úterý 12. července 2016

Spotřebováno za červen 2016

Krásný úterní den!

Konečně jsem se dočkala volna, takže dávám dohromady zase nějaké materiály na blog. Aleluja! Než začnu připravovat další články, dáme si zase jedno video, co říkáte? A tentokrát se nemusíte bát, protože jde snad o jedno z nejkratších videí, co tu kdy bylo :D A hlavně, určitě historicky nejmenší Spotřebováno, jaké  jsem kdy měla! Světe div se, ale dnes to bude jen o několika málo kouscích..



No a opět i písemné shrnutí o produktech..


Sprchový gel Aroma Ritual Irská káva Dermacol - asi nemusím dlouze představovat.. Vždyť víte, že tyhle sprchové gely můžu. I když nejde kvalitativně o nic výjimečného, jejich vůně jsou většinou neodolatelné. Irská káva je obzvlášť můj miláček. Můžu se s ním mýt zas a znovu (a ještě to doplnit o peeling, tělové mléko a krém na ruce..). Ta sladká vůně spíše karamelu, než-li kávy, mě dostane. Nevadí mi ani přes léto, i když typově se hodí spíše na podzim/zimu. Škoda je, že vůně nevydrží déle než do opláchnutí.. Takže ač bodově, kvůli vlastnostem, je to tak: 3/5, vůní je to top top top top!

Tělové mléko kokos Urtekram - je celkem fajn kousek. Trochu mě ke konci štvala pumpička, která ač je ze začátku sebevíc praktičtější, ke konci už je to hrůza, protože mléko ne a ne dostat ven. Nebylo totiž úplně tekuté, ale spíš krémovější konzistence. Mléko tedy nestékalo k víčku a nešlo úplně vyprázdnit.. a tak. Jinak se ale roztíralo dobře, vstřebávalo ještě lépe, tělo na chvíli ovonělo a pokožku zhydratovalo. Takže jo, proč ne.. Špatný není a z dalších zajímavých vůní bych si vybrala, tak uvidíme. Hodnocení: 4/5.

Krém na nohy Indulona - nebyl vůbec špatný. Podrobnější recenzi na produkty této značky teprve plánuji, takže tam zahrnu určitě i tenhle kousek. Vůní je to hodně podobné klasické Original Induloně a je i podobně mastnější. Jelikož si nohy mažu těsně před spaním, tak mi to nijak nevadí, ale věřím, že někomu mastný film na nohách radost neudělá. Péči o nohy ale nohám dopřeje, během používání jsem je měla v celkem dobrém stavu (oproti aktuální situaci) a vesměs není co dalšího vytýkat. Je ale pravda, že stále přetrvává věrnost mému ureáckému kousku. Hodnocení: 4/5.

Jemná čistící pěna Balea - jemně našlehaný krém, který po kontaktu s vodou ještě jemněji napění. Žádná extra hustá pěna, to vůbec. Nešťastné je v tomhle případě už balení, protože krém je celkem těžké z tuby vymáčknout. A když jsem se ho snažila dolovat trochu víc, dokonce se mi při tom tuba roztrhla. Bomba. Takže dvojnásobný úbytek pěny zajištěn. Na obličeji fungovala obstojně, pleť vyčistila důkladně, možná až trochu moc, protože pěnu doprovázel po umytí takový vyloženě "vyleštěný pocit", který přecházel až do pnutí.. Nebylo to tedy nic strašného, ale trochu na obtíž to bylo. Není to tedy nic, co by se nedalo použít, ale bohužel mne neuchvátila natolik, abych toužila po dalším balení. Naopak jsem se docela těšila až se dostanu na dno. Hodnocení: 2,5/5.

+ Zubní pasta Zendium

No a jsme na konci.. Tento měsíc to bylo tedy pěkně slabé, co říkáte? :D Takže se těšte na červencovou spotřebu, protože slibuji, že tam toho bude o mnoho víc.

A co vy? Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

8 komentářů:

  1. Kávový sprcháč od Dermacolu jsem měla také, vůně mě ale příliš neuchvátila. Balea pěna dost propadák, pro sušší pleť dost katastrofa, dost velké pnutí a pocit strašně suché pleti.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, pro suchou pleť si tu pěnu nedovedu představit už vůbec.. :-/

      Vymazat
  2. Zendium je ještě v pohodě, ale jednou jsem měla slanou nepěnivou a to byl hnus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla to Weleda..? :D Myslím, že o ní jsem slyšela, že taková je :D To bych asi nedala :-/

      Vymazat
  3. Irskou kávu taky zbožňuji, ale jak říkáš, nezlobila bych se, kdyby ta vůně vydržela déle.. Ale je prostě úžasná, ještě naháním tělový peeling v téhle parfemaci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je taky skvělý! :) Ale problém bohužel ten samý, na těle moc cítit není :(

      Vymazat
  4. Ou, vážně nejmenší spotřebováno :D Souhlas s irskou kávou :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)