pondělí 2. května 2016

Beauty UK - tvářenka, konturovací paletka, lak na nehty a lip stain

Krásný den, moji nejdražší!

Jedeme dál v rytmu testování a recenzí! Je potřeba začít tu dělat pořádek, na stolku mi totiž leží asi milión produktů, které vám chci ukázat a nemám už pomalu kam dávat ty další a další přírůstky! :) Dneska se mrkneme na zoubek značce Beauty UK, která se nedávno zařadila do sortimentu e-shopu Pinkpanda.cz, který mi je také poskytl k vyzkoušení. Já měla dosud zkušenosti pouze s malým množstvím sortimentu této značky, takže jsem ráda vyzkoušela další kousky. Na paškál jsem si vzala hned čtyři produkty, o kterých tu dnes bude řeč.


Začneme asi tím, co mne zaujalo nejvíce. A je to celkem překvapení, protože na první dojem mne právě tenhle kousek nechával úplně chladnou.. Jo, myslím ten červený lak na nehty Nails. Já ani nevím proč, protože ve finále mám červené laky celkem ráda, prostě mne nějak nezaujal. Pak jsem ho ale vyzkoušela a od té doby mi zdobil nehty několikrát. Ač se lak jmenuje Coral Burst, tak pro mne je to spíš červená jen se slabým nádechem oranžové. Lak má plochý, rovně střižený štěteček, kterým se velmi jednoduše a precizně lakuje. Asi při třetím otevření mne naštvalo, že se rozpadlo víčko - štěteček se oddělil od víčka, takže otevírání mi dalo trochu zabrat. Ale stačila troška lepidla a vše zase bylo ok. Lak samotný krásně kryje už v jedné vrstvě. U mne je tedy klasika mít pro jistotu minimálně dvě, ve kterých už je barva stoprocentně krycí. Schne velmi rychle, během pár minutek máte stoprocentě suché nehty a můžete se tak věnovat svým běžným činnostem. To mi naprosto vyhovuje. Co mě ale překvapilo úplně nejvíc je vcelku přijatelná výdrž. Tedy, vám se asi bude zdát tři dny v perfektním stavu málo, ale u mě je to vážně něco téměř obdivuhodného. Obvykle mi pracovní den laky nepřežijí a nebo hodně pomlácené. Tenhle zvládl pracovní dny i tři. Naprosto perfektní výkon, jaký jsem od něho ani nečekala. Pokud ho zafixuji top coatem, tak pak je vymalováno i na pět dní. Prostě super. Takže nakonec největším příjemným překvapením je pro mě právě tenhle produkt.

Najdete ho tady, množství je 9 ml a stojí 129 Kč.





Kousek, na který jsem se těšila a zaujal mne hned na první pohled, byla Konturovací paletka Ultimate. Konturování teď frčí a bohužel (nebo bohudík?) jsem se mu nedokázala vyhnout ani já. Láká mne to stále více a sem tam si něco trošku zkusím, ale až díky této paletce jsem to mohla vyzkoušet s krémovými produkty. Paletka je z pevnějšího papíru, nahoře je okénko, kterým můžete očíhnout odstíny a zespodu je i návod, jak a na co jednotlivé stíny použít. Obsahuje tři krémové barvy, kterými jednoduše vystínujete celý obličej. Nejsvětlejší odstín je na projasnění, střední na bronzování, nejtmavší na konturování. Můj nejoblíbenější je rozhodně nejtmavší, občas když mám čas sáhnu i po nejsvětlejším. Střední odstín není nic pro mě, jelikož je odstínově spíše pro tmavší a snědší typy než jsem já, pro mě je to moc teplý odstín, který mi prostě nesluší.



Produkty jsou krémové, trochu hutnější, ale pod dotekem tají, takže při aplikaci na pleť se s ním dá vcelku lehce manipulovat. Nejtmavší odstín nanáším konturovacím štětcem, kterým ho postupně roztírám, nejsvětlejší pro změnu nanáším houbičkou. Zapracovávají se celkem bez potíží, jsou hezky pigmentované a stačí jich poměrně malé množství. Výsledný efekt je na chvíli opravdu zajímavý a na poprvé mne nadchl. Kontury tmavším stínem se mi opravdu celkem líbí. Ovšem, při bližším pozorování po několika hodinách už tak nadšená nejsem. Krémové produkty totiž postupně z tváře mizí. Tmavší stíny vydrží sotva půl dne, poté neznámo kam zmizí. Ale velmi přirozeně, takže to nenadělá až takovou paseku. A vydrží o něco déle než světlý stín. Ten je doslova tragédie. Vydrží na místě sotva tři hodinky, poté se postupně začne slévat do vrásek, zaleze do pórů a nadělá po obličeji mapy. Nevypadá to vůbec dobře. Kdybych to alespoň viděla jen já zblízka, tak dobrý, to přežiju, protože mne přeci jenom nikdo moc často nezkoumá z pár centimetrů. Ale ono to je prostě vidět i z půl metru a vypadá to fakt hnusně. Zkoušela jsem to použít všemožně - malé množství, větší množství, zafixovat pudrem, přejet ještě štětcem na make-up.. Ne, prostě pokaždé to sleze z tváří.

Takže za mě ve finále celkem zklamání. Po tmavším odstínu asi občas sáhnu, budu-li chtít pokoušet kontury, protože mě fakt láká zkoušet si s tím hrát, ale určitě vím, že po paletce nesáhnu tehdy, budu-li chtít celodenní líčení. Toho se s tímhle nedočkám.. Najdete ji tady a cena je 279 Kč.





Pak tu máme krémovou rtěnku Lips Matter, což je jak název napovídá matná barva na rty. To já celkem ráda, takže v první řadě nadšení. Odstín Wham bam thank you jam no 5 je krásná malinová, jakou jsem ve sbírce ještě neměla. Rtěnka má jednoduchý obal, na konci se nachází klasický leskový aplikátor - "tyčinka", kterou ho jednoduše nanesete. Někomu se bude možná líbit i její vůně. Mně se teda líbí, i když je poměrně intenzivní. Ale vůně jahodových žvýkaček nebo pendreků nebo co mi to vlastně připomíná, je vážně fajn. Na rtech už poté cítit není, takže jestli nemáte parfemace rádi, nemusíte se bát. Rtěnka je skvěle pigmentovaná a už po prvním přejetí rtů intenzivní. Zdá se krémová, ale po chviličce na rtech zasychá. A za moment je jako beton :D A to fakt. Vytvoří na rtech pevnou vrstvu, která vcelku obstojně drží. Doporučuji nanášet pouze v jedné vrstvě, protože to aspoň není na rtech tak nepříjemné, dvě a více vrstvy fakt vytvoří omítku, která se postupně olupuje. Pokud máte vrásčité rty jako já, tak budete mít naprosto stejný problém. Pro mě je tohle běžné i u rtěnek Dermacol 16H a dalších, kdy se prostě vytvoří pevně držící vrstva, ale díky vráskám na rtech to postupně popraská a začne se to olupovat.. A to fakt nemusím. Takže jedině jednu slabší vrstvu, která drží lépe a ještě navrch přetřít balzámem, abyste dodali rtům maličko hydratace. Rtěnka totiž opravdu uschne, barvu dodá, ale hydrataci nikoliv, takže pokud trpíte na sušší rty, může se stát, že je po jejím nošení budete mít suché. Další malá rada: nanášela bych pouze na opravdu perfektní rty bez vysušených šupinek, oparů a nevím čeho, protože barva všechny tyto nedokonalosti rtů akorát zvýrazní. No a když už si nanesu tu jednu vrstvu a omrknu, že je vše v pořádku, tak na rtech drží poměrně dlouho, v klídku tři hodinky, poté začne postupně mizet od středu rtů, takže to chce obnovit. Ale zase jenom lehce, abyste si na rtech nevytvořily tu mega ošklivou tlustou a praskající vrstvu..

Takže, rtěnka je velmi zajímavá. Pokud máte dokonalé rty a sedí vám i rtěnky Dermacol, tak očíhněte bez potíží i tuto, bude se vám líbit. Jestli jste ale "potížisti" jako já, musíte si k ní najít cestičku. Najdete ji tady, cena je 159 Kč za 9 ml.







Rtěnka po třech hodinách a obědě (silná vrstva) aneb názorná ukázka toho, jak se rtěnka loupe:


Do čtveřice tu mám Sweet Cheeks neboli tvářenku v tyčince. Tenhle kousek za mě bohužel nejslabší článek. Ač se mi na první pohled líbil roztomilým balením nejvíce a vkládala jsem do něho naděje, ověřil se jako nejhorší. Krásné roztomilé balení vás rozněžní, taková roztomilá tyčinka. Ťuťu ňuňu. I ta barva je skvělá, jak napovídá název Peachy Cream, je to šťavnatá broskvová, ideální na léto! Po otevření vykoukne vypoulená tyčinka, kterou se barva hezky nanáší, poté stačí jemně rozetřít štětcem. V tom také není nejmenší problém. Barva je více krémová než předchozí konturovací paletka, takže se rozetře lépe a konečný efekt je na chvíli vcelku pěkný. Pigmentace je trošku slabší, což u tvářenky občas není úplně špatná věc. Ve dvou, maximálně třech přetřeních dosáhnete intenzivní a viditelné barvy. Ovšem ne na dlouhou chvíli. Tvářenka se hodně leskne a krémová zůstává natolik, že brzy z obličeje slézá. Zase. Prostě nenápadně sleze z obličeje někam do pryč a vy o ní už po nějaké hodince ani nevíte. To je tedy docela bída a rozhodně nic pro mě. Zkoušela jsem i různě zafixovat pudrem, ale s tím si krémová tvářenka zrovna nerozumí, nadělá to na tváři podivné fleky a vypadá to dost nevzhledně.

Sečteno podtrženo, tohle opravdu není nic pro mě. Mrzí mě to, protože se mi ten nápad tvářenky v tyčince hrozně líbí, ale tohle nepůjde. Najdete ji tady a cena je 189 Kč.






Kdybych to měla celkově nějak zhodnotit, tak je to celkem průměrná kosmetika, jejíž některé kousky jsou zajímavé a stojí za zkoušku, jiné jsou naopak spíše pro zlost. Ceny nejsou vysoké, ale upřímně ani nijak extra nízké a občas mi přijde, že kvalitě úplně neodpovídají, takže nechám na vás, jestli podlehnete či nikoliv. Já asi zůstanu vůči dalším produktům této značky odolná a porozhlédnu se spíš jinde..

Co vy a Beauty UK? Znáte tuto značku? Máte s ní zkušenosti?

*PR produkty

20 komentářů:

  1. Produkty se mi všechny líbí!se značkou zatím zkušenosti nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony jsou takové roztomilé na pohled, trochu mi připomínají Essence :)

      Vymazat
  2. Značku neznám a kromě laku mě ani nic nezaujalo. Mohla by jsi mi prosím poradit nějaký top coat? Koupila jsem si 2 laky Essence, z odstínů jsem nadšená, ale výdrž je hrozná. Už druhý den mám oloupané špičky nehtů, tak bych chtěla zkusit nějaký jiný top coat než ten, který běžně používám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, já teď objevila pecku v podobě Gel Top Coatu od Gabrielly Salvete :) Je to hodně podobné Essence top coatu Better Than Gel Nails, ale v lahvičce není tolik gelový, tak by snad nemusel tak brzy vyschnout :D :)

      Vymazat
  3. Tuhle značku neznám Klári, takže nemám ani žádný zkušenosti. Lak má krásnou barvu, červený já nosím ráda. A co mě teda ještě zaujalo je krémová rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já červené taky můžu a tenhle je fakt super, tak vůbec nevím, proč se mi z počátku nelíbil :D :)

      Vymazat
  4. Značka se prodává u nás v Anglii, mam oci pro jejich paletku na obocí :)) Lak ma krásnou barvičku :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2016/04/giveaway-5.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že z Anglie pochází, takže není divu :) Máte ji tam normálně v drogériích? Pro mě odstíny paletky na obočí nepoužitelné, tak tu čeká do nějaké soutěže :)

      Vymazat
  5. Ta tvářenka vypadá skvěle a taky mi připomíná essence =)
    allys-cook.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková mladší sestra Essence.. :) i když o něco dražší teda :D

      Vymazat
  6. No popravde nic moc👎 tvarenku mam radsi pudrovou, rtenka vypadala hrozne po trech hodinach jediny lak je kraaaaasnyyyy👍👍👍💋💋💋
    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky spíš na pudrové tvářenky :) Po těch krémových se prostě vždy lesknu a stejně to slejzá :-/ :D Se rtěnkou se musí hodně opatrně, jinak to dopadne takhle no :D Ale zase ono tři hodiny mít na rtech rtěnku je pro mě výkon.. takže ta výdrž není úplně špatná :) ale ten konečný efekt katastrofa :D Lak je super, z toho jsem fakt nadšená a mile překvapená :)

      Vymazat
  7. Skoda te tvarenky, zaujala me ale ta rtenka, nadherna barva. Od teto znacky mam tuzku na oci a je moc fajn.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva je fakt krásná, takovou malinovou jsem neměla.. ale fakt mě moc nebaví ta složitá manipulace s ní :-/ :D To se musí hlídat tohle a tamto.. na to většinou nemám čas ani chuť :D

      Vymazat
  8. Na začátku vypadá ta rtěnka nádherně, ale pak je to děs no. Je to škoda. Barvička parádní. Od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tohle samé mi dělá i ta dlouhodobá rtěnka od Dermacolu.. :D :-/ Prostě jak mám ty rty vrásčité, tak se to ve větší vrstvě drobí :-/

      Vymazat
  9. Od značky mám tvářenku v odstínu Halo, je krásná jen hodně práší. Zaujala mě konturovací paletka, tu si možná i pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já radši ty pudrové konturovací paletky :) tvářenky musím omrknout, ty já sbírám, takže by se nějaká další hodila :D

      Vymazat
  10. Už som na pár vecí tejto značky pozerala, ale ako vidím, tak môžem byť rada, že nakoniec som si nič neobjednala. Škoda no, vyzerajú veľmi pekne, kiež by aj tá kvalita bola na vyššej úrovni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel no.. :( ale tak třeba mají i nějaké fajn věci, nevím.. avšak z toho co jsem zkusila, jsem ohromená nebyla..

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)