pátek 21. října 2016

Blogger Event s t: by tetesept

Krásný den vám přeji!

Kdo sledujete sociální sítě jako Facebook nebo Instagram, tak vám určitě neuteklo, že jsem si v sobotu jednou zase udělala výlet a vyrazila do Prahy. Důvodem bylo, kromě setkání s mojí kamarádkou Kájou, také blogerské setkání se značkou Tetesept, která se nám rozhodla představit novou "mladší sestřičku" této značky t: by tetesept.



Značku tetesept jste v drogériích či na internetu už určitě potkali, takže vám ji nemusím dlouze představovat. Soustředí se zejména na produkty v péči o tělo a to ne ledajaké, ale na produkty ozdravující. Mezi nejčastější slovní spojení s produkty této značky patří například uvolnění, aktivita, nachlazení a další. To mluví za vše. Mezi nejznámější produkty značky se pak určitě mohou zařadit soli a pěny do koupele.


A pak je tu tahle nová značka, která je trochu omlazená a má být přitažlivější pro mladší generace. Zatímco tetesept zastupuje zdraví, značka t: by tetesept zastupuje lifestyle. Má přinášet radost, být odlehčená a barevnější a více dekorativní a to se myslím daří. Však jen se podívejte na ty obaly! A co teprve ty vůně! :)



Ve stálé nabídce seženete prozatím dvě soli do koupele a dvě pěny. Soli se jmenují nejvíc roztomile - Porce štěstí (broskev a vanilka) a Porce lásky (šampaňské a černý rybíz). No to je rozkošný, ne? Pěny do koupele mají také své názvy a to Pro mě a Odpočinek. Pokud si zvolíte Odpočinek, budete si užívat vanu s vůní orchideje a ylang-ylang. Určíte-li si variantu Pro mě, potěší vás fíkové mléko a jojobový olej. Tu vám určitě doporučuji očichat, protože to stojí za to!


Tím ale nabídka t: by tetesept nekončí! Momentálně seženete i dárkové balíčky, které v sobě skrývají varianty jinak neprodejné. Sole do koupele doplňuje třetí nesoucí název Porce přátelství. Hezký dárek pro kamarádku. Pěny potom seženete v limitovaných vůních švestka a černý pepř nebo šampaňské s perlovými extrakty. Prostě luxus, co vám budu povídat..




Stejný luxus bylo i občerstvení.. To bez debat. No co vám budu povídat.. Překvapivě jsem si já, masožravec, strašně pochutnala na bulguru! Mňam, mňam. Nechyběla ani skvělá společnost - spousta dalších blogerek. Moc ráda jsem zase viděla své kolegyně a skvěle si s nima popovídala. Stejně tak bylo příjemné popovídat si se zástupci, resp. zástupkyněmi Mark Distri. Jednoduše, bylo to skvělé odpoledne, které jsem si moc užila! Součástí bylo i wellness a odpočinek v sauně, ale bohužel jsem se této části už nezúčastnila, abych se dostala domů včas, jelikož jsem v neděli už zase trávila v práci.. Škoda, ale ani tak si nemůžu stěžovat :)

Foto: Mark Distri

Děkuji mnohokrát zastoupení značky za pozvání a blogerkám za společnost. Soli seženete exkluzivně v DM drogérii, případně na e-shopu KupKosmetiku.cz. Cena jedné soli je 54,90 Kč, pěna do koupele potom stojí tuším 129 Kč (na e-shopu seženete produkty o něco levněji). Sadu solí potom koupíte za 129 Kč a sadu pěn do koupele za 259 Kč.

A co vy a tetesept? Používáte nějaké jejich produkty? Líbí se vám nová hravá značka?

16 komentářů:

  1. Já mám od Teteseptu moc ráda soli do koupele, a zrovna včera jsem v drogerce koukala na ty jejich pěny a určitě si pořídím tu broskvovou, jen co dopotřebuju svoje zásoby. Máš moc pěkné fotky, Klárko! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Pěny jsou super, už mám vyzkoušenou tu s fíky a je to zážitek :) Říkala jsem si, že jsem jak malá, jak jsem se ve vodě rochnila :D

      Vymazat
  2. Tohle vypadá jako fajn akce :) A rozhodně se mi produkty líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to fajn akce a jako bonus se skvělými produkty :) Rozhodně doporučuji omrknout, k podzimnímu rochnění ve vaně je to super!

      Vymazat
  3. tie vône musia byť geniálne :) pekná akcia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. ...achjo, proč já nemám vanu?! :(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To jsem si před pár lety taky říkala! :D Jsem ráda, že už ji zase mám, vážně si to užívám! :)

      Vymazat
  5. Obaly jsou moc krásný, takže za mě určitě super :) I ty vůně očichám a koupila bych mamce, ta vany miluje, já si dám občas :).
    Měla jsem od Tetesept 2 verze solí do koupele a moc jsem si je užila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, doporučuji, jako dárek si myslím že fakt super! :) Plánuji koupit jeden dárkový balíček taky a nějak ho podělit :D :)

      Vymazat
  6. Přiznám se, že tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá krásně a navíc si podle všeho dali s akcí záležet ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je chyba, Evičko! Mrkni v DMku do sekce koupele, tam je najdeš a můžeš očichat :) Voní vážně skvěle!

      Vymazat
  7. Tuhle značku vůbec neznám, přitom produkty vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)