pondělí 25. dubna 2016

Perfektní harmonická paletka Posh - E-style

Krásný den vám přeji!

Recenze na tuhle paletku na sebe nenechala dlouho čekat.. Ale ono vážně není potřeba ji dlouze oddalovat, protože tady jsem hned po prvním použití věděla, jak bude recenze vypadat. Paletky Perfect Harmony Palette od E-style mne lákají od té chvíle, kdy se objevily na našem trhu.. A když se objevila verze Posh, bylo vymalováno. Věděla jsem, že tuhle barevnou kombinaci musím mít!



Kdo občas viděl nějaké mé líčení, tak ví, že jsem ochotná dát si na oči téměř jakoukoliv šílenou barvičku, ale ve finále se stejně vždy vrátím k přirozenějším, zemitým a tlumeným tónům, nejlépe třpytivým nebo alespoň s nějakým slabším shimmerem. Matné stíny mne tedy nechávají celkem chladnou, hnědých paletek doma také několik najdu, takže to jednoduše na plné čáře vyhrála právě tahle třpytivá paletka s neobvyklými barvami.



Paletka Posh je složená z pěti třpytivých odstínů, které spolu na první pohled sedí, na druhý pohled už si zase říkáte, že je to taková hodně zvláštní kombinace a vlastně to dohromady úplně nejde.. ale pak to zkusíte a.. jste nadšeni. Tedy alespoň já jsem byla. Z těchto pěti stínů zvládnete vytvořit hned několik druhů líčení, od té nejjednodušší přirozené varianty na "lítačku", po výraznější zelenkavé či tmavé kouřovky.. Kombinace barev se mi tedy nanejvíc zamlouvá.. Odstíny jsou krásné samostatně i takhle pohromadě. Jednoduše to nejsou barvy, které potkáváte každý den stokrát..

Balení paletky je velmi jednoduché - černý matný obal. Což je klasika. Všichni víme, jak solidně nepraktická, protože každý ten flek na ni bude časem vidět, ale matný povrch používá snad většina značek, takže to nemůžu mít ani značce E-style za zlé. Díky průhlednému okénku v první části víčka hned vidíte, jakou paletku si berete a jaké odstíny v ní najdete. To je nejen pěkné a oku lahodící, ale také velice praktické a vyhovuje mi to lépe než třeba celočerný obal od Sleeku.. Z vnitřní strany víčka najdete podlouhlé zrcátko, což je super, bude to dobrá volba na cesty. Pod stíny navíc najdete i volný prostor pro váš aplikátor, součástí balení však žádný není (díkybohu!). Stíny jsou kulaté, nalepené trošičku křivě, ale není to tak hrozný a prozatím pevně drží.


A jdeme na samotné stíny. Myslím si, že asi všichni čekáte, že vyzdvihnu jejich skvělou pigmentaci. Ano, musím ji zmínit a vychválit! Pigmentace je totiž naprosto neskutečná. Jak můžete vidět na ruce, po prvním přejetí se dočkáte opravdu intenzivní pigmentované barvy, kterou už v jedné vrstvě máte na oku krásně intenzivní. Další plus je skvělá výdrž, protože tyhle stíny nemusím ničím na oku fixovat, nepoužívám žádné báze ani fixátory. Prostě stíny nanesu a ve stejném stavu, možná maličko méně intenzivní, je na oku najdu i večer. Je to vážně paráda, protože stíny nezalézají do vrásek, nemají tendenci nenápadně zmizet, prostě nic.. Nalíčím se a vím, že večer je najdu téměř nezměněné. Abyste si ale nemysleli, tak má tahle paletka i jednu nevýhodu. A podle mě celkem velkou. Asi tušíte, že stíny práší. Stíny jsou opravdu jemně namleté a díky tomu krásně chytají na oči a jsou pigmentované a všechno.. Ale zároveň i poměrně dost práší. Stíny odlítávají při aplikaci na štětec i při aplikaci na oko a je u nich nutnost pokaždé štětec aspoň trochu oklepat, protože jinak mám barevno nejen na očích, ale i pod nimi. Upřímně, to mě trochu nebaví, protože je poté potřeba ještě kamuflovat všechno to opadané okolo a dá to práci.. Chce to s nimi tedy pracovat opatrně.


Jednotlivé stíny vezmu hopem, vlastnosti mají všechny víceméně stejné. Možná bych řekla, že první tři stíny jsou trochu jemněji namleté, poslední dva jsou trošičku hrubší, ale také více třpytivější a o něco lépe pigmentovanější.

Bílý perleťový je naprosto úžasný na rozjasnění, ať už do vnitřního koutku nebo pod obočí.. Používám ho víceméně v každém líčení, kdy tuto paletku používám.

Druhý stín je velmi zajímavý a neobvyklý, je to šedá se zlatým shimmerem, který tomu dává velmi zvláštní odlesky.

Zelinkavý stín je též něco neobvyklého. Je to zelená se stříbrným shimmerem a trochu nádechem do šedé. Není to prostě čistě zelená, ale jde o neskutečně krásnou barvu.

Top odstínem je pro mě čtvrtá barva. Můžete ji vidět v jednoduchém denním líčení níže - přesně takhle vypadá ten stín nejlépe! Krásná hnědá, která postupně přechází do zlaté a vypadá naprosto kouzelně. Krásně se s ní pracuje, zdá se mi nejvíc máslová, pigmentovaná a určitě zaručí i nejlepší efekt.

Poslední šedo-stříbrná je též zajímavá, obsahuje však trochu větší stříbrné třpytky, které pak dělají na tváři pěknou neplechu. Tenhle stín opadává asi nejvíc, takže si na něho musíte dávat větší pozor.


Sečteno podtrženo, paletka má krásné barvy, skvělou pigmentaci a ještě lepší výdrž. Ač mě prášení mírně vytáčí, tak i přesto paletky patří mezi ty kvalitnější stíny, jaké u nás můžete za podobné peníze sehnat. Za mě určitě ano, když si na ni zvyknete, tak si ji zamilujete. Neuvěřitelně moc mě baví barevné spektrum i ta pigmentace jako hrom a sahám po ní opravdu velmi často a ráda!



Paletku seženete buď tady, kde jsem ji kupovala za 259 Kč nebo přímo na stránkách E-style tady za stejnou cenu.

Co vy a paletky E-style? Máte s nimi zkušenosti? Líbí se vám barevné složení této paletky?

31 komentářů:

  1. Vypadá zajímavě :) Jinak s touto značkou nemám žádné zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost zatím nemám, ale paletka se mi moc líbí a nejvíc ten čtvrtý odstín, ten je úžasný:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka je zajímavě barevně složená, mám Metallic show paletku od estyle a stíny jsou to vážně dobré, jen mě jako tebe trochu zlobí to prášení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se mi taky líbí! <3 Já budu muset sbírku rozšířit, nedá se těm paletkám odolat :)

      Vymazat
  4. Na tuto paletku pozeram uz dlhsie, ale stale neviem bojim sa prave tej prasivosti, este nemam ziadnu skusenost z tienmi Estyle chcem nieco od nich vyskusat ale farebne sa mi skor pacia mono tiene Wet and Dry, mas s nimi skusenost ? prasia rovnako ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mono stíny jsem neměla, ale mám jejich Quattro stíny, které také práší, ale přijde mi, že o něco méně :)

      Vymazat
  5. Mám jejich růžovou paletku, ale bohužel ji moc nepoužívám nejen kvůli prášivosti, ale i tomu, že při rozblenďování se stíny smazávají a barvy jsou fuč :-(

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mně se nijak závratně nerozmazávají, naopak se mi s nimi pracuje moc hezky :) ale to asi záleží i na typu víček (mastná/suchá) a tak :)

      Vymazat
  6. Mám jejich růžovou paletku, ale bohužel ji moc nepoužívám nejen kvůli prášivosti, ale i tomu, že při rozblenďování se stíny smazávají a barvy jsou fuč :-(

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vypada super, ja bych si vybrala jinou barvu💄💄💄

    Andreablog TU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají jich tolik, že člověk neví, kterou dřív, že? :)

      Vymazat
  8. Pigmentace je báječná, mně se líbí i ta kombinace barev v paletce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky, ale je fakt, že na první pohled to vypadá tak.. mdle.. :)

      Vymazat
  9. Kombinace barev v paletce nevypadá moc zajímavě, ale líčení, které jsi vytvořila je moc hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ona vypadá tak jako "mdle", že? :) Ale pro mě fajn změna.. člověk všude sežene tunu hnědých a růžových paletek, ale takovéhle studené tóny se vidí málokdy :) :D

      Vymazat
  10. Paletka je skutečně povedená, myslím si, že by sis mohla dovolit i odvážnější typy líčení.
    zvu tě k mé soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/04/jarni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  11. Kombinace barev se mi moc nelíbí, ale jednotlivé odstíny vypadají nádherně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá mdle, ale ve finále je to prostě pecka :)

      Vymazat
  12. Tahle mě taky láká, jsou to super barvy.... Ale momentálně jsem nadšená z paletky GS rose, je bezvadná! Jsem spíš na tužky na oči,tak těch stínů tolik nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, taky mám! :) :D Já tu teď testuji paletky čtyři :D Když jsi na tužky, můžu se zeptat, máš nějaký tip na nude tužku na waterline? :) Já bych si ráda nějakou sehnala, ale zatím jsem na žádnou kvalitní nenarazila :(

      Vymazat
  13. Paletka se mi moc libi, budu muset po ni mrknout.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Tie tiene vyzerajú naozaj krásne, ale ja úprimne na tie zelené tóny veľmi nie som... :) Každopádne paletka je to naozaj super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý to má jinak, samozřejmě :) Já zase třeba nesnesu na očích žlutou! :D

      Vymazat
  15. Už se pěkně dlouho chystám na stíny E-style, takhle paletka je naprosto rozkošná!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)