neděle 15. května 2016

MOTD: 4x jinak?

Krásný nedělní den!

Nebudu vás dnes zatěžovat žádným náročným článkem, proto vám sem naházím jen líčení z poslední doby. Opět všechna jednoduchá na každodenní nošení a s mými obvyklými barvami..


Dvě tu mám s paletkou Perfect Harmony Palette POSH od E-style (recenze). Však jsem v článku psala, že ji používám často, takže tady důkaz místo slibů :)

Jednou jsem volila naprosto přirozené barvy očních stínů a doplnila je výraznější rtěnkou. Vzala jsem z paletky ten nejpřirozenější hnědo-zlatý stín, který u mě patří mezi top. K němu jsem pak použila jeden nude na rozblendění, aby bylo líčení co nejpřirozenější. Líčení oka jste už mohli vidět u recenze, ale v kombinaci s lila rtěnkou je to teprve ono..





Druhé líčení s paletkou už je trochu v "divočejších" barvách. Tentokrát jsem z paletky brala zelinkavou a šedou, které jsem rozblendila do ztracena opět společně s hnědým. Dokonce jsem se rozhodla pro jednou vynechat i klasiku v mých líčeních - černou linku! A jo, také jsem to bez ní přežila.. :) Rty jsem doplnila šťavnatou tužkou na rty od Essence Glossy Stick, odstín 04 Poshi Pink, kterou v poslední době používám hodně často.





A teď už opouštíme paletku Posh a vrháme se k dalšímu novému přírůstku - paletce Chocolate Bar od Too Faced. V ní najdu spoustu stínů, se kterými vytvořím běžné denní a pro mě nositelné líčení. Před pár dny jsem sáhla po zlato-hnědých stínech a tvořila klasické zlaté kouřovky.. Tak se stejně cítím nejlépe. Doplnila jsem opět tužkou na rty od Essence, tentokrát však Velvet Stick v odstínu 05 Plum Perfect.





Poslední líčení je opravdu otázkou několika dní nazpět, kdy jsem si vzala jednu starší paletku a to Chaos od Make-up Revolution (recenze) a z ní vytáhla jeden zeleno-modrý oční stín On a Mission, který jsem doplnila hnědým stínem z paletky Rose od Gabrielly Salvete. Jednoduchá, ale docela funkční kombinace, která se mi zalíbila natolik, že jsem od té doby stejné líčení měla i další dva dny :D Tady opět s tužkou na rty Glossy Stick od Essence.





No a to je pro tentokrát vše. Však jsem vám slibovala krátký a nenáročný článek..

Jaká barevná variace je pro vás použitelná? Přemýšlíte nad líčením dopředu nebo spíše improvizujete?

16 komentářů:

  1. Určitě spíš improvizuju ;-) Tvoje líčení se mi líbí všechny, ale nejhezčí jsou oči se čtvrtým líčením. A jakou máš řasenku? Zdá se mi, že docela slepuje.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, je to ve většině případů Angelash od Dermacolu.. :-/ Jako sice hezky prodlužuje, ale jak říkáš, docela slepuje.. :-/ Ale testovat se musí! :D

      Vymazat
  2. Nejvíce se mi líbí varianta č. 4.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A to bylo přitom takové nejvíc spontánní.. :D

      Vymazat
  3. Najviac sa mi pacia posledne dve licenia :)
    Pozerala som Tvoje videa a musim povedat, ze pauza Ti velmi prospela. Su kvalitovo ovela lepsie ako tie ktore si tocila dva ci tri roky dozadu (?) :) dobre sa Ta pocuva, netrepes z cesty a o nicom prilis dlho :D a takisto vyzeras, ze si naozaj "dospela" a ziskala sebavedomie. Len tak dalej! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí jak máš udělanou tu linku... je takova hezky hladká a i ten ocasek je peknej... muzu se zeptat od koho ty linky jsou? to jsou asi gelový, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je asi výjimečně, věř mi, že moc často ji takovou hezky rovnou a hladkou nemám.. :( :D Jinak je to fix The One od Oriflame :) Gelovky jsem hooodně dlouho nepoužila :D

      Vymazat
  5. První a čtvrté líčení se mi líbí úplně nejvíc a použitelná jsou pro mě úplně všechny Klári :) SLuší Ti to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych nepoužitelná ani mít nemohla :D to jsou vždycky líčení ve kterých jdu pak do práce... :D :D

      Vymazat
  6. Prvni se mi libi nejvice, ale jako jinak jsou vsechny moc pekne.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní práce :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)