sobota 5. listopadu 2016

Velká nálož Aroma Ritual - Dermacol

Krásný den vám přeji!

Dnes vám v krátkých recenzích představím několik produktů značky Dermacol, které se tu dosud neobjevily, ale mám k nim připravené fotky a chtěla bych je tu alespoň zmínit. Jak víte, s Dermacolem již několik let spolupracuji a jelikož zasílají balíčky celkem pravidelně a často, občas je nemožné všechno vyzkoušet co nejdříve a ještě to zrecenzovat. Takže se mi to tu trochu kupí, proto jsem se rozhodla pro jednu takhle hromadnou recenzi plnou pečujících kousků řady Aroma Ritual, kterou určitě všichni dobře znáte.

Tekutá mýdla Aroma Ritual

Tyhle mýdla jsem už chválila, takže to nechci nějak zdlouhavě komentovat a ve zkratce se pokusím říci to nejdůležitější. Seženete je v pěti variantách - Irská káva, Rozpustilý citrón, Vodní meloun, Hrozny s limetkou a Belgická čokoláda. Já testovala/testuji rovnou tři varianty těchto mýdel, takže můžu celkem úspěšně zhodnotit. Mýdla mají jednoduché obaly s pumpičkou, u tekutých mýdel asi nic neobvyklého. Etiketou je to klasika pro AR produkty. Mýdla jsou velice intenzivní svými vůněmi a vydrží i po umytí a to po celkem dlouhou dobu. Což je naprostá paráda, pokud jde o takové krásné vůně. K pořádnému umytí stačí jen kapka mýdla, takže si ho ani neplýtváte. Jedno balení o 250 ml nám doma vydrží cca 6 týdnů, což není špatný, vzhledem k tomu, že jsme doma tři a já osobně si myji ruce několikrát do hodiny (v tomhle ohledu jsem dost blázen). Pro porovnání - obyčejného mýdla spotřebujeme za 2 měsíce cca půl litru. Navíc ruce po umytí nejsou přesušené, takže naprostá spokojenost a za sebe je mohu rozhodně doporučit. Čekám až se dostanou do nějaké výhodné akce a poté jsem rozhodnutá jejich stavy v obchodě snížit :D Běžná cena je 59,90 Kč za 250 ml, seženete v drogériích DM ve čtyřech variantách, v obchůdku Dermacol a na e-shopu v pěti.



Nevím, zda je vůbec potřeba nějak komentovat samotné parfemace. Myslím si, že jde o tak profláklé vůně, že je zná snad každý :) Irská káva je kávová až karamelová, hodně sladká, ale ideální na podzim. Belgická čokoláda je kombinace pomeranče a čokolády, ta padne určitě o Vánocích :D A Vodní meloun? Nejlepší v létě! ;)








Kompletní řada Aroma Ritual Irská káva

Že mezi mé nejoblíbenější produkty patří sprchový gel právě s touto vůní už víte. Už docela dlouho. Měla jsem ho několikrát a nebojím se, že bych ho časem neměla znovu. Ale kromě sprchového gelu v této vůni jsem dosud nic jiného neměla. Ale Dermacol to jednoho dne napravil a zaslal mi na testování kompletní řadu (chvíli na to přibylo ještě tekuté mýdlo výše). Celá řada se vyznačuje jednou společnou vlastností, která patří k těm nejlepším - vůně. Miluji tuhle vůni a myslím si, že ji v mém žebříčku žádná jiná z nabídky nemůže překonat. Pokud máte rádi jemné, sladké vůně kávy nebo možná až karamelu, tak tohle musíte mít. A kdy jindy si ji pořídit než nyní - na podzim, kdy se podobné hřejivé vůně hodí?


Tělová mléka z této řady jsou si všechna podobná (až na vůni), takže měli jste-li už nějakou jinou parfemaci mléka, tak víte, jaké je. Mají jednoduché tuby, ze kterých se ke konci mléko tak nějak složitěji morduje, ale jde to. Jsou tekutější konzistence, jen o něco málo hutnější než sprchové gely. Voní stejně, ale o něco méně intenzivně. Mléko se perfektně roztírá a ihned po natření se vstřebává. Výsledkem je voňavá pokožka, bohužel jenom na chvíli. Hydratace je potom průměrná, není to žádná velká pecka, ale nemáte-li extrémně suchou a náročnou pokožku, tak vám bude dostačovat. Pro mě tak akorát, i když na extrémně chladné dny, kdy se mi pokožka vysušuje o něco víc, to bude málo. Tělová mléka Aroma Ritual nevyhledávám, ale když se mi sem tam nějaké doma objeví, tak se neurazím a ráda ho použiji, proč ne.




Tělový peeling určitě budu chtít znovu, pokud ho seženu. Trochu k vzteku je, že v drogérii jej neseženete a musíte si ho buď objednat a nebo sehnat přímo v obchůdku Dermacol. Je to škoda a nabídka by se měla určitě rozšířit i do drogérií. Místo vedle melounového peelingu by se tam určitě našlo :D Peeling je úžasný, začíná to opět vůní, pokračuje střední hrubostí, která krásně vydrhne pokožku, ale zároveň z vás nesedře kůži. Poté se jednoduše opláchne a ve vodě rozpustí. A pokožku zanechá krásně jemnou a vyčištěnou. Bohužel vůně nevydrží na těle nijak dlouho a možná trochu škoda, že neobsahuje oleje, které by rovnou nahradily mazání krémem. Ale nedá se nic dělat. V tomhle případě se spokojím i s jeho funkcí jako peelingu. I tak ho chci znovu!





Sprchový gel asi ani komentovat nemusím, že? Pokud vás zajímá, doporučuji si pročíst podrobnější recenzi zde. Pro mě je to prostě příjemné zahalení do dokonalé vůně. Bohužel jen po dobu sprchování, protože poté již vůně cítit není. Ale při mytí je to labůžo. Sprchový gel je trochu hutnější gel než je u dalších z řady AR obvyklé, ale o to krásnější to je. V mém případě jsem si nevšimla vysušování ani žádného podráždění pokožky, takže nic nebrání tomu, abych si ho kupovala zas a znovu.




Zbývá nám tu krém na ruce, který je pro mne dosud nejslabším článkem celé řady. Vůně stejná, ale bohužel u krému na ruce už potřebuji něco víc. Například hydrataci a ta se v tomto případě v nijak výrazné formě nedostavuje. Krém má ideální konzistenci, rychle se rozetře, ihned se vstřebá, což je naprosto super, ale zároveň je potřeba, aby byly ruce hydratované. Jenže toho si tu nejsem dost dobře vědoma, ba spíš naopak, občas mám až pocit, že je mám po namazání snad ještě vysušenější než předtím. Nemám ruce umaštěné, takže se můžu ihned věnovat jakékoliv činnosti, ale přeci jen krém používám proto, abych se dočkala nějaké pomoci. Takže ač voní, z výsledku nejsem nadšená a znovu ho asi nepotřebuji mít. Dostupný je běžně v drogériích, cena za 100 ml je 59,90 Kč.




Sprchový gel Růžový grep Aroma Ritual

Ještě jeden sprchový gel této značky se mi tu objevil. A to nejnovější voňavý přírůstek - Růžový grep. Jak vůni grepu nemám ráda, tak jsem tímhle kouskem velmi mile překvapena. Proč? Protože to není žádná protivná "nahořklá" vůně, ale opravdu osvěžující a příjemně nasládlá parfemace. Naprostý ideál na sklonek léta a začátek podzimu. Konzistenci i barvu má klasického gelu, ale vůni dokonale osvěžující, která probudí vaše smysly a nabudí vaše tělo. Provoní nejen koupelnu, ale v tomto případě na chvíli i tělo! To je od jiných vůní z této řady docela pokrok a byla jsem po prvním umytí nadšená. Žádné vysušování se v mém případě nedostavilo ani tady, na chvíli jsem ze sebe sprcháč i cítila, takže za mě naprostá spokojenost a znovu bych se tomuto kousku vůbec nebránila. Kde všude je k dostání, si nejsem jistá, DM drogérie to není, ale určitě bude na internetu zde a v obchodech Dermacol. 250 ml pak stojí 59 Kč.





No, nebylo toho úplně málo, co? Prozradím vám, že to pořád není vše, co tu od Dermacolu skrývám.. :D Ale další kousky nechám na pokračování ;)

A vás se ptám: Co vy a řada Aroma Ritual? Máte ji rádi? Jaká je vaše nejoblíbenější parfemace z této řady?

*PR produkty zaslané zastoupením Dermacol

18 komentářů:

  1. Tekutá mýdla bych ráda vyzkoušela :) Jinak jsem měla pomenrancové telové mlék a to bylo super a nebo jsem mela sprcháč jahoda a rebarbora a taky super! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahoda s rebarborou je taky fajn vůně! :) Celkově jsou to všechno jedna dobrá vůně za druhou..

      Vymazat
  2. Mám tuhle řadu hrozně ráda, nádherné vůně. Nejraději mám rebarboru a pomeranč je naprosto dokonalý na Vánoce. A jelikož jsem hodně kávová, určitě plánuji vyzkoušet u tuhle vůni.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, pomerančové mýdlo si tu šetřím na Vánoce, bude se hodit :)

      Vymazat
  3. Irská káva je nejlepší, ale i meloun je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, to jsou asi moje nejoblíbenější vůně :)

      Vymazat
  4. Tekuté mydlá sú naozaj skvelé.Lepšie ako samotné sprcháče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, taky jsem si je oblíbila asi i víc :D :)

      Vymazat
  5. Ta kávová řada je nejlepší! Taky ji doma mám.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Mam doma mydlo na ruky - melon a ten vonia uzasne :) sprchace ma nelakaju, ale co by som chcela vyskusat su telove peelingy.

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mýdla jsou fakt boží, musím si jich udělat zásobu :)

      Vymazat
  7. U mně je top Irská káva. Sprchový gel a tekuté mýdlo jsou super, tělové mléko sice krásně vonělo, ale ty účinky už byly tak na hraně a krém na ruce mi nestačí vůbec, mám dost suché ruce a tam selhává.

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám hodně ráda parfemaci s melounem, hrozno s limetkou, tu modrou verzi s kokosem a taky čokoláda s pomerančem :)
    A měla jsem z řady Aroma Ritual právě sprcháče a pak krém na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten grep mě láká tak nejvíc, tak uvidím, jestli rozšíří řadu s touto parfemací i o další produkty. Tekutého mýdla jsem si v drogerii všimla hned, a po důkladném očuchání jsem si vybrala limetku s hroznem. Peru si v tom štětce, ať mi to mýdlo chvíli vydrží :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych klidně brala i mýdlo s grepem, by se ručičkám líbilo :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)