neděle 8. ledna 2017

Herbs & Oils - tetesept

Krásný nedělní den vám přeji!

Protože jsem trochu v časové tísni, co se týče článků, budu jich teď chvíli solit víc, než je zdrávo, nevadí? :D Dneska bych vám ráda představila Herbs&Oils pytlíčky, což jsou soli, olejo-soli nebo jak chcete, značky tetesept. Chci vám je ukázat dokud je seženete v DMku výhodněji, protože mám pocit, že ta akce nebude trvat dlouho. Jo a kromě nich seženete levněji veškerý koupelový sortiment tetesept a t:by tetesept! ;)


Tyhle pytlíčky jsou jiné než ostatní, protože v sobě skrývají dvě stránky. Jsou totiž v půli rozdělené, v jedné části naleznete sůl a ve druhé olej. Zní to velmi zajímavě a když poté omrknete ještě ty vůně - Levandule & Divoká růže a Mučenka & Pomeranč, tak je jasné, že vás to bude lákat k vyzkoušení. Samozřejmě je na vás, zda se rozhodnete pytlíky vyzkoušet současně a nebo si dáte jednu vanu čistě se solí a druhou s olejem.. Já jsem si pro užití vany dala obě části dohromady a čekala jsem supr čupr péči o tělo i ducha.


Jako první jsem si vzala Mučenku a pomeranč, protože ta kombinace zní neuvěřitelně lákavě. Vůně, tedy alespoň té solné části je vážně příjemná a kombinace těchto dvou ingrediencí je zajímavá. Přemýšlím, jak vůni popsat, asi jako lehce bylinkovo-ovocnou. Od každého trochu a dohromady to tvoří příjemnou, osvěžující kombinaci. Moc se mi zamlouvá, bohužel tak voní pouze ta sůl, část s olejíčkem je opravdu nenápadná a čistě "olejová" a musíte napínat čichové buňky, abyste vůbec něco zaznamenali. A ještě větší smůla je, že ani ta vůně soli není tak intenzivní, jak bych čekala.



Jako druhou jsem si vzala do parády Divokou růži s levandulí. To je typická sladká květinová vůně, kde vládne růže a levandule je cítit jen z dáli. Je to však teplá vůně, která se hodí pro zimní chladné večery. Opět je i v tomto případě parfemovaná pouze sůl, která i lehce obarví vodu do růžova, tentokrát mi přijde ta vůně o něco intenzivnější, ale pořád se mi to zdá málo oproti jiným solím, na které jsem zvyklá. Olejíček je parfemací úplně stejný jako u oranžového balíčku, což je těžce nenápadná vůně. Takže výsledek víceméně stejný jako v předchozím případě.




Zatímco ostatní soli do koupele tetesept (mandlová, kokosová,..) provoní celou koupelnu a vanu na dlouhou chvíli, tyhle soli jsou nějak slabší a tu intenzitu celkem postrádají. Ale tak dobrý, vanu jsem si napustila, obě části do ní přidala a těšila se alespoň na pořádnou péči. Olejíček po vylití do vany zpění v bílou hustou pěnu (takovou tu "malou" jako třeba gely na obličej), která hned mizí. Stejně jako se velmi rychle vypařuje vůně. Ve vaně jsem se ale rozvalila a užívala si svých dvacet minut klidu a ticha. Po dvaceti minutách jsem ale necítila, že sedím ve voňavé vaně, natož abych poté, co jsem vylezla, cítila jakýkoliv pocit opečovávání. Jen lehký náznak toho, že ve vaně byl olej, ale potřeba namazat se krémem přetrvává.

V tomhle ohledu jsem zklamaná a nějak jsem čekala o dost víc. Jak mám soli tetesept ráda, tyhle dvě už asi znovu nepotřebuji. Jak kdyby díky tomu, že jsou tam dvě části, bylo ubráno na kvalitě každé. Takže ve finále dost průměrná záležitost, kterou asi můžu doma postrádat a raději si příště koupím jenom sůl. A tak nějak si nedovedu představit, že bych od sebe ty dvě půlky ještě oddělila.. Seženete v DM drogériích, aktuální cenou si nejsem jistá, ale bude to buď 34,90 nebo 44,90 Kč, jsou nyní v akci. Běžná cena o cca 10 Kč vyšší, takže pokud toužíte vyzkoušet, skočte pro ně nyní ;) Mám obavy, že akce brzy skončí :D

A co vy a tyhle pomocníci do vany? Máte zkušenosti?

8 komentářů:

  1. To díky za tip co si opravdu nekoupím :) Lepší je klasická sůl nebo prostě pěna :D A je o relax postaráno. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ty jejich klasické soli (mandlová, kokosová, medová) jsou daleko lepší a pěny taky :)

      Vymazat
  2. Zkušenost nemám, ale občas si koupím ty klasické soli od Teteseptu, zrovna včera jsem se ráchala ve vaně, do které jsem přidala medovou sůl, ta vůně je parádní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda, že nejsou nic moc, na první pohled mě zaujaly, i když já si sůl spíš vždy kupuji v nějakém větším balení, tyhle pytlíčky jen zřídka :) Nedávno jsem ale zkoušela nějakou od Balea a ta byla moc příjemná :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si to člověk spočítá, tak jsou ty soli docela drahé :D :) proto to píšu teď, dokud jsou aspoň v akci :) Jinak ty Baleácké nejsou vůbec špatný, měla jsem asi tři druhy a všechny krásně voněly a byly poměrně intenzivní a příjemné :) navíc mají i přitažlivější cenu, co si budeme povídat :)

      Vymazat
  4. Já mám nejraději soli do koupele, ta kokosová mi voněla nejvíc :-) celkově miluji všechno kokosové... pěny nepoužívám a ty olejíčky se mi také moc nezamlouvají, sůl je sůl :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky soli ráda, ta kokosová mi taky voněla i ta mandlová a medová.. :D Pěny jsem taky roky nepoužívala, ale musím říci, že jsem si je teď oblíbila :) a olejíčky tu na mě čekají též, tak uvidíme :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)