čtvrtek 16. února 2017

Látkové masky na obličej - Garnier

Krásný den vám přeji!

Slibovala jsem vám, že se objeví podrobnější recenze na Látkové masky Moisture + od  Garnier. Vím, že jich je nyní všude plno, ale doufám, že to pro jednou přežijete i zde, protože bych vás nerada ochudila o svůj názor :) Zkoušela jsem všechny tři varianty, které v drogériích seženete, tzn. s granátovým jablkem, heřmánkem i zeleným čajem. Upřímně, ač se masky chválily na každém kroku, byla jsem celkem skeptická. Ale musím uznat, že na nich vážně něco bude. Každý týden jsem si dala svoji klidnou "chvilku" a celkem si to užívala.




Druh masky rozeznáte podle barvy obalu, v pytlíku najdete hadrovou masku na jedno použití. Z jedné strany pak najdete "ochrannou" vrstvu, pomocí které masku nanesete správně na obličej a poté ji strhnete. Abych pravdu řekla, vůbec jsem smysl té ochranné fólie nepochopila :D Zdá se mi tam zbytečná, vzhledem k tomu, že než masku vyndáte, tak se vám stejně všelijak třikrát převrátí a pocuchá a ta fólie mi to snad ještě víc komplikovala. Ale budiž. Maska je nacucaná takovým množstvím gelu, že než masku správně na obličej umístíte, budete celý upatlaný. Radši s tím počítejte. S čím mám já osobně problém, je velikost masky. Koukala jsem na spoustu blogerek, které masku zkoušely a těm tedy na obličej sedla pěkně, ale já se svojí dětskou velikostí hlavy a dlouhým nosem mám celkem problém. Jako nastavit to tak, abych se trefila přesně do vyříznutých otvorů a přitom aby mi na obličeji držela, byl docela výkon :D Naštěstí díky velkému množství gelu se hezky přicucne, takže když to tak nějak naštimuluji, tak i na mém obličeji drží. A pak začne celkem příjemně chladit a vy si užíváte čtvrt hodinku lehára, zatímco maska dělá práci za vás.. :) Po sundání ještě zůstává spousta gelu na obličeji, takže jsem se snažila ještě část gelu do pleti zapracovat a přebytek jsem setřela ubrouskem. Výsledkem je ve všech třech případech velmi příjemná, hebká a na celkem dlouhou chvíli hydratovaná pleť.




Moisture Comfort s heřmánkem pro suchou a citlivou pleť je za mě rozhodně nejlepší. Pleť byla po použití bezkonkurenčně nejhydratovanější a to na několik dalších dní. Ten pocit se mi hodně zamlouval!




Moisture Frehness se zeleným čajem pro normální až smíšenou pleť byla více chladivá než ostatní a pleť zanechala krásně hydratovanou, ovšem ne mastnou či nějak zatíženou. Byla nejvíc osvěžující.




Moisture Aqua Bomb s granátovým jablkem pro dehydratovanou pleť za mě byla asi nejslabším kouskem. Ne že by se jednalo o nějakou tragédii, v podstatě byla stejná jako všechny ostatní :D Ale přeci jen mi přišla méně hydratační a ten efekt spokojené pleti vydržel kratší dobu..


Nelekněte se. Ale tohle je fakt ta nejpoužitelnější fotka. Prostě s touhle maskou zůstaňte radši doma :D Za tu chvíli, kdy vypadáte jako ufon, to ale stojí, protože ta pleť je potom vážně ve slušném stavu a proto si myslím, že se asi s maskami nevidíme naposledy.. :) Seženete v drogériích, běžná cena je tuším kolem 55 Kč, v DM nyní za 44,90 Kč.

A co vy a tyhle masky? Máte je vyzkoušené? 

*PR produkty zaslané zastoupením Garnier

26 komentářů:

  1. Já zkoušela zelenou, ale popravdě nějak mě tahle maska nezaujala. Byla dosti mokrá, taková divná, no nic pro mě.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mokrá a kluzká je hodně, taky mi to je svým způsobem nepříjemné.. ale zase se mi líbí ten konečný efekt, tak se to dá přežít :)

      Vymazat
  2. Nemám, Moisture Frehness se zeleným čajem by mi sedla typově asi nejlíp. Mně se tam líbí i fakt, že jsme "donuceni" aspon na chvilku si opdočinout a to je k nezaplacení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, to máš pravdu, to mi taky vyhovuje.. S maskou se vždy natáhnu a usnu.. je to fajn :D

      Vymazat
  3. Zkoušela a jsem a jako dobrý, ale já na plátýnkové masky moc nejsem, jsou poměrně drahé, to si radši koupím velké balení drahé masky a vyjde mě to levněji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je velmi příjemný ten konečný efekt, kdy je pleť vážně hydratovaná.. ale látkovým maskám jsem také úplně nepodlehla..

      Vymazat
  4. Já už mám vyzkoušené všechny a pro mě byly dost srovnatelné, ale jinak naprosto skvělé!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony si jsou hodně podobné, to je fakt.. ale menší rozdíly tam byly :) Za mě velmi příjemný konečný efekt, ale ten uplatlanej hadr mě sám o sobě moc nebere :( :D

      Vymazat
  5. Super nevěděla sem kterou koupit tak vezmu zelenou a modrou ty by mi mohli sednout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ať zkusíš jakoukoliv, nebudeš litovat, dají se v klidu použít všechny :)

      Vymazat
  6. Tyhle masky konkrétně jsem nezkoušela, ale obecně plátínkové masky jsou moje nejoblíbenejsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase radši slupovací, slupování mě fakt baví :D :)

      Vymazat
  7. Koupila jsem si tu modrou a zelenou, jednu z nich chci vyzkoušet teď o víkendu. Jsem na ně docela zvědavá, když nepočítám masku od Essence, tak to bude moje první zkušenost s plátýnkovou maskou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla asi jednu nebo dvě.. je fajn, že si při nich člověk odpočine a bývají celkem hydratační, ale klasické masky (krémy, gely..) mám stejně asi radši :)

      Vymazat
  8. Mám vyzkoušenou modrou a je to vážně sranda, když jsem měla tu masku na obličeji, hotová mumie :D Tobě to taky sluší :D
    Vyzkouším i ty 2 další varianty určitě, protože se mi výsledek na pleti líbil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to síla :D Jednu z nich jsem si dala na obličej a zvonil pošťák.. No, musela dolů, s tímhle jsem fakt jít nemohla :D :D

      Vymazat
  9. Ja som zatiaľ vyskúšala len tu modrú, ale chystám sa určite skúsiť aj tie ostatné :)) a taktiež nevyzeram dajako sexi v tom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sexy v ní člověk fakt moc není :D Doma se mě poprvé lekli :( :D

      Vymazat
  10. No krasavice :D Já se na tu s heřmánkem chystám zítra, tak jsem zvědavá. Moc chválím nový vzhled blogu, pro mě je to takhle jednoznačně přehlednější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To jsem ráda, že se líbí.. taky mi to přijde jako příjemná změna :)

      Vymazat
  11. Já nevím, měla jsem tu modrou a za skoro 60,- se moc zázrak nekonal teda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je modrá nejslabší.. u růžové jsem měla o hodně lepší pocit na pleti :) Jako za těch 45 Kč v akci to ještě jde, ale bez akce bych si ji asi nekupovala.. :-/

      Vymazat
  12. Ta fotka během použití je vážně vtipná :D Také mívám problém, že tyhle plátýnkové mi na obličeji úplně nesedí, ale stejně si je moc užívám :) Na vyzkoušení jsem vzala zatím jen tu růžovou a moc se na ní těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No.. to je ještě ta nejlepší fotka, na mě jsou ty masky vážně obrovské :D Růžová mi přišla nejlepší, tak snad ti bude taky vyhovovat :)

      Vymazat
  13. Mám práve na sebe ružovú pre suchu a citlivú pleť a na začiatku som sa dosť zľakla, pleť ma začala stipat a páliť. Hovorím si že to chvíľku vydržím, ale neviem či do toho pôjdem aj druhý krát :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bylo to hodně nebo v rámci snesitelnosti? Ony masky občas štípou, údajně to není špatně a má to tak být. Znamená to, že maska účinkuje.. Ale zrovna u těchto se mi to tedy nestalo, to spíš jiné, většinou krémové masky mi to dělaly (např. pytlíčkové z H&M). Ale naprosto chápu, že ji znovu nechceš, já už se do toho podruhé taky nehrnu, když mě to štípe, ať už tak má fungovat či nikoliv :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)