neděle 1. ledna 2017

2017 je tady a s 2016 se loučím..

Krásný Nový rok, moji nejdražší!

Kalkulace předchozího roku se objevuje na tomhle blogu každý rok. A ani tenhle nebude výjimkou. Máme to za sebou! Oslavu jsme si užili, krušné ráno přežili a jedeme nanovo, s čistým štítem a příslibem dalšího, snad úspěšného, roku.

O roce 2016 jsem četla různé články a shrnutí, bohužel mnohdy ne úplně veselá, což mne moc mrzí. Když jsem já začala o tom svém roce přemýšlet, tak jsem si vzpomněla na všechno možné. Nevím proč, v hlavě se mi jako první vybaví "pohoda" a přitom jsem si jí zase až tolik neužila :D Každopádně byl to další rok plný všech možných nálad, zkušeností, zážitků, událostí a to dobrých i špatných. V šestce mne potkalo od každého něco. Jednou jsem dole, jednou nahoře. Pořád se něco děje. Stále hledám samu sebe, ještě jsem se nenašla, ale už se tomu, myslím si, blížím. Stále nejsem vnitřně vyrovnaná a spokojená, ale mám k tomu blíž než kdy jindy. Možná proto mě napadá právě ta pohoda. Takže ať už se dělo cokoliv, byl to zajímavý rok, který jsme úspěšně přežili a budu doufat, že následující rok bude klidnější, lepší a přivede mne ještě blíž svým vysněným cílům.


Co se týče blogového roku, tak i ten byl pro mě hodně významný a zajímavý. Možná si někdo vzpomene na článek o blogování, který jsem psala začátkem roku. Nebyla jsem si vůbec jistá, že blog dotáhnu do pátého výročí, které měl v červnu, natož že ho dokopu i do konce roku! Jenže co se nestalo, ono mne to znovu naplno pohltilo. A pak přišla nová práce, kde jsem s kosmetikou v kontaktu pořád a mám zároveň i více volného času na psaní, takže jsem popadla druhý dech a jedu dál! :) Rok 2016 byl pro mne blogově úspěšný, ač jsem sepsala nejméně článků za celou dobu, co ho mám. Snažím se jak jen to jde, aby byl minimálně každý druhý den článek a jednou týdně video. Ujasnila jsem si, co od svého blogu chci a co nechci. Měla jsem možnost zúčastnit se i několika blogerských akcí jako například semináře se Sparitual, eventu s Dove, setkání s t:by tetesept nebo pro mě naprosto dokonalého večeru, kde byl představen projekt Garnier Pure, kde jsem měla možnost setkat se tváří v tvář s Benem Cristovao, kterého už roky obdivuji. Tím jsem asi dosáhla svého blogového vrcholu :D Výš už to asi nedotáhnu, ale psát jen tak nepřestanu! :)

Takže oficiálně i zde na blogu vítám tebe, sedmnáctko! A snad budeš úspěšná a ještě lepší než šestnáctka!

A vám, těm, kteří se na můj blog stále vracíte a zachováváte mi přízeň, i těm, kteří jste sem třeba zabloudili náhodou, přeji ten nejkrásnější rok! Ať je podle vašich představ a daří se vše, na co sáhnete. Hlavně ať jste zdraví, protože to je základ všeho. Ať jste šťastní a spokojení sami se sebou. Radujte se z maličkostí. A nezapomínejte kvůli virtuálnímu světu žít ten reálný život! ;)

15 komentářů:

  1. Líbí se ti na tvým klukovi ta náušnice?

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně úspěchu v novém roce, a hlavně zdraví a chuť do psaní. Tvůj blog je jeden z mála, který moc ráda čtu vždy.;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Aničko! :) Tobě také jenom to nejlepší!

      Vymazat
  3. Moc ráda se sem vracím, však víš:-) A vracet se nepřestanu!:-) Ať se Ti daří jak v životě, tak v blogování, hodně štěstí, zdraví a lásky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím a neuvěřitelně moc si toho vážím! ♥ Děkuji moc! Tobě taky ať se daří a doufám, že se zde budeme potkávat i nadále! :)

      Vymazat
  4. môj rok 2016 bol tiež taký všelijaký, presne, ako píšeš - raz hore, raz dole... tak nech máme 2017 všetci skvelý! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Sabčo! :) Tenhle rok bude určo super! ;)

      Vymazat
  5. Je super že ta blogovanie nanovo pohltilo. Bola by škoda zahodit niečo, čo si tak dlho budovala. Krásny Nový rok a vela uspechov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Zuzi, tobě též! :) Snad mi to aspoň do dalšího roku vydrží ;)

      Vymazat
  6. Kláry, jsem ráda, žes u toho vydržela a těším se, co chystáš v roce 2017. Já asi s blogem skončím. Nemám na něj už moc času a ten zájem už taky není, co býval. Jinak přeju všechno krásné a ať se ti daří minimálně tak jako doteď.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Evi, to by byla škoda :( Já nekomentuji často, ale na tvé články chodím ráda koukat :) Ale naprosto to chápu, ono jak není čas, tak to jde do kytek.. to moc dobře znám :D

      Vymazat
  7. Jéééé, Ty máš šarpíka :) kouzelná fotečka!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)