středa 9. března 2016

Spotřebováno za leden, únor 2016

Krásný středeční večer!

Víte, co tu dlouho nebylo? :) Hádáte správně! Video! Takže je tu a rovnou Spotřebováno, které jste tu také hodně dlouho neviděli. Rovnou dva měsíce spotřebovanců, takže kdo má rád, tentokrát se určitě vyžije. Já se budu zase vyžívat ve vyhazování. To je vám vždycky taková úleva, když třídím ty lahvičky mířící do odpadu.. :D

Takže kdo rád video tak je tady, níže pak najdete i menší písemné shrnutí.




Sprchový gel Hruška Williams Aroma Ritual Dermacol - asi nemusím dlouze představovat, jedná se totiž o další příjemnou ovocnou vůni této kolekce. Tyhle sprcháče já můžu, jsou to prostě klasické sprchové gely, které umyjí a k tomu příjemně voní. Vůně sice nevydrží na těle i po mytí, ale nevadí, stejně se mažu. K té vůni jen dodám, že je skutečně příjemná. Já vůni hrušky v kosmetice moc nemusím, většinou mi to přijde buď moc umělé nebo mi to připomíná alkohol, ale v tomhle případě je to jiná. Krásná, čistá, sladká vůně hrušek, mňam! :) Jedna z nejlepších vůní, které v nabídce AR najdete! Hodnocení: 4/5.

Sprchový gel Purely Pampering Pivoňka & Smetana Dove - je úžo! Tyhle vyživující sprchové gely můžu ještě víc a ani tenhle tedy není výjimkou. Na můj vkus sice dost sladká, květinová vůně, ale zvykla jsem si na ni a nakonec si ji i dost oblíbila. Jedná se o novinku, která přišla na trh začátkem roku. Co na těchto sprcháčích fakt oceňuji je nejen intenzivní vůně, která chvíli vydrží i po umytí, ale hlavně ty skvělé vyživující schopnosti! Sprcháč je hodně hutný a krémový, chce to důkladně oplachovat (už se mi párkrát stalo, že jsem vylezla ze sprchy s gelem na ramenou :D), ale ten pocit po umytí je vážně k nezaplacení. Pokud se nemažete krémy, tak vám tyto vyživující gely doporučuji! Tohle je přesně ten sprcháč, co vám dá něco navíc. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Tetesept - pro mě nejslabší ze všech nabízených vůní těchto solí, ale určitě použitelná pomůcka pro zpříjemnění koupele. Sůl nadělá ve vaně i trochu té pěny, provoní tělo i mysl a po umytí máte příjemný pocit. Není to "jen" sůl, ale je to příjemná pečující sůl, trochu se mi zdá, že obsahuje i nějaké olejíčky, protože po umytí je pokožka nacuclá, že by nebylo ani třeba mazat. Za mě tedy jo. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Golden Glamour Balea Luxury - nebyla taky vůbec špatná, líbila se mi orientální vůně, kombinace pačuli a vanilky byla zajímavá. Asi ne pro každého, ale přesně podle mého gusta. Sůl je příjemným zpestřením, ale oproti Tetesept mi nedala ten příjemný pocit po umytí. Což mi ani tak nevadí, jde mi spíš o zrelaxování ve vaně. V tomhle případě mi trochu vadila i barva, protože žlutou vodu fakt mít nemusím.. Asi nemusím vysvětlovat, co mi žlutá voda připomíná, že.. :) Hodnocení: 3/5.


Regenerační tělové mléko s granátovým jablkem Weleda - je moc povedené a nemám téměř co vytýkat. Příjemná "přírodní" vůně, přírodní složení a skvělé vlastnosti. Mléko nebylo ani extra hutné, ani řídké. Krásně se roztíralo, rychle se vstřebávalo. Zanechávalo pokožku krásně jemnou, ale zároveň i vyživenou a to bez nepříjemné mastné vrstvy. Líbilo se mi, fakt že jo. Plus také za skvělé praktické balení s pumpičkou. Hodnocení: 4,5/5.

Tělové máslo s brusinkou Alverde - byla naprosto průměrná záležitost. Myslím, že na blogu se ani neobjevilo, ukazovala jsem ho snad jen na Ig. Ale asi bych o něm úplně neměla co říct. Konzistence byla hutnější, trochu hůře se roztíral, takže by člověk čekal opravdu kvalitní a důkladnou výživu a péči. To se bohužel nedostavilo, žádná extra výživa se nedostavila, šlo spíše o takový průměrný kousek, který uspokojil mojí potřebu něčím se namazat a pokožce dodat trochu hydratace a výživy, aby ji něco nechybělo, ale nedalo mi to nic navíc. Žádný pocit, že je moje pokožka prostě božíííí :) Hodnocení: 2,5/5.

Krém na ruce s brusinkou Alverde - byl součástí vánočního balíčku s máslem výše. Ač měl být s obsahem olejů, tak mi to tak vůbec nepřipadalo. Vůně brusinky moc pěkná, rychle se vstřebal, ruce poté byly namazané a bez nepříjemných mastných nebo kluzkých filmů, ale hydratace průměrná. Pokud nemáte ruce nijak zvlášť přesušené, tak vám bude jeho péče stačit, ovšem pokud máte ruce suché a potřebujete nějakou hydratačnější bombu, tak raději sáhněte po něčem jiném. Pro mě prostě průměr. Hodnocení: 3/5.

Krém na ruce SOS Repair Dermacol - je naopak velmi povedený kousek. Začíná to na praktické "zmáčknutelné" tubě, díky které ho vymačkáte až do poslední trošky, pokračuje příjemnou sladkou vůní a končí opravdu skvělou péči o ruce. Nesmíte to s ním přehnat, protože jinak ho budete do rukou zapracovávat asi půl dne, ale pokud ho dáte normální množství, tak se vstřebá, nelepí a přitom zanechá na rukou ochrannou vrstvu, která zabrání dalšímu vysušování. Nemůžu si ho vynachválit a nyní mi na nočním stolku opravdu chybí, ač tam mám další tři jiné kousky.. Pravděpodobně půjdu kupovat znovu, protože ta péče je vážně super. Hodnocení: 4,5/5.

Krém na nohy s ureou Balea - je u mne zajetá klasika, takže ho tu nebudu zas a znovu propírat. Je úžasný, vůně mi sice nesedí, ale co, patří na nohy! Těm moc pomáhá, zjemňuje paty, pořádně nohy hydratuje a udržuje v kondici. Dokonce už i přítel si po něm stýská, pokud ho nemám po ruce :D Hodnocení: 5/5.


Šampon + Kondicionér Regenerate Nourishment Dove - je dvojka pro požkozené či namáhané vlasy, takže úplně mimo můj zájem. Ale byl tu a nedalo mi to je nevyzkoušet. Potvrdilo se mi na nich to, co jsem čekala. Že pro mé vlasy prostě budou silně výživné a díky tomu budou u mne reagovat tím, že se rychle zmastí. Potvrzeno u obojího, takže pokud máte opačný typ vlasů než já - sušší či zničené, zkuste do nich jít, protože by vám fakt mohly sednout. Vůně je příjemná a ve vlasech dlouho vydrží. Krásně pění, což já rááád :) První den po umytí jsem měla vlasy krásně lesklé, jemné a příjemné na dotek. Nebyly rozlítané do všech stran, naopak držely tvar a pracovalo se s nimi více než dobře. Takže je nezatracuji, já jen musím jít o vlasovou řadu dál. Hodnocení za mě na moje vlasy: 3/5.

Micelární voda La Roche-Posay - tohle je pro mě srdcovka a nedám na ni dopustit. Ač parfémovaná, což nemusí sednout každému, mně to vůbec nevadí, ba naopak, tu vůni mám moc ráda. Micelární voda je jemná, pleť na minutku ulepí, ale hned potom, co se vstřebá, zanechá pleť tak krááásně jemnou. A samozřejmě čistou. Mám s ní prostě pocit, že mé pleti svědčí. Plusem je vysoká snášenlivost, kdy je určená i pro citlivou pleť. Hodnocení: 4,5/5.

Čistící pěna pro citlivou pleť La Roche-Posay - je také moc příjemná záležitost. Pěny já celkově opravdu můžu, přijdou mi k pleti šetrné, ale zároveň opravdu účinné. Tahle není výjimkou. Líbí se mi jemnost s jakou pěna umí vyčistit, praktické balení s pumpičkou i čistá svěží vůně. Jen.. ta od Vichy mi prostě sedí víc. Hodnocení: 4/5.


Deodorant High Trust Bourjois - pokud máte v oblibě sprejové deodoranty, tak tohle by vám nemělo uniknout. Bourjois má hned několik variant, které určitě stojí za prozkoumání. Já si vybrala na zkoušku High Trust, což je vůně pižma a pivoňky, což je pro deodoranty docela neobvyklá vůně, ale pro mě úžasná. Po všech těch svěžích a květinových je fajn, cítit jednou zase něco těžšího :D Doplňovala jsem jím klasické krémové nebo tuhé antiperspiranty, abych se cítila chráněná na 100%. Samotný deodorant proti pocení neochrání, ale zápachu zabránil celkem úspěšně, takže se mi s ním žilo celkem dobře a mám určitě v plánu dál prozkoumávat deodoranty této značky. Hodnocení: 4/5.

Black Opium Yves Saint Laurent - je nádherná vůně, kterou nebudu zdlouhavě popisovat, ale odkážu vás na celý článek o ní. Vůně mi sedla, krásné tóny hrušky, kávy, různých květinových, ale i dřevitých tónů byly úžasnou kombinací. Trochu hravá, trochu vážná, trochu svůdná.. Prostě to bylo něco :) O krásném balení ani nemluvím, to si pište, že flakónek si nechám :D Jen jsem s ní měla ten problém, že jsme úplně nebyly v souznění.. Vůně na mě totiž nijak zvlášť dlouho nevydržela. Naopak jsem po několika hodinách měla pocit, že už vůbec nevoním a necítila jsem se s ní úplně "bezpečně". Takže ač mi voněla, tak si ji znovu pořizovat nebudu. Hodnocení: 3,5/5.

Lanýžový hydratační make-up Dermacol - asi opláču. Jeden z nejlepších make-upů, jaké jsem kdy měla a pokud by mi ho nesmyslně nestáhli z prodeje, tak si ho budu kupovat směle dál. Miluji jeho efekt, tu krásně svěží pleť, hydratovanou, bez chybičky, protože vyšší krytí se o to krásně postaralo. Budu ho s pláčem vyhazovat a tajně doufat, že se brzy objeví nějaký další make-upový hit této značky. Plánuji pořízení do zásoby, protože na e-shopech ještě k dostání je, i když nyní mám favority jinde, tak uvidíme. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Devilash Dermacol - jsem z ní mírně na rozpacích, protože pořád nevím, jestli je tak dobrá nebo ne. Podle mě je kámen úrazu hodně v tom kartáčku, protože s tím byly problémy od začátku. Na mě moc velký, takže jsem si musela zvykat. Pak na něm drželo moc barvy a ke konci se na něm pro změnu držely hrudky.. Samotný efekt řasenky byl v těch lepších časech dobrý, řasy prodloužené a trochu dodáno na objemu. Takže tak půl na půl. Nemůžu tvrdit, že je to pro mě úplná pecka, ale propadák to taky není. Uvidíme, jak se bude dařit její sestřičce Angelash :) Hodnocení: 3/5.

Lak na nehty Pure Reds by Freida L'oréal Paris - och, moje láska! Ten nejkrásnější rudý lak, jaký jsem kdy měla. A proto je, světe div se, spotřebovaný! Nádherná rudá, která vypadala tak elegantně, ale zároveň divoce a nespoutaně.. Škoda, že má L'oréal takhle malé lahvičky a hlavně, že už tyhle červené kousky z této kolekce neprodávají :( já bych ho brala hned znovu! Lak skvěle kryl už v jedné vrstvě, i když pro jistotu jsem vždy aplikovala po dvou. Ihned zasychal a zanechával ty nehty prostě krásné :) Výdrž byla divoká, bez ničeho to byl tak den, max. dva, ale s top coatem se to hned protáhlo na ty čtyři dny, což je pro mě dostačující. Láska je láska, jdu zase brečet. Hodnocení: 4,5/5 (kvůli výdrži).

Top coat Up to X EBD - byl poslední dobou mým věrným společníkem a celkem úspěšně nahradil gelový top coat Essence. Efekt velmi podobný - trochu "nafouklé" nehty s lesklým gelovým efektem a zatvrzení barevného laku pod ním. To je přesně to, co chci, takže mám v plánu omrknout větší balení tohoto top coatu a koupit si ho. Na rozdíl od toho Essence totiž nesesychal a nedělal takové ty "nitky" při aplikaci. Hodnocení: 4,75/5.


Tak a jsme na konci! Takže zase (snad) příští měsíc! Už teď se mi to tu kupí, takže něco určitě bude! ;)¨

A co vy? Máte s něčím z toho zkušenosti?

14 komentářů:

  1. To je parádní spotřeba. Nový sprcháč od Dove chci určitě vyzkoušet, až tedy dodělám svoje železné zásoby, mezi které patří i hruška od Dermacolu, voní krásně. Ten lanýžový make-up je škoda, chtěla jsem ho časem vyzkoušet, teď už mám smůlu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se dá sehnat make-up na několika e-shopech (např. parfums.cz nebo parfemy-elnino.cz), ale tam je ta bez akcí a slev, ne jako v drogérii no :) :D Ještě že jsem objevila jiného skvělého společníka, aspoň tahle "ztráta" tolik nebolí :D

      Vymazat
  2. To, že stáhli z prodeje lanýžový makeup mě taky štve, vždycky stahují z prodeje zrovna něco, co si oblíbím, ale snad přijde něco stejně super no :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to mi povídej! :) Já se jen děsím toho, až Dermacol přestane prodávat Fixační pudr. To asi opravdu nedám! :D

      Vymazat
  3. Sprchové gely Dove jsem si poslední dobou velice oblíbila :) Škoda, že ten makeup od dermacol stáhly z prodeje, protože jsme ho chtěla hrozně vyzkoušet a mám smulu :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedině z e-shopů, škoda no, podle mě udělali chybu :D :)

      Vymazat
  4. Ten sprchový gel Dove přesně v tvé verzi si chci co nejdřív koupit. A na laky od Lóreal se taky chystám, protože na ně čtu hodně chvály. Škoda jen, že se už ty červené odstíny neprodávají. A měla jsi i jiné odstíny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo měla jsem ještě z Pure Reds lak Eva a z Pure Nudes Freidu :) Pak i nějaké z klasické kolekce a nebo z limitky Dark Sides of Grey :)

      Vymazat
  5. Kde se dá Top coat Up to X EBD koupit a za jakou cenu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko, stačí kliknout na odkaz ve článku a info o tom, odkud je, se dozvíš ;) Dá se koupit na modelaznehtu.cz, myslím, že tenhle 9 ml stojí 125 Kč a větší kolem 200 - 300 Kč..

      Vymazat
    2. Ježiiis ajoo :D děkuju! :)

      Vymazat
  6. Z Devillash jsem také v rozpacích, po prvních použitích jsem si říkala, že je to bomba. Ale postupem času mi řasy čím dál víc slepuje a jak píšeš, dělá hrudky. Bohužel jsem jí nemám ani moc dlouho, takže příště už jí nekoupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inesko, já ji taky nemám až tak dlouho.. Myslím, že také sotva tři měsíce.. Ona by tedy řasenka na ty tři měsíce být měla, ale tahle změnila stav poměrně rychle a docela dost no.. Tak uvidíme, jaká bude ta Andělská :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)