neděle 29. ledna 2017

Pantene Pro-V Aqua Light

Krásný nedělní podvečer přeji!

O tomhle šamponu vám chci říct už hodně dlouho, ale nějak se k tomu stále ne a ne dostat, takže je na čase to dohnat, vzhledem k tomu, že už mám spotřebované téměř druhé balení. Sice se do budoucna chci vydat přírodnější cestou, co se týče péče o vlasy, ale mám-li vám doporučit nějaký běžně dostupný šampon, tak to bude tenhle. Šampony Pantene Pro-V mne nechávaly hodně dlouhou dobu chladnou, ale na tenhle Aqua Light jsem četla na mnoha blozích svých kolegyň velkou chválu, takže jsem po něm prostě jednoho dne sáhla. A pak po dalším balení.. a už to jede.



Oficiální popis: Šampon na jemné vlasy se sklonem mastit se. Lehké čistící složení pro úžasně čisté vlasy a téměř nulový pocit zatížení.

Na tomhle šamponu se mi líbí snad úplně všechno. Od jeho jednoduchého a praktického balení, kdy díky průhledné lahvičce vidíte, kolik šamponu v něm zbývá. Přes gelovou konzistenci, která je tak akorát tekutá, aby šampon stékal k víčku a dal se spotřebovat do poslední kapky. Přes jeho příjemnou pěnivost, kdy máte hlavu samou pěnu a to já můžu (i přes obsah sulfátů). Po jemnou, ale velmi sympatickou a intenzivní vůni, která zůstává ve vlasech po dlouhou dobu až po to nejdůležitější, jeho skvělou funkčnost. U tohoto šamponu cítíte už od prvního použití, že je opravdu lehký a poradí si i s těmi nejjemnějšími vlasy. V mém případě jsou po umytí tímhle kouskem, i bez použití kondicionéru či čehokoliv dalšího, fakticky luxusní. Neskutečně totiž vlasy nadnese a odlehčí, dodá jim objem, zároveň krásně provoní a jako bonus se budou krásně lesknout. Efekt mi vydrží dobré dva dny, třetí den je stav vlasů ještě snesitelný, ale už to není ono. Ani vlasy umyté tímhle kouskem nevydrží čisté věčně. Fňuk. Ovšem rozhodně to je jeden z těch nejlepších výsledků, jaký jsem v poslední době zaznamenala.




Sečteno podtrženo: Za mě je tohle jeden z nejlepších šamponů z drogérie, jaký jsem kdy vyzkoušela. Samozřejmě to není nic pro fanoušky přírodní kosmetiky, protože přírody tady moc nenajdete. Ale pokud na to nedbáte a chcete šampon, který neskutečným způsobem odlehčí vašim vlasům, zařídí voňavou a lesklou hřívu, tak tohle je ono! Navíc nestojí jmění, velké 400 ml balení seženete za cca 80 Kč, dostupné je pak i 250 ml za cca 60 Kč. Pokud byste rádi i kondicionér, tak ho v obchodech naleznete též. Ale upřímně vůbec nemám potřebu ho mít, šampon se o hezké vlasy postará bez potíží sám.

A co vy a Pantene Pro-V? Máte s šampony této značky zkušenosti? Zkoušeli jste Aqua Light?

18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já od nich moc věcí zatím nezkoušela, ale tenhle šampon mi fakt učaroval :)

      Vymazat
  2. Taktiež mám už jeho druhé balenie, len musím ho striedať stále s inými šampónmi :)) pri dlhodobejšom pravidelnom používaní si naň moje vlasy zvykli a už nebol taký ten wau efekt, ale inak je skvelý presne ako píšeš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom možná něco bude :D S tímhle to je zatím super, ale občas se mi to s některými šampony stává!

      Vymazat
  3. Ac jsem majitelkou spíš sussich vlasu (po meliru), poslední dobou jsou umastene už druhý den ráno! Takže se po něm asi dnes podívám, snad nebude způsobovat lupy, na ty bohužel trpím :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po něm lupy nemám, tak snad tě to taky nepotká :-/

      Vymazat
  4. Taky ho mám moc ráda, mám jemný, věčně zplihlý vlasy a tohle je jeden z mála šamponů, který je dokáže aspoň trochu provzdušnit. Navíc ta příjemná vůně..Fakt ho zbožňuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, takže tohle je něco pro mě! :) Tuhle svěží vůni taky můžu, sice to není nic originálního, ale je fajn :)

      Vymazat
  5. Taky ho mám a je super , ale musím ho střídat s jinými, po čase mi wau efekt mizí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už mi slečna psala i na fb, že má tenhle problém.. Ale asi na tom něco bude, mám pocit, že z počátku to bylo ještě o něco lepší.. Ale teď stejně přijde na řadu Rasul a ten mi dá vlasy dokupy raz dva :D :)

      Vymazat
  6. Už jsem o něm hodně slyšela a četla plno chvály, no je na čase ho vyzkoušet. Já si dneska koupila v Lídlu od Cien :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem dlouho neměla, asi zase budu muset vyrazit do Lidlu :D :)

      Vymazat
  7. Taky jsem na něj četla dost chvály a už ho mám nějakou dobu koupený, jen se na něj zatím nedostalo. Ale šampon od Cien už je skoro na dně, takže si myslím, že během jednoho možná dvou týdnů ho začnu používat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad bude taky vyhovovat, Ivanko :) Pak dej určo vědět! ;)

      Vymazat
  8. Tohohle krasavce moje vlasy můžou, je bezvadný a cenově bomba :) Když je řeč o přírodnějších, tak jsem zabrousila do vod značky Inecto (snad to píšu dobře), zkoušela jsem arganový a teď mám kokosový (ten mi vůní připomíná kávu Barbados od Oxalis) a jsou taky fajn. Tuším, že jsi dostala od někoho jako dárek, tak jsem zvědavá, co na to budeš říkat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dostala od Innecto tělový olej, ale jsem na to taky zvědavá :) Dneska už se dá prý sehnat i v Rossmannovi, tak tam musím zaběhnout!

      Vymazat
    2. Jojo, od prosince jsem je tam zaznamenala. :)

      Vymazat
    3. To je super, zase něco víc na výběr, jako bychom té kosmetiky měli v drogériích málo, že.. ;) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)