středa 21. září 2016

Řasenka Xpress Volume Aqua a lesk na rty Extra Volume - Gabriella Salvete

Krásný středeční den vám přeji!

Po dlouhé době jsem opět dala dohromady článek, jupí! Mám nějakou krizi a to nejen tvůrčí, ale hlavně hodně psychickou, kdy se vůbec necítím dobře. Takže omluvte absenci článků, ale nějak to nejde, když mi není hej. Doufám ale, že se to zase brzy srovná a já budu tak aktivní, jak být chci :) Tak to dneska zkusíme s recenzí na dva produkty. Zase jsem jednou vyzkoušela něco málo od Gabrielly Salvete. Po jejich velmi povedené paletce 10 Shades Palette, přišla řada na jejich řasenku Xpress Volume Aqua a lesk na rty Extra Volume Lipgloss.


Řasenku od GS jsem neměla hodně hodně hodně dlouho, takže jsem ráda zase nějakou vyzkoušela. Navíc mít jednu voděodolnou takhle na léto, je ideál. Poslední zkušenosti s řasenkami GS nebyly úplně nejlepší a proto jsem se jí trochu bála, ale místo zklamání přišlo velmi milé překvapení. Řasenka totiž udělá jeden z nejhezčích výsledků, jaké jsem u řasenek v poslední době zaznamenala. Kartáček má řasenka klasický, štětinky jsou od sebe akorát oddělené, není extrémně velký, ale ani úplně malý, takže třeba spodní řasy mě občas potrápí, ale není to žádný velký problém. Řasenka měla od samého začátku jednu skvělou vlastnost - nebyla extrémně mokrá, jak řasenky v prvních dnech bývají, takže neslepovala. Přesto mne čekalo jedno nemilé překvapení - v prvních minutách než zaschne, má tendence se obtiskávat na oční víčka. To se mi dlouho nestalo, jelikož mám řasy krátké a řídké a většinou se prostě nepodaří cokoliv obtisknout. Jenže tahle řasenka zajistí krásně dlouhé a oddělené řasy, což je naprostá bomba a díky tomu se prostě bohužel podaří i řasenku otisknout. Avšak jak zaschne, tak není nejmenší problém. Drží na svém místě, divoké vodní hrátky asi nepřežije bez poskvrnky, ale moje návštěvy bazénu zvládala bez potíží. A co se mi líbí asi nejvíc, je po celý den stejný efekt řas, které zůstávají prodloužené, srovnané a natočené od rána do večera. Jsou úplně krásně nalíčené a přesto to vypadá přirozeně. Žádné kilové nánosy řasenky, prostě zvýrazněné řasy a přesto velmi přirozené. Řasenka neopadává, po zaschnutí se nerozmazává ani nedrolí. Dolů ji dostanete jednoduše dvoufázovým odličovačem. Až tedy na pár detailů je to za mě povedená záležitost a já teď nepoužívám žádnou jinou řasenku.





Za to lesk je pro mě spíše zklamání. Že nejsem na lesky víte, ale sem tam mne nějaký zaujme a především během léta po nich ráda sáhnu. Tenhle však nebude ten případ. Balení jednoduché - stříbrný detail a leskový pěnový aplikátor v podobě podlouhlé tyčinky. Nanášení je bez problémů, takže proti tomu nemám ani ťuk. Odstín 04 je hezká růžová, ovšem s výrazným obsahem stříbrno-modrého shimmeru a třpytek. A jde opravdu o výrazný efekt, který bohužel umí i pěkně pozlobit, protože asi hádáte správně, že třpytky budou zalézat do vrásek a zůstávat na rtech viditelné nejdéle. Když promnete rty, tak ty třpytky dokonce jemně cítíte. Lesk maličko lepí, což dělá většina lesků, takže mne to ani nijak nepřekvapilo. Po aplikaci je to lesk jako blesk, ale ten nevydrží nijak dlouho, po hodince se vytrácí pryč a po další hodince o lesku už ani nevíte. Zase ale nemůžu říct špatné slovo o hydrataci, lesk se postará o hydratované a vláčné rty. Ne že by mi nějak vadila absence vůně, ale v dnešní době už je to tak trochu standard, takže to zmínit musím také. Tohle má takovou tu obyčejnou "produktovou" nahořklou vůni (to je popis, co :D), kterou měly lesky před patnácti lety, chuť nemá žádnou. Tohle je tak trochu krok zpátky do minulosti a lesk mi připomíná má první malovátka :)







Sečteno podtrženo, řasenku musíte mít, to je naprosto boží kousek, kterému se nebudu bránit ani do budoucna (jestli se někdy stane, že nebudu mít doma zásoby minimálně tří řasenek :D). Lesk asi můžete ve stojanu minout, pokud nezbožňujete rty plné třpytek. Seženete v drogériích Rossmann a Teta, cena kolem 100 Kč.

Co vy a Gabriella Salvete? Máte zkušenosti s řasenkou?

16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. A když už to vypadá hezky i na fotce, tak je to co říct! :D :)

      Vymazat
  2. Řasenka dělá moc pěkný efekt! Ale ten lesk...ten je trošku retro :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem kdysi měla nějakou řasenku od GS a tak byla tak strašně mokrá, pořád se obtiskávala a ne a ne trochu vyschnout, tak jsem ji vyhodila. Ale tahle dělá hezký efekt, podívám se po ní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je zvláštní, protože ve výsledku vyloženě mokrá není, ale na těch řasách prostě schne déle :D Ale kvůli efektu to za to stojí :)

      Vymazat
  4. Lesky já nepoužívám a neprijde mi ničím extra, ale řasenka vypadá dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lesk není žádná láska, ale řasenka fakt bomba! :)

      Vymazat
  5. Já jsem milovala jejich řasenku ve stříbrném obalu s fialovým nápisem, asi před třemi lety ji přestali vyrábět...ale dělala boží řasy, hodně podobné jako tahle :) Teď mám teda Better than sex, ale až mi dojde, tak se zas asi kouknu ke Gabriele ;)

    Karol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejlepší vždy přestanou vyrábět :( :D ale aspoň že občas přijdou značky s něčím novým, co je taky super :) Tahle řasenka je fakt překvapení, ten efekt.. to u mě dlouho nebylo :)

      Vymazat
  6. Taky moc nepoužívám lesky na rty, ale řasenka dle tvé recenze nebude asi vůbec špatná, takže ji vyzkouším. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt bomba, jeden z největších objevů poslední doby :) Budu si ji pak muset koupit znovu, abych to potvrdila, ale věřím jí! :D :)

      Vymazat
  7. no spirala na tvojom oku vyzera perfektne no mne nesadla a moju oblubenu prestali vyrabat takze hladam zase tu svoju
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Ty jo, tak to se divím, mně přijde naprosto perfektní! :)

      Vymazat
  8. tá riasenka vyzerá úžasne :O práve mi moja dochádza, tak toto by bola super alternatíva :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  9. Řasenku mám doma a jsem celkem spokojená, akorát mi nevydrží vodu a na spodních řasách se obtiskává :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)