středa 27. července 2016

Haul 2/16: Oblečení, boty, doplňky..

Krásný středeční den vám přeji!

Doufám, že si užíváte prázdnin/dovolené do sytosti, případně pokud jste pracanti, zvládáte pracovní nasazení a zároveň si stíháte aspoň trochu užívat toho léta :) K váleníčku u bazénu tu pro vás mám další video, tentokrát to bude zase Haul, ovšem zaměřím se na oblečení, boty a doplňky. Najdete v něm jak sekáčové úlovky, tak nákupy ze slev či můj první internetový nákup bot..



Psát vám k tomu asi mnoho nebudu, protože o oblečení není moc co říct.. :D


Tady jsou všechny mé nákupy, které jsem zvládla během jednoho dne, to byl tak trochu úlet a nálet :D Kromě sekáče jsem vzala útokem i drogérku, proto tu vidíte i tu.. Nahoře vyrovnané kousky ze sekáče, vpravo nahoře plavky z New Yorkeru, kosmetiku jste už viděli v jiném videu.. :)


Nákupy brzy na to pokračovaly.. V H&M jsem si v aktivitě s 30% slevou kupovala dvoje tenisky. Na fotce modré, brala jsem ještě černé. Tílko je ze sekáče, který jsem nedávno objevila v ulici Na Spravedlnosti, tady u nás v Pardubicích.. Paní tam má opravdu krásné kousky! :)


Můj první nákup na stránce s obuví Časnaboty.cz byl víceméně úspěšný. Vybavila jsem se tam botkama na jaro, léto i podzim. Troje boty jsou super, z jedněch jsem méně nadšená, ale o tom více ve videu :)


Na závěr ještě fotka dvou knižních úlovků! Ve videu je neukazuji, ale mluvím o nich, bohužel jsem je do videa neměla po ruce, momentálně je čítá moje kamarádka :) Michal mi udělal ohromnou radost, že mi těmito knížkami rozšířil moji Nesbo sbírku :) Až se dostanu ke čtení, určo o nich ještě uslyšíte..

Ve videu je jako bonus ještě několik dalších věcí, které na fotce nemám, takže koho to zajímá, nechť mrkne a já se s vámi pro dnešní den loučím a opět mířím do pracovního procesu.. :)

Pochlubte se, co pěkného jste si v poslední době koupili vy?

14 komentářů:

  1. Samé krásné kousky sis pořídila, moc ráda jsem se podívala:-) Já jsem byla zrovna včera v sekáči, to byl neplánovaný počin, ale měli tam velké výprodeje, lidí hromadu a říkala jsem si, že z toho asi nic nebude a už nic neulovím, ale odnesla jsem si skoro plnou tašku krásných kousků, teď už se suší na šňůře a jsem z nich nadšená. Zbožňuji sekáče a ani skříň, co už skoro nejde dovřít pro mně není dostatečný argument už další oblečení nekupovat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neplánované návštěvy sekáče jsou nejlepší! :D :) Jojo moje skříň taky křičí, ale zase prostě když je to za levno, tak proč si nekoupit další kousky, že jo? :)

      Vymazat
  2. Já ti závidím! To já když, jdu do sekáče za A-je to tam předražené a za B-nic takhle pěkného a zachovalého nenajdu. Jste umělkyně! :) :D
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umění hrabat, super! :D Škoda, že to není honorováno.. :( :D

      Vymazat
  3. Veľa pekných veci..určite ti budú slušet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, to úplně nevím, ale jsou fajn a za těch pár kaček.. :)

      Vymazat
  4. Krásné hadříky! Já taky v poslední době hodně nakupuji v Sekáči a lepší je tam jít tak jednou za měsíc a nic od návštěvy nečekat, protože když chci něco konkrétního tak nemám šanci ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně přesně přesně! :) Já tam nesmím jít za nějakým účelem, prostě spíš jen tak omrknout a bloumat.. :) :D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. No nejsou špatný, většinu tahám celé léto.. :) :D

      Vymazat
  6. Nedávno jsem si říkala, že by bylo fajn vidět od Tebe, Klári, další videjko o úlovcích ze sekáče, a je to tu ;) Také mám ráda sekáče, ne vždy toho moc ulovím pro sebe, občas něco mamce, ségře nebo mým malým synům, a možná o to větší radost mám... Je to takový adrenalin a někdy to "hrabání" opravdu stojí za to :D dají se najít krásné kousky za super penízky. Musím zase vyrazit... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, dlouho to tu nebylo :) Já taky musím zase vyrazit, od té doby, co jsem tohle pokoupila, jsem se tam neukázala :( :D

      Vymazat
  7. Dobrý úlovky.Taky ráda obcházím sekáče.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)