neděle 17. července 2016

Gel Shine laky na nehty - Avon

Krásný nedělní den vám přeji!

Hodně dlouho jsem vám neukázala žádné laky na nehty, takže si myslím, že je nejvyšší čas, vám jich zase pár představit. Dnes to tedy bude hned o čtyřech lacích + top coatu.

Laky na nehty Gel Shine

Barevné laky Gel Shine seženete ve dvaceti barevných odstínech, takže máte opravdu z čeho vybírat. Ke mně se v testovacím balíčku od Avonu dostaly tři vyletněné barvičky, které s radostí v posledních týdnech nosím. Než vám ukáži jednotlivě jejich odstíny, vypíchnu pár jejich vlastností.


Laky na nehty jsou intenzivní čisté krémovky, všechny bez shimmeru či třpytek. Hranaté lahvičky o 10 ml jsou poměrně velké, ale nejdůležitější je stejně štěteček, který je i přes to, že vypadá velký, naprosto super. Štěteček je plochý a štětinky jsou rovně zastřižené, nehty se s ním lakují přesně. Všechny odstíny jsou krásně intenzivní a velmi dobře krycí. K parádnímu krytí a hezkému výsledku stačí jedna silnější nebo dvě slabší vrstvy. Nikde nic neprosvítá, nepruhují, nedělají se žádné fleky. Prostě na nehtech vytvoří opravdu krásnou jednolitou vrstvu. Schnutí je perfektní, protože během krátké chviličky usychá první i druhá vrstva a vy se tak nemusíte bát po pár minutách dělat cokoliv. No a výdrž? Nebojte se jí. Mé nehty dostávají hodně zabrat a lak mám běžně na nehtech den, maximálně dva. Tenhle lak, pokud ho dávám samostatně bez top coatu, zvládá v perfektním stavu dva dny, poté se začíná od špiček ošoupávat, třetí den už odlakovávám, protože narušení je výraznější. Vám to asi bude připadat hrozně málo, ale u mne je v poslední době opravdu svátek, když mám hezké nehty déle než den, takže tohle je prostě fajn :)



Naprosto úchvatná mi přijde zelinkavá Emerald City (10579). Je to krásná zelinkavá, možná v reálu trošičku tmavší než na fotce. Zelenou na nehtech fakt nemusím, ale tahle je tlumenější a na nehtech vypadá sofistikovaně oproti jedovatým zeleným odstínům. Líbí se mi a měla jsem ji na nehtech už dvakrát.



Druhou krásnou barvou je Sapphired Up (16055), což je námořnická modř. Podobné odstíny modré pro změnu na nehtech zbožňuji, takže mi udělala ohromnou radost, protože krémová modrá mi ve sbírce chyběla. Kdysi jsem měla velmi podobný odstín od Essence a ten jsem milovala, takže jsem ráda, že se objevilo něco podobného.



Třetí odstín Orange You Crazy (14258) mne nechává chladnou ze všech nejvíc, protože kdo mě chvíli sleduje, tak ví, že oranžové nehty nemusím. Ještě snesu meruňkové, broskvové a lososové odstíny, ale tyhle sytě oranžové nejsou moji favorité. Jenže když jsem viděla tuhle barvu v kombinaci s těmi výše, říkala jsem si, že na léto se bude hodit a budu si moci aspoň trochu pohrát s různými barevnými variacemi.

Pak tu mám Top Coat pro tuto řadu laků. A to je teprve naprosto parádní kousek. Jistě víte, že jsem v posledních měsících sháněla nějaký top coat, který by nahradil The Gel Nailpolish od Essence. Chtěla jsem podobné vlastnosti, tzn. gelový efekt, vytvrzení laku a rychlejší schnutí.. a hlavně, aby mi balení top coatu vydrželo déle než Essencee, který se mi začal po nějakém měsíci používání táhnout.. Zkoušela jsem Sally Hansen, další Essence, Gabriellu Salvete.. a pak přišel tenhle. A zatím mohu říci, že je to rozhodně nejlepší náhrada. Tenhle top coat spolupracuje skvěle nejen s laky výše, ale i s jinými. Udělá na nehtech takovou tu "gelovou" vrstvu, která se po dlouhou dobu krásně leskne, nehty a lak na nich chrání na dlouhou dobu. Vytvrdí lak pod tím a prodlouží výdrž laku o další dva dny minimálně. A co vyžaduji od top coatů snad nejvíce ze všeho - rychle zasychá. Nesnáším, když nehty ne a ne uschnout a po aplikaci top coatu se nemůžete ještě hodinu ničeho dotknout, jinak máte všude všechno obtisklé.. S tímhle to rozhodně nehrozí, během pár minutek je naprosto suchý a já se tak můžu věnovat jakékoliv činnosti, která mě napadne :) Hlavně ho používám přes měsíc, čtvrtinu mám pryč a je pořád beze změny skupenství, takže věřím a doufám, že mi vydrží ještě dlouho.. Za mě je tohle tedy láska obrovská a budu si určitě kupovat i další balení do zásoby.

Barevné laky Gel Shine najdete tady, aktuálně za 79 Kč / 10 ml. Top coat o stejné velikosti najdete tady a stojí o 10 Kč víc, tj. 89 Kč.


Lak na nehty Gel Finish

Na závěr je tu ještě jeden lak na nehty, tentokrát ale z jiné řady a to Gel Finish, který jsem si kupovala před nějakým časem. Musela jsem ho mít, když jsem ho uviděla v katalogu, protože podobná barvička mi ve sbírce chyběla. Podobný odstín jsem měla od L'oréalu z kolekce Pure Reds a to Freidu a možná si vzpomenete, že jsem ho milovala.. Jenže byl celkem malý a prolakovala jsem se na jeho dno a já tak musela začít shánět nějaký podobný.. a tak když jsem tenhle potkala v katalogu tenhle odstín Red Velvet, říkala jsem si, že ho zkusím. Je to krásná intenzivní rudá se stříbrnou perletí, která vypadá na rukou tak strašně luxusně a sofistikovaně, že se nemůžu na nehty vynadívat :) Lak má také intenzivní barvu a je to lak s trochu gelovějším efektem. Na nehty stačí jedna silnější nebo dvě slabší vrstvy. Schne stejně rychle jako kolegové výše a i výdrží je na tom hodně podobně. Upřímně, nevidím tak nějak úplně rozdíl mezi laky Gel Shine a Gel Finish. Možná jen jsou přeci jenom ty Shine maličko lesklejší, ale to je asi jediný rozdíl :) Prostě je stejně super jako ostatní.

Lak Gel Finish jsem bohužel na stránkách Avonu už neobjevila, takže ani netuším, zda je v nabídce.. :(



Co vy a laky na nehty Avon? Máte s nimi zkušenosti? Máte je rádi?

* Ge Shine laky na nehty mi byly zaslané PR zastoupením Avonu

24 komentářů:

  1. Já moc laky na nehty nepoužívám, neměla jsem ani jeden. Já celkově Avon moc v lásce nemám, ale ten oranžový odstín vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já Avon můžu, nijak mi nevadí :) některé kousky jsou fajn a laky mezi ně určitě patří :)

      Vymazat
  2. Lak od Avonu jsem už hodně dlouho neměla. Mám ráda laky od Maybelline, Gabriella Salvete a Essence. Zrovna nedávno jsem si na tvoji radu koupila gelový top coat od Gabriella Salvete a zatím jsem moc spokojená. Lak od Essence, který se mi odlupoval už druhý den po nalakování, s ním vydrží skoro týden neporušený. Takže moc děkuji za radu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem, Ivanko, moc ráda, že se top coat osvědčil :) a teď si představ, že tenhle Avon se mi zdá ještě o něco vyšší level :D

      Vymazat
  3. Laků z Avonu mám doma spoustu a jsem s nima spokojená :) Líbí se mi jejich škála barev, ale taky škála efektů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu! Těch efektových mají taky kupu a jeden hezčí než druhý :) a strašně se mi líbí, jak mívají laky hezky nafocené :D vždycky takové barevné nehtíky.. že bych chtěla nejraději celou barevnou škálu :D

      Vymazat
  4. Mám je také, ale používám jen na nohy na ruce mám krátké nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje ruce už taky nejsou to, co bývaly.. :( ale nemůžu nelakovat :D

      Vymazat
  5. Ja s laky od Avonu moc dobrou zkušenost nemam, vubec mi nevydržely a strašně rychle mi vysychaly. Ale uz je to dávno co jsem je zkoušela, takže treba se za tu dobu zlepšily. Jinak ta modrá barva je úžasná! :). ChickFlickCherry blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Ty jo, tak to mě celkem hezky drží :) a nevysychají skoro vůbec, protože v sobě mívají takové ty kovové kuličky proti vysychání :)

      Vymazat
  6. Já mám doma cca 4 laky od AVONu a i za mě jsou super;) Hlavně ty třpytivé - těch stačí jen 1 vrstva a s odlakováním nemám problém (věšinou je nepoužívám na celé nehty, ale jen na detaily tzn. tečky, proužky... a to krásně kryjí v jedné vrstvě)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké efektové laky tu taky mám a jsem s nimi též spokojená a přesně jak říkáš, jdou dobře i odlakovat, což je super! :)

      Vymazat
  7. Krásné odstíny, líbí se mi všechny :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, fakt pěkné a v tom katalogu jich je ještě tucet dalších! :D Achjo! :)

      Vymazat
  8. A já nevím proč, mě nechávají laky Flormar zase hrozně chladnou :-/ :D

    OdpovědětVymazat
  9. Avon má naprosto úžasné laky - rychle schnou, mají skvělou barvu a docela drží. :) Já bych brala tmavě modrá a ten poslední - lesklý červený. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo musím říct, že jsou super, taky jejich laky můžu :)

      Vymazat
  10. Jsem avonový zavislák a když jsem se stala avon lady tak je to ještě horší a mám doma několik barev, ale z té jejich klasické a matné řady a miluji jak jejich odstíny a také i vydrž:-) Navnadila jsi mě na ten modrý, který potřebuji :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo odstíny mají vždy fakt luxusní! A výdrž laků není špatná, takže za mě jejich laky určitě jo :)

      Vymazat
  11. Já jsem vyzkoušela jeden a moc mi neseděl. Nevím, jestli to byl nějaký špatný kus, nebo jestli jsem si lakovala nehty nějak špatně, každopádně teď si dělám modeláž nehtů a to je mnohem lepší. Mám tak pěkné nehty tři týdny, takže už nemusím dvakrát týdně odlakovat a lakovat nehty.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den,
    podobně jako Vám mi vyhovoval lak Gel Finish Red Velvet. Nenašla jste nějakou náhradu k tomuto odstínu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ano, něco podobného má Gabriella Salvete :) Momentálně dokonce v Rossmannovi v akci ;)

      Vymazat
    2. Díky za tip. Zajdu se tam podívat. :-)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)