úterý 3. ledna 2017

Slavné duo od NYXu

Krásný večer vám přeji, moji nejdražší!

Opět při plné síle a budu doufat, že teď už to tu bude frčet. Musím vám totiž představit strašnou spoustu nových věcí! Ale fááákt hodně! Takže se držte, vážení, začínáme!

O tom, že mě neuvěřitelně moc potěšily dva kousky NYX na otestování jsem vám říkala i v novinkovém videu, ale klidně to zopakuji. Z těchto dvou kousků jsem byla nadšená. Určitě všichni krémové tekuté rtěnky (lip stainy) Lip Lingerie od této značky znáte, protože se jedná o jeden z nejslavnějších konceptů rtěnek této značky. A o Jumbo Eye Pencil v bílém odstínu Milk ani nemluvím. To byl skutečně asi první produkt této značky, který jsem kdy zaznamenala. A samozřejmě jsem o něm od té doby snila. Ovšem než jsem stihla ukojit svoji touhu objednávkou, tužka i se rtěnkou mi přišla až domů.. Prostě boží, co vám budu povídat!


Lip Lingerie 12 Exotic

Ikonický lip stain u mě doma. Wow. Navíc v nádherném odstínu 12 Exotic, což je tmavší nude, možná už přímo hnědá (nějak nevím, kde je hranice mezi nimi) s nádechem oranžové. Je to velmi příjemná a univerzální barva, která se hodí k většině líčení. Balení má jednoduché, průhledné, takže vidíte obsah. Součástí je houbičkový aplikátor. Taková jednoduchá podlouhlá tyčinka, která je upřímně dost na houby a je to snad jediná věc, která mi na tomhle kousku skutečně vadí. Ona je totiž takového divného tvaru a především délky, že nalíčit tím úzké a malé rty je dost nemožné. Barva se mi tím aplikuje nerovnoměrně a jako fakt není výjimečná situace, že jí přetáhnu a nebo k okraji nanesu větší množství, které pak blbě zasychá a tak podobně. Ovšem ve chvíli, kdy se mi rtěnka povede nanést a na rtech zaschne, tak je vyhráno. Zasychá během velmi krátké chviličky do matného finiše. Který nejen úžasně vypadá, ale na rtech je na dotek velmi heboučký a příjemný. Rtěnka nezvýrazňuje nedokonalosti, nezalézá do vrásek, neslévá se. Dělá jenom jedno - drží. Jako blázen. Je to dokonale držící kousek, který tam máte ještě po půl dni bez oprav, úprav a nedostatků. Vydrží svačinu i pití. Po obědě už je třeba trochu rty obtáhnout, ale pořád je barva viditelná a hlavně to nevypadá otřesně, že byste se museli bát a bylo třeba ihned navštívit toaletu. Mizí totiž velmi střídmě od středu rtů. Jednoduše je to super a já jsem si tuhle rtěnku velmi rychle oblíbila, protože je to ideální společník do práce, kdy při nástupu rty nalíčím a minimálně do pauzy mám vystaráno. Navíc na rtech je vskutku příjemná a rty ani nevysušuje, takže se dá používat pořád. Zas a znovu.

Prostě bomba bombovič a já už chápu, proč tuhle rtěnku každý miluje. Nutně budu potřebovat další odstíny. To bez debat. Tuhle barvu i spoustu dalších najdete zde nebo v NYX butiku za 219 Kč.






Jumbo Eye Pencil 601 Milk

Ještě ikoničtější jumbo tužka na oči v odstínu 604 Milk mi udělala ohromnou radost, protože jsem na ni slyšela pět ódy už několik let. No asi už vím proč se na ní ty ódy pějí. Pokud totiž sháníte bílou tužku na oči, která zvládne bez potíží držet na waterline a k tomu dokáže fungovat i jako báze pod oční stíny, která ještě více vytáhne a zvýrazní barevné líčení, tak tohle musíte mít. Tužka je v čisté bílé barvě, žádná krémová, slonovinová, champagne či něco podobného, prostě opravdu čistě bílá barva. Je seřízlá do špičky, samozřejmě jde o jumbo tužku, takže se bude postupem času vykreslovat, ale neměl by být problém ji ořezat. Co se mi hodně líbí a za to má obrovský palec nahoru, je její krémová konzistence, kdy nemusíte vůbec, ale vůbec tlačit, abyste nakreslili krásnou linku i na waterline, která je obvykle citlivější. U mě fakt o hodně citlivější a to je taky jeden z důvodů, proč si moc často waterline nelíčím. Většinou se totiž pak nevyhnu slzení po celý den. Jenže tenhle kousek to jako jeden z mála nedělá. Tužka je měkká, kreslí sama, zanechává víčko nepodrážděné a především a to je to důležité - nalíčené po dlouhou dobu. Možná už jsem vám kdysi psala, že hledám už dlouho tužku na oči, která by mi na waterline vydržela déle než pár minut. Vážení, tak v bílé barvě už jsem ji našla. Právě na ni koukáte. Tahle tužka totiž drží a na mé vodní lince dokázala vydržet rekordní čas a to dobré čtyři hodinky, poté se začala po dobu dalších dvou hodinek nenápadně vytrácet. Jako dobrý, no ne? Na to že věčně slzím, oči mám citlivé a na linku v této oblasti nejsem zvyklá, to beru jako velmi slušný výkon. Prostě to chceš. Pokud ji chci použít jako podklad pod barevné oční stíny, tak není problém, ale nesmím ji nanést ve velkém množství, protože vrstvení tužky už mi přijde divné a takové "mazlavé", proto volím raději míň a lehce ji rozetřu. Faktem však je, že ty barvy potom.. To je pecka. Jsou ještě cca o čtvrtinu výraznější a také co? Lépe drží.

Prostě pecička, která se určitě neztratí u žádného kosmetického nadšence, který si občas rád hraje s barvičkami. Pokud sháníte bílou tužku, tak rozhodně můžu doporučit právě tuto. Najdete ji buď on-line zde nebo v butiku NYX na Smíchově. Cena je 159 Kč.







Sečteno podtrženo, upřímně jsem díky těmto ikonickým kouskům pochopila, proč se NYX tolik těší oblibě.. Jsou to fakt skvělé kousky, jeden lepší než druhý a rozhodně se mi ani jeden neztratí. A je jisté, že jakmile to bude možné, poputuje ke mně nějaká pěkná objednávka, kterou rozšířím sbírku této kosmetiky.

A co vy a NYX? Učarovala vám tato značka nebo jste zůstali nepoznamenaní?

21 komentářů:

  1. Hm, tak už vím co zase "strašně nutně" potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to znám.. :D Nejhorší je, že je to tak polovina kosmetické nabídky světa :-O :D

      Vymazat
  2. Ahoj,
    nad tekutou rtěnkou jsem dloooouhu přemýšlela, ale po Tvé nadšené recenzi ji už opravdu potřebuji a snad i stejný odstín :D to je hrozný, chudák peněženka :D ;) Hezký zbytek večera a odstín Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, to mi povídej, moje peněženka už taky strašně pláče a to mám na seznamu asi ještě miliardu věcí :D Ta rtěnka je fakt boží, miluji tu její výdrž a příjemný pocit na rtech, to je přesně to, co potřebuji :) Ale ten aplikátor bych nejraději zahodila :D

      Vymazat
  3. Jak mám nerada barevné věci na rtech tak do NYXu bych asi díky recenzi šla. Asi se časem mrknu a objednám, hrozně mě to teď láká. :D :)
    Jinak do nás tu kosmetiku per, ráda si od tebe vždycky počtu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se neboj, budu to sem střílet, že nebudete stačit ;) :D Neee, to nechci slibovat, ale budu se už zase snažit fungovat, teď už by to mohlo být v práci klidnější, tak snad bude dost času i chuti na pokračování :) Jinak já to mám stejně, barevné rty, obzvlášť takových těch výrazných a nevšedních barev mě moc nelákají, ale když vidím NYX, tak se mi to snad i líbí :D :)

      Vymazat
  4. K Vánocům jsem taky dostala Lip Lingerie - odstín O6 a taky mám pocit, že nutně potřebuju další :D i když si zatím ještě trochu zvykám na to, že mám po nanesení pocit jakoby se mi rty "stáhly" či jak to říct, ale i přes to jsem spokojená moc spokojená :) a taky si brousím zuby na Soft Matt Lip Cream v odstínu Budapest, škoda jen, že se ta značka tak špatně shání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si brousím zuby na půlku jejich arsenálu :D Jo ono jak to usychá, tak to asi mírně stáhne, i když já to ani nevnímám, já jsem hlavně ráda, že to drží :) :D

      Vymazat
  5. Bílou tužku od Nyx už mám po několikáté a vím, že když ji vypotřebuji, tak se k ní vždy vrátím je skvělá a neocenitelná. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je skvělá! :)

      Vymazat
    2. Já si myslím, že mně bude stačit asi na dlouho, ale pak po ní sáhnu taky znovu :)

      Vymazat
  6. Definitivně jsi mi potvrdila, že tyhle kousky prostě musím mít a neobejdu se bez nich:-) Od NYXu jsem k Ježíškovi dostala jejich slavný HD pudr, bylo to mé přání, abych zjistila, proč se těší takové oblibě:-) A určitě chci postupně pořizovat i další kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky chci rozšiřovat sbírečku :) HD pudr chci taky, ale teď mám do zásoby tři, takže to asi chvíli počká :D

      Vymazat
  7. Tu řadu Lingerie jsem si hodně oblíbila v poslední době :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jumbo tužku mám akorát v hnědém odstínu a musím ji chválit :) Jinak rtěnku bych chtela vyzkoušet lákají mě :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě přemýšlím, že si koupím černou, protože jestli bude taky tak držet, tak je to bomba :)

      Vymazat
  9. hm ta rtěnka vypadá moc dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, budu chtít asi další odstíny :D :)

      Vymazat
  10. Tušila jsem, že je ta rtěnka dobrá podle všech těch pozitivních ohlasů, ale tvoje recenze mě asi přesvědčila, že ji budu muset taky zkusit. Moje peněženka děkuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že se omlouvám, ale nejde to jinak :) vážně mi přijdou ty rtěnky super :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)