neděle 17. dubna 2016

Mango s papájou od Wellnes&Beauty

Krásný nedělní večer vám přeji!

Jednu recenzi, prosím! Mám tu pro vás tip na jeden zajímavý tělový produkt, který bez potíží seženete :) Před nějakým časem jsem dostala od kamarádky Tělové mléko Mango & Papaya od Wellness&Beauty. Tato privátní značka drogérie Rossmann byla v loňském roce dokonce nějak oceněna jako jedna z nejlepších, takže mě určitě láká k dalšímu prozkoumávání.



Oficiální popis: Pocítíte závratné štěstí s výtažky z manga a papáji. Rychle se vstřebává, pečuje o pokožku a dodává dostatečnou hydrataci. Pokožka je jemná a hebká.




Pokud máte rádi ovocné sladké vůně, tak tohle tělové mléko nesmíte minout! V průhledné lahvičce s pumpičkou se totiž ukrývá ta nejsladší ovocná vůně, jakou jsem kdy cítila. Určitě znáte mango, takže víte, co si máte představit. Já jsem si tu parfemaci moc oblíbila, i když úplně takové slaďáky nevyhledávám. Konzistence je krémová, mléko moc nepřipomíná, ale naprosto mi vyhovuje, že není tak řídké a nestéká. Vstřebává se ihned a zanechává pokožku velmi jemnou, bez ulepeného nebo umaštěného pocitu. Ale co na pokožce zůstává je právě ta vůně. A fakt hodně dlouho! Ještě po několika hodinách je slabě cítit, například večer v osm se umyji a ještě o půlnoci před spaním ji ze sebe cítím. Takže fakt pecka, tahle vlastnost mě dostala. Bohužel, co už mne tolik nenadchlo je ta hydratace. Není to úplně tragédie, která by se nedala přežít, mám normální pokožku, takže mi to jakž takž stačí, ale pokud trpíte na sušší, tak tohle nebude nic pro vás. Po chvíli cítím akorát tu vůni, nic jiného nepřipomíná, že jste svému tělu dopřáli nějakou péči. To je trochu škoda a v tomhle ohledu bych asi čekala trošičku víc.. Jinak díky pumpičce se jednoduše používá, nejste vy ani lahvička opatlaní, což mi naprosto vyhovuje, ale obávám se, že spotřebovat na dno se mi ho nepovede.

Sečteno podtrženo, pro nenáročné uživatele by tohle mohlo být fajn, pokud ale očekáváte od krému nějakou výraznou hydrataci, tak raději mrkněte jinde. Seženete v drogériích Rossmann, množství je 250 ml a cenu vám přesně bohužel nesdělím (jednalo se o dárek), ale tuším, že do 100 Kč se určitě vejdete.

Co vy a kosmetika Wellness&Beauty?  Máte s ní zkušenosti? Zkoušel jste někdo tohle mléko?

10 komentářů:

  1. Já nedávno dostala od stejné značky sprchový gel se stejnou parfemací a už se nemůžu dočkat, až jej otestuji :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  2. Uz pred delsi dobou jsem si teto rady vsimla v Rossmanovi :). Tak jak tam pujdu tak ocicham a omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mléko jsem v Rossmannu neviděla a ani mě neláká. Nejspíš by se mi nelíbila ani vůně, moc tyhle tropické parfemace nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tohle také moc nemusím, ale fakt mi v tomhle případě ani nijak nevadí :) Mají ale tuším vůní několik, kdybys náhodou chtěla omrknout ;) ale jako určitě se dají najít i lepší pomocníci, to jo.. :)

      Vymazat
  4. Tohle mám a miluji to mléko !!! :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře! :) Já znám i lepší, ale určitě se použít dá :)

      Vymazat
  5. Od této značky jsem zatím nic neměla, ale chci zkusit nějaké sprchové gely. Mléko nevypadá špatně, jen škoda té hydratace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda no, kdyby to s mojí pokožkou něco dělalo, tak budu spokojená :) :D Sprchové gely chci taky očíhnout a trochu se na ně zaměřit :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)