pátek 30. září 2016

New in za srpen 2016

Krásný páteční den!

Pozdě, ale přece.. Než se vrhneme na kalkulace za září, tak vám ještě na sklonku měsíce přináším New in za srpen. Naivně jsem si myslela, že dám dohromady přírůstky za srpen i září, jenomže by toho bylo tolik, že by z toho byla asi hodina, tak jsem to stejně nakonec rozdělila :) Pojďme se tedy naposledy ohlédnout k tomuto létu.



I v srpnu, kdy bývá trochu klidnější období, co se týče novinek, se mi tu toho nahromadilo celkem dost. Začnu svými největšími favority. Sprchové gely s peelingem od Yves Rocher jsou u mne zaručeně největšími oblíbenci léta. Svěžejší a příjemnější sprchové gely jsem dlouho neměla a ty vůně. Ach, ty vůně! K létu prostě patří! Malinu a mátu mám již podruhé, Citron se zázvorem jsem vzala na zkoušku. Druhá jmenovaná je pro mě trošku slabší, takže bez ní asi přežiju, ale tu malinu prostě musím doma v záloze mít, to je fakt pecka! Vůně dlouho vydrží, osvěží tělo i mysl, zároveň lehce odrbe a.. prostě vás to s nimi ve sprše bude bavit.. Cena je 99 Kč za 200 ml, seženete buď na e-shopu Yves Rocher nebo v obchůdcích.


Další mé kroky vedly do Rossmanna, kde si pravidelně pořizuji pár svých stálic. Potřebovala jsem doplnit zásobu laku na vlasy Taft, který si kupuji zas a znovu a nedám na něho dopustit. Kupuji ho s fixací 5, která ty mé poletující vlásky na dlouhou chvíli zkrotí. No a je potřeba cokoliv dodávat ke korektorům Catrice? Já myslím, že ne. Oba patří mezi moje stálice, které si budu kupovat tak dlouho, dokud budou k sehnání. Liquid Camouflage se hodí více pod oči, protože díky krémovější konzistenci se lépe zapracovává a nezalézá tolik do vrásek, zatímco Cream Camouflage je lepší na pupínky, které perfektně zakryje na celý den. Prostě moje jedničky a stálice.


Pak je tu balíček od Avonu, který obsahoval novinky z řady Nutra Effects, která se rozrostla o produkty tělové péče. K vyzkoušení přišla nádherně zabalená zásilka, která obsahovala dvě tělová mléka a jeden tělový krém. Už se těším, až je vyzkouším. Snad to bude brzy, i když se obávám, že s těma železnýma zásobama, které doma mám, to jen tak nebude :( :D



Balíček Dermacol vás asi nepřekvapí, co? Tentokrát obsahoval novou voňavou variantu sprchového gelu Aroma Ritual a to Růžový grep. Jsem velmi mile překvapená, že mi tak voní, protože vůni grepu a celkově grepy vůbec nemusím. Grepová vůně je však modifikovaná do sladka, takže se mi vážně líbí. Další kousky byly z dekorativky, nyní zkouším řasenku UltraTech, která zvýrazní řasy velmi lehce, takže pro moje krátké a řídké to není to pravé, ale pokud chcete řasy jen lehce srovnat, pročísnout a maličko prodloužit, tak by se vám mohla zamlouvat. Bílá tužka na oči mne ani trochu nenadchla, protože ač má být voděodolná a dlouhotrvající, vůbec mi tužka na oku nevydrží (natož waterline) a navíc je tvrdá, takže se s ní těžce kreslí. Škoda. Z čeho jsem ale nadšená a též jsem tím překvapená, je pudr na obočí. Ve videu ho můžete vidět i v akci. Jsem natolik nadšená, že s ním zahýbám i své nejoblíbenější tužce od Essence. A to už je vážně co říct!


Během srpna dorazila obálka i s těmito dvěma pytlíčky masek od Lirene. Jedna je exfoliační a druhá energizující s třešní. Zatím jsem nezkoušela, protože zásoby tu mám trochu větší než stíhám spotřebovat :D Myslím ale, že to nebude trvat dlouho a vyzkouším je.


A pak přišla i obálka s tímto šamponem na štětce od Ecotools. To je novinka, která mě hodně zaujala, takže jsem rozhodnutá, že už ji konečně tento víkend vyzkouším! :)


Tenhle obrázek je ilustrační, protože místo žehličky, která byla v soutěži, mám doma novou kulmu. Dove mě potěšilo stejným balíčkem produktů Regenerate Nourishment jako vás a k tomu jsem dostala krasavici od Rowenty (viz video). Mám z ní mega radost, protože jsem kulmu měla na seznamu už hodně dlouho. Dosud jsem používala mamčinu, kterou si kupovala dobře před 25 lety :D Už se tedy těším, až si ji vyzkouším a doufám, že budu schopná se s ní sžít i já - největší lempl pod sluncem :D


Tenhle balík věcí jsem dostala od své kamarádky Ivči. Ona dobře ví, že největší radost mi udělá kosmetikou a sladkostmi :D Prostě nádhera! :) V balíčku jsem našla krém na ruce Balea, krém na nohy Fuss Wohl, tělové mléko Aroma Ritual s vůní černé třešně od Dermacolu, sprchový gel Playboy nebo třeba pleťovou vodu BioPha, na kterou jsem opravdu zvědavá. Z dekorativky jsem poté v dárečcích našla fixační sprej na make-up od Essence a duo lak Rival de Loop, který je vážně perfektní! A k tomu něco málo na zub. Mňam.


A na závěr dárečky od jedné z mých čtenářek a odběratelek! Moc mne balíček potěšil. Našla jsem tam vosk, náušničky, bonbony a naprosto úžasně vonící tělové mýdlo Fax Happy Home, které voní po jahodách. Fakt nádhera! Mockrát děkuji! :)


A tím jsme srpen definitivně uzavřeli a příště už se mrkneme na zoubek rubrikám za září :)

A co pěkného v poslední době přibylo do vaší kosmetické sbírky?

6 komentářů:

  1. Ty musli srdíčka jsou úplně výborný...nejradši mám kokosové😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je můžu :) Ale já teda dávám přednost těm čokoládovým :D

      Vymazat
  2. tie YR sprchové gély vyzerajú úplne božsky! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně se mi líbí ten balíček od Dove a pak nadílka od kamarádky:-) A pak peelingové sprchové gely od Yves Rocher, ale teď dělám, že je nevidím, protože tam už jsem se utrhla z řetězu opakovaně a chystám se tam až před Vánoci, jen doufám, že tomu fakt tak bude, přece jen je to ještě relativně dlouhá doba:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já taky kdykoliv přijdu do YR tak něco odnesu.. Oni mají lákavé balení a pěkně voňavé věcičky.. Kdo by je nechtěl? :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)