pondělí 23. ledna 2017

Sprchové gely - Playboy, Oriflame

Krásný pondělní večer přeji!

Pondělní článek bude taková rychlovka, kde vám představím dva sprchové gely, které jsem používala v posledních týdnech. Nejdřív jsem si říkala, že tím blog ani nebudu zatěžovat, ale jelikož jde o docela zajímavé kousky, musím vám je ukázat.



Během prosince jsem používala sprcháč Play It Sexy, který má na svědomí značka Playboy. Tuhle kosmetiku už několik let ve stojanech úspěšně míjím, ale ze svých mladých let s ní mám celkem bohaté zkušenosti. Tenkrát, někdy před těmi deseti lety, tady začínala tahle značka frčet, takže to na sebe všichni cákali pomalu po litrech. Ani já nebyla výjimkou a vlastnila jsem jak spreje i vůně. Dodnes si pamatuji, že moje nejoblíbenější byla varianta Play It Lovely, kterou jsem měla několikrát. Ovšem že bych někdy měla sprchový gel si nevybavuji, takže to bylo asi poprvé.



Balením je to klasika, umělohmotná lahvička, v ní růžový sprchový gel. Konzistence gelu ideální. Není extra tekutý, aby stékal, ale ani hustý, aby nešel z lahve ven. Co mne opravdu překvapilo je hodně intenzivní vůně. A to fakt hodně intenzivní na sprcháč. Není cítit jenom při sprše, ale i po sprše a to vážně hodnou chvíli. Vůně samotná je hodně sladká, je tam cítit vanilka šmrncnutá něčím dalším.. I díky té sladké intenzivní vůni vidím tyhle gely jako ideály pro mladší ročníky. Alespoň já měla podobné vůně ráda kolem té puberty, dnes už takové nevyhledávám. Ale zcela upřímně, ráda jsem si s tímhle sprchu dala a zvykla jsem si na něho hodně rychle. Jinak samozřejmě bez potíží umyje, dostatečně napění a stačilo ho malé množství, balení tedy poměrně dlouho vydrží. Pokožku nevysušuje, po umytí je spokojená. I když víte, že jsem zvyklá se poté mazat.

Ve všech ohledech za mě spokojenost, rozhodně doporučuji mladším ročníkům, kterým tyhle sladké parfemace budou asi sympatičtější. Každopádně jsem byla intenzitou vůně příjemně překvapená a gel mi vyhovoval po všech stránkách. Cena bývá kolem 60 Kč, jestli se nepletu a množství je 250 ml.



Aktuálně pak používám tenhle voňavý kousek nazvaný Cuban Rhythms od Oriflame. Popadla jsem ho hned, jak jsem ho dostala, protože vůní je to na momentální mrazivé dny ideál. Kdy jindy si užívat takovou hřejivou vůni, no ne?

Opět balení klasické, konzistence hodně podobná - ani tekutý, ani hustý. Možná o chlup hustší než ten výše bude, ale nic, co by se nedalo z lahvičky vydolovat až do poslední kapky. A když jsem mluvila o té vůni jo, tak tohle je něco pro mě. Bych se ji mohla učichat. Tedy takhle, pokud čekáte kávu, po které by to dle názvu, popisku i obrázku na obalu mělo vonět, tak to možná bude trošku zklamání. Protože já spíše než kávu cítím kakao. Hmmmm. To je snad ještě příjemnější. Je to sladká, hřejivá, intenzivní vůně, která při mytí provoní koupelnu i vaši pokožku. Po otření je o poznání slabší a velmi rychle se vytrácí, což je škoda. I tak si ale sprchu užívám, gel dostatečně napění, bez potíží se spláchne a výsledek je fajn. Pokožka není vysušená, ani nijak výrazně hydratovaná, tak na to možná, sušenečky, pozor. Bude to chtít namazat :)

Vlastnostmi tedy klasika. Splní to, co od sprchového gelu očekávám. I když já toho od sprcháče zase tolik nechci, stačí mi když bude vonět, půjde dobře vydolovat, pořádně umyje a úplně mě nevysuší :D Tenhle to tedy zvládá, budiž mu tedy požehnáno. Najdete ho zde, nyní za 69 Kč za 250 ml.



A co vy a tyto sprcháče? Máte s nimi někdo zkušenosti? Také si někdo pamatujete éru kosmetiky s králíčkem Playboy? :D

8 komentářů:

  1. Playboy si pamätám ich začiatky. Tie parfémy som mala rada, a aj ich sprcháče sa mi ešte teraz občas dostanu pod ruku. NVcelku nemám proti nim nič, umyju, vonaju, nepotrebujem čo sa sprcháčov týka nič extra.
    S oriflame skusenosti nemám, tuto kozmetiku vobec nepouživam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo však já proti nim taky nic nemám, jsou fajn, akorát dřív jsem si ty vůně užívala víc :)

      Vymazat
  2. Playboy parfém Play It Sexy jsem dostala kdysi dávno jako úplně první dárek od přítele, tak je to pro mě taková hezká vzpomínka pokaždé když je s ním někdo navoněný :). Sprchové gely jsem zkoušela, ale moc nadšená jsem z nich vůbec nebyla..
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně sprcháč nijak nevadil :) Já zase hrozně ujížděla na Play It Lovely a mám právě pocit, že jsem ji taky tenkrát dostala od přítele :D :) Fakt návrat do telecích let :D

      Vymazat
  3. Taky jsem ve svých teenagerských letech jela na značce Playboy, teď už si jen občas koupím koupím nějaký sprchový gel, které mi nepřipadají vůbec špatné aspoň co se týče vůně. Teď mám na vaně právě variantu Play it wild a voní moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle varianta se mi líbí asi nejvíc, takové kořeněnější, takže něco pro mě :) Ale zatím odolávám, sprcháčů mám asi miliardu :D

      Vymazat
  4. Oriflame sprcháče mám velice ráda, u nás doma jich máme vždy dost s různými přichutěmi :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to taky zajetá klasika, mamka jak Oriflame objednává, tak se vždy nějaký doma objeví :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)