pátek 23. září 2016

Spotřebováno za srpen 2016

Krásný páteční večer vám přeji!

Je tu další videooo! Mám ho připravené už dva týdny, ale nějak se k tomu nedostalo, takže až nyní. Omrkneme spotřebovance ještě za srpen, jo? Uff, konečně budu moci na konci září vyhodit všechny ty prázdné obaly navíc :D A že se to tu solidně kupí!



A jdeme se na to mrknout blíže:


Sprchový peeling Yves Rocher Malina & Máta - jestli mám jmenovat jeden jediný produkt, který mě bavil toto léto, tak je to právě tenhle. Ideální letní pomocník, který dokonale osvěžil. Ta malinovo-mátová vůně je něco neodolatelného, navíc na těle vydrží delší dobu i po opláchnutí. A provoní i koupelnu. Osvěží pokožku. Není to žádný hrubý peeling, kterým se vydrhnete z podoby, ale jen takové jemné polechtání ke každodennímu použití. Je to naprosto super. A o tom, že jsem se fakt zamilovala svědčí zásoby tohoto peelingu, které se mi doma objevují :D Hodnocení: 5/5.

Tělový peeling Brown Sugar Urtekram - a pokud chcete opravdu peeling jako peeling, tak doporučuji tenhle skvělý kousek od Urtekramu. Peeling je hrubší, takže odumřelé buňky nemají šanci. Má příjemnou "přírodní" vůni. Ve vodě se rozpouští a k tomu obsahuje olejové složky, takže se po použití nemusíte ani mazat. Vůbec není špatný. Hodnocení: 4,5/5.

Tělové želé Balea - je za mě propadák. Nápad super, vzhledově mě to už při uvedení novinky zaujalo, ale provedení už nic moc. Vůně se při namazání trochu změnila, že už mi pak ani příjemná nebyla. A hlavně co mi dost vadilo bylo lepení a velmi slabá hydratace.. Prostě slabota. Hodnocení: 2/5.

Tělové mléko Olivová Indulona - není vůbec špatné! Krásná lehká vůně, která mne ohromila od prvního přičichnutí. Na mléko sice hutnější konzistence, ale ničemu to nevadí, protože se roztírá a vstřebává velmi rychle. Zanechává pokožku jemnou, bez mastného filmu a přesto krásně vyživenou. A jako bonus pokožku na hezkou chvíli provoní. Možná jen mínus za balení, protože díky hutnosti se cca od půlky velmi blbě dostává ven. Hodnocení: 4/5.


Krém na ruce Olivová Indulona - za to krém úplně chválit nemohu. Sice opět nádherná vůně, rychlá vstřebatelnost a příjemný pocit bez extrémního umaštění či kluzkého filmu, ale trochu vázne hydratace. Hodnotila bych hydrataci jako průměr. Hodnocení: 2,5/5.

Antiperspirant Active Shield Rexona - zajetá klasika, která nikdy nezklame. Jak víte, používám spreje spíše jako doplněk ke klasickým tuhým/krémovým antiperspirantům, kterým prostě věřím víc, -Samostatně mi spreje nestačí. Ale kdybych měla přeci jen některým důvěřovat, tak to jsou právě spreje od Rexony. Tenhle má celkem sladkou vůni, což mě z počátku překvapilo, tady jsem čekala něco svěžejšího. Nic špatného to však není. Nehodnotím tedy jako samostatnou ochranu, ale jako tu doplňující a za to jedině: 5/5.

Olejové sérum Regenerate Nourishment Dove - jak řadu Regenerate Nourishment nemusím, tak tohle sérum jsem si zamilovala. Je to něco mezi olejem a gelem, má lehkou příjemnou vůni, vlasy nezmastí a nezatěžuje, ale o konečky se bez potíží postará. Líbí se mi i praktické balení s pumpičkou. Takže bomba, bomba, bomba. Mám tu další balení a jen tak se ho nevzdám. Hodnocení: 5/5.

Suchý šampon Sweetie Batiste - Je třeba to ještě komentovat..? Asi ne, co. Kdo chce, přečte si recenzi na těch tisícpětset verzí, které už jsem měla :D Tenhle voní hodně sladce, řekla bych asi maliny. O vlasy se krásně postará, i když na verzi Original to prostě nemá.. Ta je nejlepší z nejlepších. Vlasy jsou ale po použití lepší než před použitím, takže jsem spokojená. A jediný rozdíl mezi tímhle a dalšími vůněmi? Přijde mi, že trochu víc bělí vlasy.. Stačí ale víc pročísnout a je to pryč. Hodnocení: 4/5.

Cestovní suchý šampon Blush Batiste - cestovní balení sucháče, který s sebou můžete vzít kamkoliv jedete. Hodí se. Opět to samé, takže jen hodnocení: 4,5/5.


Micelární voda La Roche-Posay - za mě nejoblíbenější micelární voda. Nemám ráda parfémované micelárky, ale téhle to s radostí odpouštím, protože ta jemná vůně mě baví. Trošičku lepí, ale nic extrémního a všechno ji omluvím, protože krásně vyčistí a mám s ní na pleti ten nejpříjemnější pocit. Miluji ji. Hodnocení: 5/5.

Krém Andělská tvář Havlíkova přírodní apotéka - A tenhle krém miluji taky :D s Havlíkem tímto rozhodně nekončím, ba naopak, začínám. Tenhle krém byl opravdu skvělý a zajistil, jak název napovídá - andělskou tvář. Bomba, krása, luxus. Krásně voní po levanduli, je výživnější, ale přesto nemáte extrémně zmaštěnou pleť. A výsledkem je fakt krásná a spokojená tvářička. Baví mě a hodně! Doufám, že se nevidíme naposledy.. Hodnocení: 5/5.

+ vzorek bahenní masky -417

+ pasty na zuby White Now od Signal


False Lash Wings Sculpt L'oréal Paris - Jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem v poslední době měla, ale bohužel už byla poražena jinou :D (viz. poslední článek před tímhle ;)) I tak ale povedená záležitost. Kartáčku jsem se z počátku bála, ale nebyl důvod, on krásně natočil a prodloužil řasy, snažil se je i oddělit a výsledek udělal ucházející. Řasenka neopadávala a na očích vypadala po celý den dobře. Akorát mě trochu mrzí, že nevydržela extrémně dlouho. Samozřejmě se má řasenka často měnit, ale víte jak, chtěla jsem se s ní ještě chvíli přátelit no.. Ale jo, palec nahoru. Hodnocení: 4/5.

Fix na oči Oriflame - další fajn kousek. Fixka byla černočerné barvy, měla tenký hrot, který se neohýbal a nebyl ani nepříjemně tvrdý. Daly se jím vykreslit i opravdu tenké linky. A držely po celý den, pokud jsem moc neslzela. Jako vůbec nebyly špatné. Jen se ke konci fakt hodně obalily stíny a to natolik, že už to ani dolů nešlo, takže proto se i loučíme.. Ovšem skoro půl rok života denodenního používání zvládly, což je dobré, ne? Hodnocení: 4/5.

+ vzorek Minerálního make-upu Annabelle Minerals

A jsme na konci. Ani jsem nečekala, že toho zase bude tolik.. No jak já to dělám?!

Máte s něčím z toho zkušenosti? 

4 komentáře:

  1. To tělové želé Balea byla hrůza, jak já jsem si oddechla, když jsem se s ním namazala naposledy:-D A sucháčů Batiste jsem doplnila zásoby při Dnech Marianne, jsem na tuto variantu zvědavá:-) A co mně láká hodně je to sérum od Dove, to musím vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to jsme měly stejně, taky jsem se těšila až želé spotřebuji :D

      Vymazat
  2. Já mám hoodně mastná víčka a málo které linky mi drží, spousta voděodolných mi dá jen cca 3h! Možná je skusím☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako s touhle jsem neměla problém, jen jsem nesměla moc slzet, což občas mám problém.. :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)