čtvrtek 19. ledna 2017

Kompresované antiperspiranty - Dove, Rexona

Krásný den vám přeji!

Není to tak dlouho, co obchody zaplavila další vymoženost a novinka a to kompresované sprejové antiperspiranty. Na trh jich přišlo několik, například tyhle dva - Rexona a Dove.



Kouzlo je v tom, že jsou menší a skladnější, ideální například na cesty, ale obsahem by měly být stejné jako klasicky velké spreje (150 ml). Jen by to v nich mělo být více "stlačené". A tak jsem se na to podívala, samozřejmě.

Začala jsem variantou Original od Dove, kterou mám moc ráda. Ta klasická čistá vůně tohoto antiperspirantu je pověstná. Za mě stále jedna z nejpříjemnějších, jaké znám. Lehká vůně čistoty. Tak bych ji popsala :D



Aktuálně dodělávám variantu Invisible Black+White od Rexony. Opět velmi příjemná vůně. Přijde mi akorát o něco výraznější. A o poznání sladší. Žádný vážný problém s ní však nemám a klidně si i tuto vůni nechám líbit.



Jako antiperspiranty za mě ani jeden nefunguje stoprocentně, ale jak já to se spreji mám, jsem vám vysvětlovala již několikrát. Používám je spíš jako doplněk krémových/gelových/tuhých antiperspirantů, které mi pomáhají více. Každopádně jako doplňující péče to není špatné a v kombinaci obou se cítím chráněná na celý den. Vůně se uvolňuje postupně, přehluší jakýkoliv zápach a pocení se také dost eliminuje. Člověk se hned cítí bezpečněji. Ani jeden ze sprejů nezanechává na oblečení šmouhy a fleky, takže se nemusíte bát ani černého oblečení. A pokud máte citlivější podpaží a bojíte se sprejů kvůli štípání či pálení, tak vás mohu uklidnit, že se u mne žádný podobný pocit nedostavil.


V tomto hodnocení je dle mého však nejvýznamnější ta komprese a jestli to tak vážně je. Z předchozích zkušeností se spreji v běžné velikosti (150 ml) vím, že jeden mi vydrží cca 3 měsíce používání. To jsem tedy vzala v úvahu a očekávala, jak dlouho budu fungovat s těmito spreji. Používala jsem je úplně stejně, tzn. každé ráno přestříkat podpaží a hurá do denního boje :D Očekávala jsem tedy použití také přibližně 3 měsíce, ovšem co se nestalo po měsíci a možná pár dnech navrch, jsem byla u Dove spreje na dně.. Tak jsem si říkala, že to není možný, že to má vydržet dýl, ale vážně nic v tom :D Sáhla jsem tedy po druhém kousku a říkám si, že to bude určitě lepší.. Začala jsem ho používat před Vánoci a ejhle, už jsem těžce za půlkou. Někde soudruzi udělali, chybu, protože za mě to teda rozhodně tak dlouho jako velké balení nevydrží...


Mám-li to tedy shrnout, tak za mě samotné spreje fajn, jsou identické s velkými baleními. Je fajn, že je tohle maličké balení mobilnější a můžete ho hodit do kabelky a tahat všude s sebou. Nelíbí se mi ale ta reklama a tvrzení, že vydrží stejně jako velké balení. To za mě prostě není pravda, bohužel. Seženete v drogériích, cena je tuším 49,90 Kč za 75 ml.

A co vy a kompresované spreje? Máte? Zkoušeli jste? Líbí se vám tahle myšlenka?

*PR produkty zaslané zastoupením Dove a Rexona

12 komentářů:

  1. Ja uz jsem nad tim taky premyslela, ze kdyz je toho 75 ml, tak je toho proste polovina a tudiz to i vydrzi polovicni dobu, takze nejak nechapu, jak by tam toho mohlo byt (jak tvrdi reklamy) stejne jako v klasickych, podle me je to nesmysl...nebo tomu jenom nerozumim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já chápu, že je to tam třeba víc stlačené, ale máš pravdu, že smysl to nedává, protože když je toho 75 ml, tak je toho prostě 75 ml a nemůže z toho být 150 ml :D :-O

      Vymazat
  2. Tyto spreje jsem nezkoušela a ani mě nelákají, zvlášť když jsou celkem brzy spotřebované. Já používám Dove maximum protection a jsem celkem spokojená, akorát mě mrzí, že jsem nestihla předvánoční slevy v Tetě, abych si doplnila zásoby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Rexonu MP používám taky a nedám na ni dopustit, ale k tomu to doplňuji ještě spreji, protože se mi zdá, že čím déle MP používám, tím méně funguje :( :D Jinak nyní je MP v akci ve slevové knížce v DMku, -50% na kus ;) Nic moc, ale lepší než nic :D

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že jsem nakonec nepodlehla. Neustále jsem kolem nich kroužila a zvažovala koupi, naštěstí doma jsem měla příliš velké zásoby. Je škoda, že se zázrak nekonal. Přeci jen by to v rámci šetření místa bylo super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako na doma se to vůbec nevyplatí.. fakt lepší mít doma klasickou velikost.. na cesty možná, do kabelky ideál, ale prostě mi fakt vadí ta klamavá reklama :(

      Vymazat
  4. Já spreje nepoužívám vůbec, protože mi mizí nejrychleji, neumím s nimi šetřit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já je pro větší bezpečí používat musím :(

      Vymazat
  5. Já teda tyhle stříkací nepoužívám přešla jsem na tuhé :) Jsou pro mě lepší. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty já používám taky ještě k tomu :D Holt pocení je prevít :(

      Vymazat
  6. A já si říkala, že je musím prubnout, protože mně zajímalo, jestli si s menším balením opravdu užiju tolik švandy jako s tím běžným, nějak mi nešlo na rozum, že 75ml se vlastně může rovnat 150ml:-D Ale na cestování nebo do kabelky si myslím, že by se hodily:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo logiku to moc nedává, ale tak když to tam má být stlačené, tak jsem očekávala že to tam bude :D a ono nic.. kdyby si zkoušela, tak mi dej pak určo vědět, jak dlouho ti to vydrželo :D Do kabelky ale ideál, to souhlasím :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)