úterý 19. července 2016

Maska na obličej a krém na oči a rty Timecoat - Dermacol

Krásný den vám přeji!

Mám tu ještě jednu recenzi na pečující kosmetiku, kterou mám v plánu už nějakou tu chvíli. Tentokrát dva produkty z řady Timecoat od Dermacolu, které jsem si ponechala na testování. V balíčku jsem kdysi měla i denní a noční krém, ale ty jsem přenechala mamce, která je dokáže využít asi o něco lépe než já. Pro sebe jsem si nechala masku na obličej, protože jak víte, ty já můžu a oční krém, který jsem zrovna potřebovala jako sůl :)


Intenzivně zdokonalující maska na obličej

Oficiální popis: Pro vyhlazení vrásek s účinnou složkou Time Code a kyselinou hyaluronovou zpomaluje stárnutí. Intenzivně pleť hydratuje a vyživuje. Při pravidelné aplikaci 2x týdně redukuje vrásky, zlepšuje a zpevňuje strukturu pleti. Bez silikonů a parabenů.



Maska je klasicky v pytlíčku, který je v půlce rozdělen na dva menší, takže si můžete jeden odstřihnout a nechat si ho na později. To vždy ocením, protože mě u některých masek štve, že nejdou použít víckrát a obsahu je tam na jedno použití zbytečně moc.. Tady to nehrozí, dva pytlíčky obsahují masky ideální množství. Maska má jemnou a nevtíravou vůni, která není nijak otravná. Je krémové konzistence. Na pleť si hezky sedne, nikde nestéká a tu čtvrt hodinku na obličeji vydrží. Nijak se skupenství nemění, po čtvrt hodince úplně normálně stáhnete z obličeje přesně to, co jste na něho nanesli. Tedy část masky se možná trochu vstřebá do vaší pleti, takže úplně vše asi nestáhnete, ale většinu poté kapesníčkem/ubrouskem otřete. Na pleti maska působí, protože jemné štípání se během té doby dostavilo. Nic razantního a vyloženě nepříjemného, ale sem tam to štíplo, abyste věděli, že na pleti masku máte. No a jestli vás zajímá nějaký ten výsledek, tak zázrak se nekonal, vrásky nezmizely a pronásledují mne pořád.. :( :D Ale pleť byla fakt hezky vyživená a taková až.. vyplněná :D Jednoduše celkem pečující bomba pro pleť a nemůžu říct, že by se to mému ksichtíku nelíbilo..

Takže jo, proč ne, z téhle masky jsem měla vcelku dobrý pocit a asi by mi nevadilo koupit si ji někdy znovu. Myslím si, že pro zralejší pleť, která potřebuje dopřát pleti trochu hydratace a výživy, je tohle ideální kousek. Já jsem prozatím fanouškem spíše čistících (a nejlíp slupovacích) masek, ale třeba jednou budu za podobné kousky hodně ráda.


Intenzivně zdokonalující krém na oči a rty

Oficiální popis: Krém na oči a rty s účinnou látkou Time Code otáčí chod ručiček biologických hodin a vrací čas buněk pleti o 15 let zpět! Je skutečným architektem pleti, pokožka získá mladistvý zářivý vzhled už za 14 dní. Zpomaluje stárnutí, o 21% zvyšuje tvorbu pro-kolagenu, který zlepšuje a zpevňuje strukturu pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a koenzym Q10, které zamezují vzniku vrásek a předčasnému stárnutí pokožky. Opticky redukuje vrásky pomocí sférických pigmentů. Bez silikonů, parabenů, parfemace.



Tento krém mi dělá společnost už několik měsíců, takže je čas vám ho představit. Brzy už se spolu budeme muset rozloučit, zbývá ho na pár použití. V krabičce je schovaná malá tubička, což je u očních krémů asi celkem běžné. Pod víčkem najdete zúžený aplikátor. Já jim naťupu menší množství krému pod oči a poté klasicky vklepávám prsty. Konzistence je klasika - krém, který je lehoučký, bezvadně se rozmazává a rychle se vstřebává. Není parfemovaný, takže vás neobtěžuje žádná vůně. Nepříjemné pocity s jeho použitím spojené nemám - žádný mastný film, mlha, nepříjemný tlak v očním okolí nebo štípání.. nic takového. Prostě ho nanesete, rozmažete a za chviličku o něm nevíte. Což je moc fajn a u očního krému jsem za podobné vlastnosti moc ráda. A pokud k tomu umí i hydratovat oční okolí a zabraňuje vysušování a stárnutí této citlivé oblasti, o to líp. A to musím říci, tenhle krém zvládá celkem obstojně. Opět tedy nečekejte zázračné zmizení vrásek, omládnutí o dvacet let a kdesi cosi, ale příjemnou hydrataci očního okolí tak, aby na vaše okolí vrásky nekřičely z padesáti metrů "My jsme tady!", zajistí. A k tomu pružnost a jemnost těchto citlivých partií. Takže mohu říci jedině to, že jsem s výsledky spokojená a používám ho každý večer velmi ráda.

U mě tedy krém obstál a naprosto mi vyhovuje. Líbí se mi, že není nijak výrazný, ale spíše jde o takového tichého společníka, který plní svoji funkci. Oční okolí se mi zdá při jeho použití takové svěžejší, což mi vyhovuje. Je třeba o vrásky pečovat, protože lepší už to nebude.. :D :)




Oba kousky seženete běžně v drogériích nebo na e-shopu Dermacol.cz. Celou řadu najdete zde. Masku na dvě použití (2 x 8 ml?) seženete za 69 Kč, krém na oči a rty za 269 Kč za 15 ml.

Co vy a tato anti-age péče? Máte s ní někdo zkušenosti? 

*Produkty mi byly zaslány zastoupením značky Dermacol

13 komentářů:

  1. Ahoj Klárko :-) Ten oční krém mě docela zaujal, ale vzhledem k tomu, že jsem akorát začala používat nový, tak to zatím u toho asi i zůstane :-D Zrovna jsem se pustila do očního krému od Yves Rocher z řady Hydra vegétal, na který jsem ve světě blogů četla samou chválu... Je lehoučký a hezky se vpije do pleti, má ale trošku zvláštní až gelovo-tekutou konzistenci. Jinak ale taky moc fajn :-) Přeji hezký den :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo vím přesně, který myslíš, také jsem na něho koukala.. :) ale přišel mi právě až moc gelový a asi bych neměla úplně pocit, že mi zhydratuje oční okolí :D a že ty moje vrásky potřebují hydrataci :)

      Vymazat
  2. Produkty vypadaji opravdu povedene, zvlast ta maska me docela zaujala :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska je super, fakt se mi líbí, že je rozdělená a člověk ji má aspoň nadvakrát :)

      Vymazat
  3. Produkty vypadaji opravdu povedene, zvlast ta maska me docela zaujala :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    maska mě zaujala, ale jak jsi psala, také upřednostňuju slupovací...
    Ale za vyzkoušení nic nedám :) (krom těch 69kč), takže asi ji pořídím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj, taky tě slupování tak strašně baví? :D Já to miluju :D

      Vymazat
  5. Mne pride 8ml na jedno pouzitie hrozne vela - aj ked si to patlam a patlam, stale mam tu jednu polovicu na 2krat. Inak som si momentalne kupila Caudalie krem na oci lift (50% off), tak dufam, ze budem spokojna (;

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom slyším poprvé, předpokládám, že je to zase nějaká značka, která u nás není..? :D :( Jako i těch 8 ml je dost, ale já masku používám i na krk, když je ji takhle víc, takže mi to ani nevadí.. pořád lepší než jeden velký pytlík.. :D

      Vymazat
  6. mamina práve hľadala nejakú inšpiráciu na očný krém, tak jej asi ukážem tvoj článok :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, tak to by mohlo mamince vyhovovat, je vážně fajn a kdyby moje mamča tyhle krémíky používala, tak ji ho klidně taky koupím :) :D

      Vymazat
  7. Pozastavila som sa pri oficialnom popise - bez parabenov. Dermacol nie je znacka, ktora by sa parabenom vyhybala. Nedavno som mala v ruke cistiaci gel, ktory mal urcite minimalne 3 parabeny. Ked si teda myslia, ze parabeny nie su ok, nech ich nedavaju do ziadneho vyrobku. Alebo potom na tych par vyrobkov bez parabenov nech nedavaju taketo marketingove oznamy.Mne je to viac ako nesympaticke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že jsem se u tohoto zastavila taky, protože vím, že má DC spoustu věcí s parabeny a silikony.. Ale tak zase je fajn vědět, že u nich člověk najde i něco bez.. a poznámku jsem tam prostě napsat musela :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)