čtvrtek 26. ledna 2017

Řasenkování - Avon, Dermacol, L'oréal, Rimmel

Krásný den vám přeji!

Sešla se mi tu strašná spousta řasenek, které jsem v posledních několika měsících zkoušela. Různě jsem je střídala, nechala je chvíli i odležet, abych viděla, jak budou fungovat po měsíci a déle a dneska si to tu tedy shrneme. A to rovnou čtyři kousky!


Řasenku Super Extend Extreme od Avonu jsem začala používat jako první a docela jsem se na ni i těšila, protože s řasenkami této značky mám celkem dobré zkušenosti. Tenhle kousek obsahuje černá mikrovlákna, která mají pomoci k delším řasám. Řasenka přijde zatavená v černé fólii, jak můžete vidět na první fotce, po rozdělání má žlutý obal. Takové sluníčko uprostřed tmy.. Kartáček je umělý, ale vcelku úspěšně pročeše a oddělí řasy. Pokud čekáte velký objem a hodně intenzivní efekt zhuštění, tak tohle nebude řasenka pro vás, ale bude se vám líbit tehdy, chcete-li řasy prodloužit. To totiž zvládá opravdu bravurně! Myslím, že i na fotkách je patrné, že efekt prodloužení řas tam je. Kolikrát díky těm vláknům mám řasy tak dlouhé, že se mi pomalu dotýkají víček, což je u mne opravdu hodně velký nezvyk :D Řasenka na očích skvěle drží po celý den, nerozmazává se a šmouhy nedělá. Takže za mě spokojenost a můžu říci, že mě tahle řasenka celkem baví. Sice bych potřebovala i trochu zahuštění, ale sahám po ní z dnešní várky řasenek určitě nejraději. Seženete buď zde nebo u své Avon Lady, cena je aktuálně 119,90 Kč za 7 ml.







Dalším kouskem je řasenka 24 HR Super Speed Volume Flash od Rimmel London, kterou jsem dostala od Verunky. Proto mne i trochu mrzí, že nebudu úplně optimistka, ale věřím, že mi to Verunka nebude mít za zlé :D Tahle řasenka asi nebude žádná novinka, i když upřímně, já ji viděla poprvé až když jsem ji držela v ruce :D Má klasický kartáček, žádné umělé štětinky. Čekala jsem tedy trochu komplikace, protože s klasickými kartáčky si moje řasy úplně nerozumí. Bohužel se obavy potvrdily, protože tahle řasenka sice prodlouží, ale zároveň i nehezky poslepuje. Na fotce vypadá ještě solidněji než jaká je ve skutečnosti. Většinou z ní mám akorát pár poslepovaných trsů a ještě tak různě rozházených do všech stran, protože kartáček nedokáže ty řasy ani pročísnout a urovnat. No, nejsem z ní bohužel vůbec nadšená. Sice nešmouhuje, neobtiskává se, nerozmazává se ani se nedrolí, ale to prostě nestačí. Cenu vám v tomto případě neřeknu, ale tipuji tak 100 - 200 Kč, množství je 8 ml.





Třetí kousek na holení je řasenka Volume Million Lashes Fatale, což je nejnovější přírůstek do rodiny L'oréal Paris. Od té jsem čekala milou společnost, protože dosud jsem snad na špatnou řasenku VML nenarazila. Ovšem všechno je jednou poprvé a tahle řasenka dělá na očích pěkné harakiri. Z počátku jsem z ní byla opravdu nešťastná. Ač má hezký obal a velký umělohmotný kartáček, který je u mne většinou zárukou hezkých rozčesaných řas, tahle dělala přesně pravý opak - šíleným způsobem slepovala. Byla poměrně dost mokrá a já se tak dočkala většinou jenom pár tlustých poslepovaných chomáčků. Bez nějakého výrazného zahuštění, jen s mírným prodloužením. Jenže, řekla jsem si, že to s ní nevzdám a nenechám to jen tak a před pár dny jsem po ní sáhla znovu. Jaké bylo překvapení, když byla trochu proschlejší a najednou dokázala řasy hezky prodloužit a celkem i úspěšně oddělit. Na fotce můžete omrknout, že to ve finále na těch mých košťatech není až tak zlé (té díry uprostřed si nevšímejte, nějak mi teď padají řasy). Ani u téhle řasenky nemám nejmenší potíže s otiskáváním, šmouhouváním či rozmazáváním. Celkem úspěšně zvládá i mé uslzené dny, i když úplně voděodolná není. Ve finále mne ještě stihla příjemně překvapit, ale zase čekání na to, až bude fungovat a jestli vůbec bude fungovat, jak má, mě fakt moc nebere.. Obzvlášť když to není úplně nejlevnější řasenka. Prvních pár týdnů jsem měla chuť ji vyhodit z okna, jak mi ty řasy nechutně poslepovala :D Seženete v drogériích, cena je tuším 249 Kč.





A jako poslední je tu přírůstek do klanu Mega Lashes řasenek od Dermacolu - Dramatic Look. V téhle řadě řasenek najdete už asi čtyři druhy a upřímně, úplně mezi nimi nevidím rozdíly :) Dle mého se liší především obalem a možná trochu kartáčkem. Tahle má černý, matný obal se zlatými popisky. Jo, to se mi líbí. Kartáček má klasický, štětiny jsou jen nějak pootočené do spirály. Nevím, jestli je to nějaká výhra, spíš mi přijde, že díky těm pootočeným štětinám řasenka o něco více slepuje. Ano, zase. Achjo. Není to nejtragičtější, ale poslepované řasy mám, což je škoda. Protože oproti jiným tahle řasenka umí i hezky zahustit a docela i prodloužit.. K tomu je pekelně černočerná, což zní docela divně, protože každá řasenka, kterou používám, je černá.. ale tahle prostě trochu víc :D Což se mi líbí. Nerozmazává se a nešmouhuje, ale pozor, u téhle mám občas na řasách nějakou tu hrudku, takže to po nanesení ještě upravuji. No.. jsem z ní tak trochu na rozpacích. Měla jsem už horší, ale zároveň i lepší řasenky. Čekala jsem, jestli se třeba po nějaké době něco nezmění, ale u téhle se prostě nic nemění, řasy výraznější a černější než s ostatními, ale i poslepované. Škoda. Najdete buď zde nebo v drogérii, cena 249 Kč za 13 ml.





Sečteno podtrženo, tohle řasenkobraní není bohužel úplně šťastné. Za mě je vhodná k doporučení akorát žlutá řasenka Super Extend Extreme, která opravdu ty řasy mega prodlouží a nijak výrazně neposlepuje. Pecka. Ostatní tři mne bohužel dokázaly potrápit a znovu už ani jednu z nich nepotřebuji..

A jakou řasenku používáte vy? Máte s některou zkušenosti? Co říkáte na řasenky s "prodlužujícími" vlákny?

*L'oréal Paris, Avon a Dermacol mi byly zaslané zastoupením značek

12 komentářů:

  1. Když tohle mě u některých řasenek štve, jsem zvyklá mít načnutou jen jednu a chci, aby fungovala už od začátku a ne až po měsíci používání, když trochu proschne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo já to tak mám právě taky.. obzvlášť u řasenky skoro za tři kila tohle nepotřebuji :-/

      Vymazat
  2. Momentálně používám od Rimmelu Kate. Dle mého bych ale řekla, že je vhodná pro toho kdo má hodně řas. Já mám řasy celkem dlouhé a tak je u mě problém slepení řas. Mám řasenku Milion Lashes od Loreal ale v zeleném obalu, trochu právě slepuje. Přesto věřím že po trochu používání nebude tolik tekutá a problém s ní mít nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky Rimmel jsou podle mě určené pro přirozeně husté a dlouhé řasy :D i ty kartáčky by tomu napovídaly.. co jsem tak kde četla a slyšela, tak si s nimi hodně lidí nerozumí.. asi proto, že většina ty husté a dlouhé řasy od přírody nemá :-O :D

      Vymazat
  3. Já u řasenek ten prodlužující efekt moc nevyhledávám, spíš vyhledávám objem a zahuštění. Od Avonu teď mám nějakou Super Extend Winged Out, to je taky prodlužující a ten efekt je tak decentní, že s ní spokojená nejsem. Ale jinak jsem velký fanoušek řasenek Maybelline.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já vyhledávám objem, zahuštění i délku :D Potřebuji prostě všechno :D Maybelline jsou jedny z mála, které většinou fakt dovedou pomoci :)

      Vymazat
  4. Já ani jednu nezkoušela a popravdě mě ani tak nějak žádná nezaujala. Já momentálně používám od Yves Rocher a teď mám nově rozdělanou od Bourjois a ta je fakt dobrá :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na řasenku od Bourjois se chystám do budoucna taky, celkem se prodávají, tak na nich asi něco bude :)

      Vymazat
  5. To víš, že nezlobím :D :D. Řasenku s prodlužujícími vlákny jsem snad ještě vůbec nezkoušela :). Já teď používám 2 řasenky od Maybelline a vytvořím s nima krásný řasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že kdysi nějakou s vlákny měla Essence, ale že byly celkem velké a silné a ty vlákna nedržela.. Ale tahle je s nimi fakt dobrá, vlákna přilnou přesně tam, kam mají a ta délka je pak úplně jiná :) :D

      Vymazat
  6. Já používám oranžovou od miss sporty. Řasenek jsem měla nespočet ale vyhovuje mi jen tahle protože mám na řasy velké nároky a ostatní řasenky mi přijdou že nic neumí :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to chápu, já těch opravdu dobrých taky moc neobjevila :D Já měla od Miss Sporty tu růžovou a taky mě mile překvapila, tak musím do budoucna prubnout další :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)