neděle 23. října 2016

Oční krém s kofeinem - Dulcia

Krásný den vám přeji!

Je na čase vám představit tenhle zázrak od slovenské bio kosmetiky Dulcia, nemyslíte? Už jsem o něm básnila ve videu, bych vám ho měla trochu přiblížit. Na tento Oční krém s kofeinem jsem narazila na e-shopu Nuspring.cz náhodou, když jsem si měla možnost vybrat dva produkty k testování. No a jelikož mi zrovna krém na oči docházel, řekla jsem si proč ne.. A rozhodla jsem se do něho jít. Mezitím než dorazil domů, jsem si vyhledala pár recenzí a zjistila, že se jedná o jeden z nejprodávanějších pečujících produktů po internetu z řad bio kosmetiky a je to snad nejchválenější oční krém, co jsem potkala. A tak jsem byla fakt napnutá, jaký bude. I trochu skeptická jsem byla, protože většinou od toho, co je chválené, mám pak moc velká očekávání a ve finále jsem zklamaná. Jenže to fakt není tenhle případ.


Oficiální popis: Zabraňuje vzniku otoků a zároveň je i zmírňuje. Zesvětluje kruhy pod očima. Stimuluje a obnovuje buněčnou strukturu. Napomáhá lepší cirkulaci krve. Působí proti stárnutí pleti. Pomáhají udržet vysokou hladinu kolagenu a elastinu v pleti. Vhodný pro všechny typy pleti.


Krém mi dorazil v malinkém plechovém kalíšku, ovšem na to moc nekoukejte, protože mezitím, než jsem se s ním stihla sžít, Dulcia změnila balení. Dnes tedy místo tohoto maličkého roztomilého plecháčku, seženete bílou lahvičku s pumpičkou. Takže nenechat se zmást! ;) Pumpička bude rozhodně praktičtější, protože ač je kelímek sebevíc roztomilý, tak je k tomuto mastnému krému méně praktický. Po chvíli jsem měla kalíšek umaštěný a netěsní úplně tak, jak by bylo třeba, takže určitě je lahvička krok správným směrem. Jak je to s obsahem v novém balení tedy nevím, každopádně doufám, že zůstal stejný. To znamená žlutý, tekutější a zároveň mastnější krém, kterého stačí opravdu maličké množství, protože se krásně rozetře a skvěle, ale opravdu skvěle oční okolí vyživuje. Obsahuje velké množství olejů, takže se nevyhnete troše mastného filmu a nesmíte to s ním přehnat, ale krém se poměrně rychle vstřebává. Nijak mi jeho struktura nevadí a to fakt nemám ráda mastné věci okolo očí. Ale kdo by tenhle krém neměl rád, výsledkem je totiž opravdu vyživené oční okolí, což je vidět na první pohled. Protože ty malé oční vrásky nejsou tak viditelné jako když máte oční okolí sušší. Jako bonus je potom "zmizíkování" kruhů pod očima. Ne že byste najednou neměli pod očima nic. Když naspíte dvě hoďky, tak vám ani krém s kofeinem nepomůže. Každopádně po delší době používání mám pocit, že jsou kruhy tak poloviční. A celkově je oční okolí v daleko lepší kondici. Pokud máte mastnější víčka a bojíte se stejně jako já mastnějšího krému, tak buďte naprosto bez obav. Bála jsem se také, ale naprosto zbytečně. Nijak výrazně se mi víčka nemastí, možná to je snad lepší než předtím. Za všechno asi může ten kofein :D No a když už jsme u něho, tak krém jako bonus krásně voní. Milovníci kávy, tohle se vám bude líbit! ;)



Za mě tedy tenhle krém určitě ano. Opravdu neskutečným způsobem předčil má očekávání. Těšila jsem se, zároveň jsem se ho děsila, ale výsledek je taková bomba, že už snad ani jiný krém nechci. Seženete ho na e-shopu tady, cena je 270 Kč za 15 ml, což si myslím, že není až tak příšerné. Nehledě na to, že budou nadšení příznivci přírodní kosmetiky.

Co vy a Dulcia? Máte s ní zkušenosti? Vlastníte někdo taky tenhle krém? Jste stejně nadšení?

*PR produkt zaslaný e-shopem Nuspring.cz

20 komentářů:

  1. Na krém čtu samé chvály. Bez očního krému se neobejdu, dělají se mi jinak kruhy, takže časem bych docela ráda tenhle zázrak vyzkoušela :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já krémy používám pořád a měla jsem pár, které jsem považovala za dobré, ale teprve tenhle mi fakt ukázal, co je dobrý krém :D :) To oční okolí vypadá lépe než kdy předtím :)

      Vymazat
  2. Já tento krém také už vyzkoušela, ale zatím jen vzoreček a ten jsem si pochvalovala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z počátku byla taková rozčarovaná.. ale jako po chvíli používání převládlo nadšení, protože ty výsledky za to fakt stojí :)

      Vymazat
  3. Mne strasne iritoval oci, dva mesiace chodenia po ocnych doktoroch, potom mi napadlo ho vysadit a vsetko ok );

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, fakt až tak? :-O No tak asi alergie na nějakou složku :-/ Já s ním naštěstí problém nemám.

      Vymazat
  4. Veru veru nechala som sa aj zlákať a už ho mám doma a spokojnosť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som s nim mala trochu inu skusenost . Tym, ze bol taky mastny, sa mi z neho tvorili milie. Skoda, ze zmenili obaly. Plechove boli ovela krajsie ako tie nove plastove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo krásnější, ale míň praktické.. :) Jako mastný je, proto ho dávám opravdu pidi množství a se vstřebáním pak potíže nemám, asi moje oční okolí potřebuje výživy víc :D

      Vymazat
  6. Taky jsem s tímto očním krémem spokojená. Mám už třetí balení a je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! :) Moje unavené oči si nemůžou stěžovat!

      Vymazat
  7. Je skvělý! Taky ho mám doma!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že ho každý buď miluje nebo nenávidí :D :)

      Vymazat
  8. Tuto značku neznám, ale krém vypadá dobře. Už nějakou dobu si říkám, že bych se měla po očním krému podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho ještě před pár lety taky nepoužívala, ale dneska už bych bez krému nedala ani ránu :)

      Vymazat
  9. mám ho tiež, už tretí a vo vynovenom balení a mne maximálne vyhovuje. vôbec nedráždi oči a funguje výborne v kombinácii so sérom od estee lauder advanced night repair (najprv sérum, počkať pol hodinu a na noc tento krém). kožu pod očami mám veľmi tenkú a tento krém ju dokáže vyživiť parádne :) manžel používa krém pre mužov a je veľmi spokojný, ja som ešte skúšala od Dulcie aj tuhé dezodoranty a spokojnosť. pozerala som, že opäť rozšírili sportiment tak asi zas niečo nové vyskúšam :) Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím je také očíhnout víc, tímhle krémem si mě získali :)

      Vymazat
  10. Tiež ho mám doma, ale čakala som od neho viac, keďže som všade čítala len pozitívne recenzie. Áno, vonia úžasne, ani tak nedráždi oči, ale že by som videla nejaké rozdiely to nie.. Práveže som mala pocit, že mi tie kruhy alebo teda opuchy zhoršuje. :-D

    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faaakt? :D Ty jo, tak to já si rozdílu všímám, mně přijde super :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)