úterý 11. října 2016

Tužka na oči, řasenka a pudr na obočí - Dermacol

Krásný den vám přeji!

Je čas vás blíže seznámit s nejnovějšími přírůstky do dekorativního stojanu Dermacol, které jsem obdržela k testování. Mám tu rovnou tři - řasenku, tužku na oči a pudrové stíny na obočí. Jak se mi novinky osvědčily? Mrkejte.


Pudrový stín na obočí

Oficiální popis: Automatické pudrové stíny na obočí dokonale dokreslí a zvýrazní linku Vašeho obočí. Praktická a snadno ovladatelná tužka s kuželovitým aplikátorem nabere optimální množství pudrového stínu našroubováním náplně ve víčku a umožní tak velmi jednoduše vykreslit přesnou linii vašeho obočí. Líčení pudrovými stíny dodává obočí dlouhotrvající, přirozený vzhled a pohodlná aplikace je daleko snadnější než vykreslení tužkou. Praktické kompaktní balení je vhodné do každé kabelky. Pudrové stíny na obočí jsou voděodolné a oftalmologicky testované.

O tom už jsem mluvila v novinkovém videu, protože je to vážně něco zajímavého. Z počátku jsem byla dost skeptická a než jsem pochopila, jak to funguje, tak jsem na to pěkně koukala :D Ale nakonec jsem úspěšně pochopila, že v tom hezkém, zlatém obalu, se skrývá pěnový aplikátor vymodelovaný do špičky a především barevný "pudrový stín" najdete ve víčku, který vlastně na aplikátor nabíráte automaticky při otevření. Husté, že? :) Nejedná se dle mého až úplně o pudr jako spíš takovou prazvláštní pudrovo-gelovou hmotu, ale není to až tak špatný, protože na obočí to skvěle drží po celý den. Odstíny jsou celkem tři, já vlastním č. 2, tj. Medium. Je o něco tmavší než tužka v odstínu medium, kterou běžně používám, ale krásně zvýrazní obočí a ke hnědým vlasům je odstín ideální. Momentálně mi perfektně sedí. Jednoduše, pudr se mi neuvěřitelně zamlouvá a to jak odstínem, tak skvělou výdrží a hezkým výsledným efektem. Práce je o chlup složitější než s klasickou tužkou, trvá mi to o něco déle než finálně upravím konec obočí, protože sem tam se stane, že to přetáhnu, ale stačí vatová tyčinka a pěkné obočí na celý den je na světě. Jo a ač je to balení s pudrem ve víčku zajímavé, jeden nános na obě strany nestačí, takže musíte "pracně" jednou či dvakrát víčko našroubovat, abyste nabrali barvu.. Ale to je asi detail.

Takže, budete-li mít trochu trpělivosti na trénink s aplikací, myslím si, že s výsledkem budete spokojeni. Mně se tenhle kousek zamlouvá a zvažuji opětovný nákup. Za sebe mohu doporučit, zajímavý kousek v našich drogériích. Seženete v drogérkách nebo tady na e-shopu, cena je 199 Kč / 1g.




Prodlužující řasenka UltraTech

Oficiální popis: Jednoduše oslňte s novou řasenkou UltraTech, která dodá Vašim řasám krásný tvar a ultra prodloužení. Ultra pružný kartáček zachycuje jednu řasu po druhé a perfektně je odděluje. Krátké štětinky na kartáčku umožňují přesné nanášení hmoty tak, aby řasy působily plnějším a objemnějším dojmem. Textura je vyvinuta přesně pro tento aplikátor a tím je docíleno správného tvaru a prodloužení řas bez žmolků a rozmazávání.

Řasenky a já, to je na samostatnou story, fakt že jo. Tenhle kousek se mi celkem líbil a to nejen černo-zlatým obalem, ale hlavně i umělohmotným kartáčkem, kde jsou štětinky poměrně daleko od sebe, čímž se mi se štětečkem hezky pracuje a barva se dobře aplikuje. Navíc má dvě velikosti štětin, jedna strana je má delší, druhá kratší. Oběma stranama se zvládnete nalíčit, ta kratší je fajn na spodní řasy, delší zase na horní. Řasy zvýrazňuje velmi lehce, žádné extrémní natočení či objem se nekoná, výsledkem jsou stále nenápadné řasy. Jsou trochu prodloužené, ale taky bohužel mírně poslepované. Nevím, jestli je správné použít slovo mírně.. Zase tragédie to taky úplně není a řasy se dají pár tahy oddělit a nevypadá to na oku nějak šíleně, ale poslepované je mám, ne že ne. A když to vidím na fotkách, tak se mi to zdá fakt hrůza, v reálu mi to tak hrozné nepřijde. Zas nemůžu říct, že by řasenka nějak prudila po nalíčení - neopadává, neobtiskává se, nerozmazává se.. Když ji aplikujete, tak ihned zaschne a sedí na místě po celý den.

Takže jako použitelná řasenka to určitě je, měla jsem i daleko horší, ale nejlepší kamarádky z nás rozhodně nebudou. Takový zlatý střed, neurazí ani nenadchne. Na krátké řasy to není to pravé, pro delší a silné řasy by to mohlo být zajímavější. Seženete za 199 Kč / 10 ml a to opět buď v obchodě nebo zde.




Bílá kajalová tužka na oči

Oficiální popis: Voděodolná kajalová tužka krémově bílé, matné barvy opticky zvětší a rozjasní Vaše oči. Měkká tuha s tenkým hrotem zajistí šetrnou a zároveň precizní aplikaci. Krémová textura má výbornou přilnavost a krytí, je dlouhotrvající. Tužka je oftalmologicky testována a je vhodná i k nalíčení linky uvnitř oka. Neobsahuje konzervační přísady ani jiné minerální oleje.

Je pro mne největším zklamáním. A to bych zrovna kvalitní bílou tužku na oči uvítala. Bohužel, tahle se mojí oblíbenou nestane. Tužka má sice velmi hezkou barvu, která by mi vyhovovala. Nezdá se mi úplně čistě bílá, ale možná maličko šmrncnutá do krémové. To pro mě však není problém. Ten přichází až ve chvíli, kdy si s ní chcete lehce nakreslit linku. Protože ono to úplně lehce nejde. Chvíli trvalo, než se mi povedlo tužku rozkreslit. Teď už kreslí lépe, ale na oko stejně chytá hůř. Je celkem tuhá a je potřeba přitlačit a oko to táhne, takže to není úplně příjemné. Obzvlášť při kreslení waterline, že ano. No, každopádně jsem přitlačila a div si nevytlačila oko, abych dosáhla intenzivního odstínu. Ovšem pak mě zase po té námaze naštvala ta výdrž. Barva totiž vydrží intenzivní na svém místě jenom chvíli. Na waterline to je pár minut, během půl hodinky je definitivně a nenávratně fuč. Takže trochu nechápu, kde je ta údajná dlouhá výdrž a voděodolnost.. Pokud s ní kreslím klasickou linku, tak ztrácí na intenzitě pomaleji, cca šest hodin zvládne celkem obstojně, poté nenápadně mizí.. Jenže já tužku chtěla hlavně na waterline no.

Sečteno podtrženo, tahle tužka je pro mne zklamáním a tak lov na kvalitní bílou tužku stále pokračuje. Tuhle případně seženete buď tady nebo v drogérce za 99 Kč.




Pudr na obočí + Kajalová tužka na oči:


Všechny tři produkty v akci:



Takže, tady se role hezky rozdělily, je tu jeden skvělý produkt, jeden průměr a jeden propadák. Dobré skóre, ne? :)

Máte s některým produktem zkušenosti? Zaujalo vás něco?

*PR produkty zaslané zastoupením Dermacol

8 komentářů:

  1. Zkušenost nemám, ale ten pudrový stín na obočí se mi dost zamlouvá, určitě se po něm podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě podívej, vyplatí se počkat zas i na nějakou tu akci :) je fakt strašně fajn, samotnou mne překvapilo, jak moc jsem si ho zamilovala :)

      Vymazat
  2. Na tohle už jsem něco četla, rozhodně se mi zamlouvá právě ten pudrový stín :) Ten totiž vypadá skvěle.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On nejen vypadá, ale fakt i je.. Sama jsem překvapená, jak moc jsem si ho oblíbila, protože svoji tužku na obočí jinak nedávám z ruky :-O :D

      Vymazat
  3. Nemám zkušenosti se žádným výrobkem. Líbí se mi stín na obočí a škoda té tužky. Myslela jsem, že bude kvalitnější. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, já jsem z té tužky strašně zklamaná :( Ale četla jsem i pochvalné recenze, tak jako nechápu :D

      Vymazat
  4. tieň na obočie a riasenka mi prídu veľmi zaujímavé, no ceruzka ma veľmi neoslovila :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)