čtvrtek 28. dubna 2016

Haul: Oblečení - sekáčové úlovky + H&M

Krásný čtvrteční podvečer!

Pokud jste ještě nezaznamenali na Youtube, je on-line nové video! :) Tentokrát to bude opět spíše pro diváky videí, protože tohle téma tu nemám nijak nafocené a připravené na článek, takže pokud jste příznivci spíše psaného slova, prosím, stavte se tu zase zítra či o víkendu ;) Teď budu totiž mluvit a to o posledních úlovcích v oblečení! Ano, hádáte správně, že půjde převážně o věci ze sekáče, protože jak víte, ty já miluju.. Ale na závěr i pár tipů na věci z H&M. Hodit by se to mohlo především mrňouskům, kteří i v dospělosti budí dojem, že sotva opustili základku :D :)

Doufám tedy, že si video alespoň trošku užijete.



Tak a zatímco vy budete koukat, já jdu připravovat články na další dny, protože mě čeká opět pracovní víkend, tak ať to tu úplně nevázne :) Na závěr se vás zeptám:

Nakupujete v sekáčích? Co jste naposledy ulovili? A co dětská oddělení, vybrali jste si někdy tam? 

15 komentářů:

  1. wow, na to, že sú to sekáčové veci, vyzerajú naozaj super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sekáčích se dají sehnat super věci, některé i nové a s visačkou :)

      Vymazat
  2. Musím říct, že mě docela štveš :D Chodím do stejného sekáče a nějak tam pořád nemůžu narazit na žádná pruhovaná trika a tílka, i když já si na své úlovky taky nemůžu stěžovat. Jsem malá, takže v dětském taky občas nakupuju, naposledy právě v H&M krásný křivák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene :D Ale tak máš zase určitě kupu jiných věcí ;) Zase mi tam určo vybíráš něco jiného! Třeba bundičky, šaty nebo tak :D Jooo křivák, určitě vím i kterej, ten si tam kupuje hodně dospělých :D :)

      Vymazat
  3. Já musím říct, že nakupuji skoro všechno v sekáčích, protože teď mi přijdou klasické obchody předražené :D Štve mě, jak je skoro všechno z polyesteru a stojí to ranec :( Taky přidávám na blog sekáčové úlovky, pokud se budeš chtít podívat ;) (v sekci new in)

    Tvoje úlovky se mi moc líbí, přesně jak říkáš, pak to třeba není líto vyhodit nebo ustřihnout nohavice!! :)))

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, omrknu tvé úlovky! ;) Já to mám právě úplně stejně :D najednou je mi líto dát za tričko víc než 30 Kč :D :D člověk je tím sekáče tak nějak "zhýčkaný" v opačném slova smyslu, že, :)

      Vymazat
  4. Já sekáče zbožňuji, od té doby co jsem jim přišla na chuť už ani nemám nutkání tak často lézt do klasických řetězců s oblečením:-) Jo, moje narvané skříně o tom ví své, bohužel se nedržím zrovna pravidla jeden nový kousek=jeden vyhozený kousek, takže zvesela nakupuji a vyhazuji jen příležitostně, tak to podle toho taky vypadá:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme stejně :) Málokdy si koupím něco v normálním obchodě, přijde mi najednou líto dát za tričko víc než 30 Kč :D Jinak já to taky moc často netřídím, spíš pořád přikupuju ;)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama! :) Podle mě každý, kdo tam někdy objevil něco hezkého, tak jim podlehne :D :)

      Vymazat
  6. ty si fakt blázen na oblečení :D :) sekáč je dobrej hlavně já když tam jdu tak se mi tam moc nic nelibí protože už vše mají pryč :D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji za suprové video, moc jsem se u toho pobavila. Nakoupila sis mimochodem také hrozně krásně, takže veliká gratulace, tohle se často nepoštěstí :-D Já nakupuji na tomto webu a udělat kvalitní nákup toho, co se mi opravdu líbí je snad ale ještě větší výzvou :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)