sobota 9. dubna 2016

Baví x nebaví za únor a březen

Krásný sobotní upršený den!

Dnes to venku nevypadá nijak vábně, takže je vhodná chvíle odpočívat a to třeba s novým videem :) Připravila jsem pro vás Baví x nebaví a to rovnou za dva měsíce, protože kdo si všiml, chybělo únorové. Takže je vám asi jasné, že to kratší než dvacet minut není :D



Kosmetické oblíbence vezmeme hopem, protože už jste tu o nich nedávno četli a slyšeli a podle mě není potřeba omílat je pořád dokola. Takže to řeknu asi takhle. Pokud si potrpíte na masáže a máte rádi vůni máty a limetek, tak určitě nesmíte minout Tělový a masážní olej od Saloos (recenze). Jejich oleje jsou pověstné, takže je asi nemusím nijak dlouze představovat. Za mě je tahle vůně naprosto dokonalá a volba na něho při masážích padá stále častěji. Z tělové péče tu mám ještě ten nejroztomilejší Tělový peeling Dairy Fun (recenze). Kupovala jsem ho už kvůli té krásné skleničce, ale ani obsah nebyl vůbec špatný. Nádherná vůně karamelu v kombinaci s jablkem je při drhnutí parádní a navíc obsahoval (ano, už bohužel není..) oleje, které zanechaly po umytí pokožku vyživenou natolik, že nebylo potřeba se mazat. Jen škoda, že už se mi nepodařilo ho znovu sehnat. Z dekorativních oblíbenců tu mám potom dva a asi vás nepřekvapí, že jde o minerální výrobky Annabelle Minerals (recenze). Jejich make-up mě prostě dostal a určitě si budu pořizovat další balení. Můžu říct, že od té doby, co jsem tyhle sypké make-upy vyzkoušela, tak mi žádný jiný, který momentálně používám, není dost dobrý. A tvářenka? Vím, že od ní můžu čekat celodenní službu, takže je to nejlepší volba, když vím, že nebudu mít dlouhou dobu příležitost se upravit. A ta růžová barvička je na jaro peckovní.


V knížkách jsem tentokrát pokrok neudělala, stále čtu to samé, takže tuhle kategorii přeskočíme. Filmů tu mám několik. V únoru jsem konečně viděla Stážistu s Robertem de Nirem, což je můj oblíbenec. Má takový speciální "suchý" humor, který je moje krevní skupina. Pokud máte rádi nenáročné komedie, které jsou svým způsobem takové příjemné a odnesete si z ní ne bolavé břicho od smíchu, ale dobrou náladu a úsměv na tváři, tak tohle je ten správný film. Druhý únorový film je Hostitel, kterého jsem si pouštěla po dlouhé době a snažila jsem se nalézt k němu cestu. Ale prostě ne, žádné nadšení se ani tentokrát nekonalo. Ač knížka se mi celkem zamlouvala, tak film mě šíleným způsobem nebaví. Fakt nevím proč, jestli za to může jen obsazení nebo i scénář, produkce, dramaturgie a další filmové části, co dávají dokupy výsledný produkt. Prostě se tohle nepovedlo a vadí mi na tom filmu snad úplně vše, div u toho neusínám.. Ani napočtvrté jsem v něm nenašla zalíbení a jen jsem se o to chtěla podělit. V březnu jsem pak konečně měla čas zkouknout Papírová města. To je taky zážitek. Chtěla jsem vidět, jak Cara Delevigne umí hrát. Viděla jsem a dobrý. Modelka je to asi lepší. Musím ale uznat, že to vypadalo jako by ta role byla ušitá přímo pro ní. Je fakt, že si nedovedu v té roli představit nikoho jiného, bylo to, jako by hlavní hrdinku ani nemusela hrát.. Tak trochu její styl. Líbila se mi zápletka a rozuzlení a na film se dalo koukat, takže jako jo.. Proč ne. Seriály tu mám dva. Asi vás nepřekvapí, že zase koukám na The Walking Dead. V únoru se rozjelo pokračování šesté série a nyní už zase končíme a do podzimu budeme čekat na další díly. Upřímně, už mi to ani nevadí, protože ač napínavé to je a občas víc než kdy dřív, tak téma těch zápletek mne už nebaví. Jako by najednou zombíci byli vedlejší a jediné, co se řeší, jsou jednotlivé přeživší skupinky lidí, co se vraždí mezi sebou. Wtf? Druhý seriál sleduji na Primě Cool a to Once Upon A Time (Bylo, nebylo). První dvě série jsem viděla už dříve, takže jsem si to opakovala a nyní jsem plynule navázala. Docela jsem čuměla, když se tam objevila Elza, ale dobře, rozdýchala jsem to :D Už mě to ale také přestává bavit, protože je to pořád na jedno brdo. Samá zlá a závistivá královna/čarodějnice atd. a boj s ní. Aspoň, že už se dala dohromady Emma s Hookem. On je vlastně jediný důvod, proč se stále dívám :D A jdeme na písničky. Ty tu mám rovnou dvě, ale asi nemá cenu vám je nějak dlouze okecávat a představovat, protože je stejně určitě nikdo neznáte. Takže to udělám rovnou tak, že níže můžete najít odkazy na ně :)

Honne - Gone Are The Days - tklivá melodie, která u mě vedla v únoru, kdy mi nebylo zrovna nelíp..


Anne-Marie - Do It Right - je naopak rytmická pecka. Tahle interpretka mne baví stále víc. Možná si ji pamatujete z písničky v kolaboraci s Rudimental, kdy ještě s Willem Heardem dali hlavy dohromady a vznikl song Rumour Mill..


Zbývá nám ještě kategorie Youtube, kde vám doporučím úžasnou a milou Klárku z kanálu Můj svět kosmetiky. Klárka má tak strašně příjemný a uklidňující hlas a o kosmetice mluví tak hezky, že nevynechám ani jedno její video :) Kromě jiného vede i kosmetický blog, takže chápete, moje krevní skupina. Určitě na ni mrknete, pokud jste na tom podobně.

No a co dalšího se dělo a nedělo v posledních dvou měsících se dozvíte z videa, protože je to strašně povídací a já bych to tu sepisovala asi do zítřka. Povídám tam hlavně o semináři se Sparitual  a o eventu s Garnier Pure a Benem Cristovao. O tom jste si tu mohli přečíst a ve videu spíš tak nějak shrnuji své dojmy, takže pokud vás něco k tomu zajímá, odkážu vás na video.

Tak a to by bylo asi vše z ohlédnutí za prvním čtvrtletím tohoto roku.

Co baví v poslední době vás? Máte tip na nějaké zajímavé zážitky ať už kulturní či kosmetické? 

12 komentářů:

  1. Na Stazistu se chystam, mam rada Anne Hathaway. Hostitel se mi libil, i Papirova mesta, Caru ale nemusim.
    Bylo nebylo naprosto zboznuji, tez Zivi mrtvi, ale u tech vzdy cekam na dabing :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Caru taky nijak nemusím, ale byla jsem zvědavá, jak bude hrát :D :) Živí mrtví zas raději sleduji v originále, pak když slyším dabing, tak mi to přijde hrozně divný :D

      Vymazat
  2. prvá pieseň je vážne dobrá, nepoznala som ju, ale hneď na prvé počutie sa mi zapáčila - vďaka! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Já na ni doslova ujíždím, ale doma mi nadávají, že ji poslouchám pořád dokola, protože jim přijde hrozně depresivní :D :)

      Vymazat
  3. Stážistu mám taky na seznamu, tak snad se k němu co nejdřív dostanu. Bylo, nebylo sleduji taky. Baví mě to, ale první řada se mi nevím proč zdála něčím výjimečná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, to máme stejně.. Já jsem měla u Bylo, nebylo problém s prvními asi dvěmi, třemi díly a pak už to jelo a strašně se mi to líbilo.. ale teď už je to takový.. no pořád to samý prostě :D nebýt tam sexy Hook, tak už nekoukám :D

      Vymazat
  4. Hrozně mi leží v hlavě ten minerální makeup a tvářenka. Láká mě to vyzkoušet, ale mám obavy z toho nanášení-kolik a jakým štětcem, a zdá se mi neskutečný, že prášek zastane na obličeji to co tekutý makeup...Ale na léto by to asi mohlo být fajn. No prostě nevím...
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, já jsem měla obavy úplně stejné.. Ale řeknu ti, že fakt to je make-up, co sedí, na obličeji je příjemný a hezký a obavy z nanášení po prvních pár použitích zmizí ;) Já používám klasický Foundation brush (H50 Hakuro) stejně jako na tekuté make-upy a množství koriguji podle potřeby, když chci vysoké krytí tak ho vezmu ve dvou vrstvách víc, pro jemné přirozené líčení fakt odsypu trošičku.. je to naprosto v pohodě :) Jako jo, asi MU nevydrží půl roku jako lahvička tekutého, ale podle mě to nebude o moc míň :)

      Vymazat
  5. Nemáš Kláry obarvené vlasy? Opravdu ti to na videu moc sluší! Vlasy, make-up, košile, super! :) Jinak až dodělám make-up od MK určitě chci zkusit Annabelle, když na to pěješ takovou chválu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko, nemám :) Ale nevím proč, tuto otázku slýchám poslední dobou často :D asi mi vlasy samy nějak ztmavly či co :) Děkuju moc za pochvalu! :) Jako já jsem z toho MU opravdu hotová, takhle super make-up jsem prostě ještě neměla :)

      Vymazat
  6. Stážista mě taky bavil a přesně tak jak jsi napsala. Žádná komedie s bolesti břicha, ale milý a příjemný film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak :) víc takových filmů, u nich si člověk fakt odpočine a ještě potom bude mít úsměv na tváři :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)