pondělí 12. září 2016

Gel, peeling a maska Love Nature - Oriflame

Krásný pondělní den vám přeji!

Poodhalím vám zase pár produktů z péče o pleť, které mi dělají společnost v posledních týdnech. Někdy během jara jsem si vybrala v katalogu Oriflame sadu pečující kosmetiky z řady Love Nature. Přiznám se, že pečující kosmetiku této značky, jsem už hodně dlouho v ruce neměla, ale dá se říci, že jsem na této kosmetice vyrůstala, takže tohle byl tak trochu návrat ke kořenům. Neříkám, že mi vždy vše sedlo, vyzkoušela jsem i pár věcí, které jsem chtěla prohodit oknem, ale řekla jsem si, že to zase jednou zkusím a objednala alespoň sadu čistícího gelu a peelingu s vůní malin a slupovací masku s hrozny. Jestli totiž Oriflame něco umí, tak masky a zejména ty slupovací! ;)


Všechny tři produkty jsem začala používat současně. Gel mi dělá společnost po většinu týdne, jednou až dvakrát v týdnu ho vystřídám s peelingem a jednou týdně pak přijde na řadu maska. Mezi produkty vznikla skvělá kooperace a musím říct, že mě to s nimi neuvěřitelně baví.


Malinový čistící gel na obličej Love Nature

Tenhle gel má jednu z nejroztomilejších lahviček. Jako není na ní nic složitého nebo výjimečného, ale je prostě sama o sobě taková rozkošná.. holčičí. Dávkovací otvor je vcelku malý, takže obsah si můžete dobře korigovat. Velmi mile mne překvapila parfemace. Trochu jsem čekala nějakou těžkou chemii, která připomene maliny z vlaku.. ale ono tomu tak není a ovane vás vcelku příjemná malinová, věrohodná vůně. Je trochu intenzivnější, ale na obličeji vám nijak vadit nebude. Konzistence splnila očekávání, gelová textura, ani extra hustá ani řídká, tak akorát. Po kontaktu s vodou se gel přeměňuje na jemnou bílou pěnu. Po opláchnutí je však pleť skvěle vyčištěná.. Není potřeba dočišťovat nebo se o čištění nadále starat, pleť je připravená na večerní péči. Gel navíc nijak pleť nedráždil ani nepřesušoval. A velmi mile mne překvapilo i nedostavení se pnutí. Při změně gelů se mi to často stává, ale v tomto případě to nepřišlo ani z počátku, ani jindy. Takže naprosto super a já gelu nemám absolutně co vytknout. Velmi mile mne překvapil, ráda ho používám a bránit se mu nebudu ani do budoucna.





Malinový pleťový peeling Love Nature

A když zrovna nemám na obličeji večer při mytí gel, tak je to tenhle malinový peeling. Který není vůbec o nic horší. Peeling je v menším balení, ale jelikož ho nepoužívám denně, tak mi ubývá ruku v ruce s gelem. Vůně je též stejná, možná bych řekla, že u peelingu ještě maličko intenzivnější, ale opět po umytí a opláchnutí z obličeje cítit není. Konzistence je gelová, samozřejmě je to peeling, takže obsahuje zrníčka, to asi nepřekvapí. Nejsou extrémně hrubá, asi bych řekla adekvátní k pleťové kosmetice. Peeling nevydrhne hrubě, takže pokud máte citlivější pleť, nemusíte se ho bát. Ale zase je vyčištění pleti dostatečné, jaké bych od něho čekala, takže žádné zklamání se rozhodně nekoná. Pleť je po použití jemná a důkladně zbavená nečistot i odumřelých buněk. Zároveň ale není přesušená ani podrážděná a opět stejně jako u gelu, je tu jedno velké plus - pleť nepne. A u peelingů se mi to už tuplem nestává, že bych ani z počátku tento problém neměla. Řekla bych, že po tomhle peelingu mám pleť připravenou na další péči. Za mě rozhodně fajn a palec nahoru.





Pleťová maska na obličej s hrozny pro unavenou pleť

Jednou týdně pak přijde chvíle, kdy se nechám hýčkat maskou s výtažky z hroznů. A to mě opravdu hodně baví! Prostě jsem byla v minulém životě asi had. Hahaaaa. Baví mě svlékat se z té "kůže" :D Maska má stejnou tubičku jako peeling, dávkování je v pohodě. Podle potřeby si vymáčknete dostatek gelové masky. Je hustší, takže vyloženě nestéká, pokud si nedáte nějakou mega silnou vrstvu. Naopak se v menší vrstvě drží a postupně na obličeji zasychá. Vůně je nečekaně hroznová. Není to čistá vůně hroznů, ale maličko chemicky poupravená, možná bych řekla, že je tam trošičku i cítit alkohol. Každopádně není nesnesitelná. Je na obličeji cítit, ale není nepříjemně vlezlá, dá se to s ní. Po čtvrt hodince působení masku jednoduše sloupnete. Většinou to nejde jedním tahem, ale na ty čtyři-pět tahů už to jde, pokud je maska úplně suchá. Při schnutí maska nepne ani neštípe, víceméně o ní ani nevíte. Možná tak než zaschne, tak cítíte ten "mokrý" pocit, ale nic nesnesitelného. Výsledný efekt je skvělý. Dokonale čistá pleť. Zároveň je zbavená extrémní mastnoty, ale není zase úplně vysušená. Prostě tak akorát, je pěkná. A to mi stačí. A i proto mě baví. Takže i tahle má za mě rozhodně ano, i když uznávám, že složením to není žádná hitparáda. Ale co no, budiž ji to odpuštěno.






Sečteno podtrženo, řeknu vám jediné: tyhle kousky se do posledního povedly. Velmi mile mne překvapily a určitě to nejsou moje poslední výrobky od této značky, z této řady. Minimálně masky budu zkoušet, protože tu mám další tři pytlíčkové :D Nemohla jsem si pomoct. Dalším plusem jsou i poměrně nízké ceny. Malinový peeling při množství 50 ml seženete za 109 Kč (zde), Malinový čistící pleťový gel za 159 Kč / 150 ml (zde). Ovšem já je kupovala v opravdu výhodné akci dohromady za nějakých sotva 100 Kč, takže se vyplatí koukat na akce :) Hroznovou masku už jsem bohužel nikde neobjevila, protože je možné, že už v prodeji skončila, kupovala jsem ji totiž ve výprodejovém katalogu za pouhých 39 Kč / 50 ml.

Máte někdo zkušenosti s řadou Love Nature Oriflame? Také vás baví slupovací masky?

14 komentářů:

  1. Ahoj,
    tuto řadu jsem měla doma už několikrát, minimálně jsem vypotřebovala dva malinové peelingy, ten peeling s hrozny a meruňkový peeling, čistící gel melounový. Vždy jsem byla celkem spokojená, hlavně ty peelingy mi přišly fajn, jen rychle mizely. Ještě mám doma koupený malinový krém, ale ten začnu používat, až dodělám ty od Clinique. Oriflame si moc nekupuji, ale pokud něco, tak jejich vůni Ice, zelenou tužku na oči a právě produkty z řady Love Nature.
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle řada je fakt super, taky budu pokračovat v nákupu minimálně těchto věcí :)

      Vymazat
  2. Malinová řada musí dokonale vonět, vůni malin mám moc ráda. Zaujal mě ten gel :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Tahle řada je fakt povedená a vůbec bych se jí nebála :) Jako není to složením výkvět přírody, ale pokud to člověk nemá ve zvyku úplně řešit, tak bude spokojený :)

      Vymazat
  4. všetky produkty vyzerajú ozaj dobre, no mne z nejakého dôvodu Oriflame veľmi nesedí :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jak co.. mají produkty, které byly ohromným zklamáním (například oční stíny), ale mají i naprosto perfektní kousky (oční linky, řasenka Wonderlash nebo právě tato řada).. :)

      Vymazat
  5. Mě by hlavně zaujala vůně :) A líbí s emi všechny produkty, jen více se mi líbí maska a peeling :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou asi i o chlup lepší než gel, do těch bych klidně znovu šla :)

      Vymazat
  6. Slupovací masky mě baví, občas to teda štípne, ale aspoň mám lepší pocit :D. Z řady Love Nature jsem měla růžový pleťový olej, mastný byl dost, takže pleť byla vyživená až až :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky baví, to slupování je záživnější než smývání :D :D

      Vymazat
  7. Moc sem toho nevyzkoušela od Oriflame, ale moc mě to neláká :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)