úterý 1. března 2016

Přivolávám jaro s tělovým máslem Fennel

Krásný den vám přeji!

Dáme si dnes jednu rychlou recenzi jako náhradu za tu, kterou jsem připravila a chvíli před postnutím zjistila, že její vydání asi nevyjde. To je tak, když ji sepíšete, vrhnete se na fotky a ejhle.. Zjistíte, že žádné fotky vlastně nejsou.. Prošla jsem všechny albumy a fotky nikde, asi se vypařily! Takže zítra přijde focení nanovo a to už poloprázdné lahvičky, ale nedá se nic dělat, i to se občas stane. Aneb ať žijí blogerské problémy :D Náhrada je původnímu článku ovšem hodně blízko, protože tenhle kousek ten původní (a ne, neřeknu o co jde :P) moji péči o tělo doplňuje. Mrkneme se na Tělové máslo u nás celkem neznámé značky Fennel.



Oficiální popis: Tělové máslo Třešňový květ je vysoce hydratační a zklidňující krém na suchou pokožku. Výživné a hydratační vlastnosti bambuckého másla pleť omlazují a zpevňují, dodávají ji vlhkost a jemnost. Smyslná vůně třešňového květu zůstane na pokožce po dlouhou dobu.



Když jsem tehdy vybírala, jakou variantu zvolím, volba padla na Třešňový květ. Vypadá tak roztomile, že už jen kvůli té růžové pixle tohle máslo miluju. Jednoduchá umělohmotná pixla se šroubovacím víčkem. To je prostě u krémů to nejlepší, protože alespoň máte možnost je spotřebovat do poslední špetky. Po otevření tam byla zatavená stříbrná fólie, takže aspoň víte, že máte v ruce naprosto nový kousek (to bych si ohlídala zejména v drogérii ;)). Po otevření vybafne příjemná květinová vůně. A to vážně intenzivní a úžasně květinová. Skutečně připomínající třešňový květ, i když tam při důkladném očichání cítím trochu nějaké té chemie, což je obrovská škoda. Máslo je spíše našlehaný krém, který se krásně roztírá a bleskurychle vstřebává. Nezanechává na pokožce nepříjemný mastný film ani ulepený pocit. Je hutnější než klasické tělové mléko či krém, ale nijak závratně. Pokožka je jemná, s tím, že poměrně dlouho přetrvává na vašem těle vůně. Krém samotný se po chvíli úplně vsákne a vy o něm ani nevíte. Samotná hydratace je průměrná. Ač je moje pokožka spokojená a nic ji zvlášť nechybí, nemohu říci, že by byla nějak extrémně opečovávaná a já měla pocit, že už nic víc nepotřebuje. Prostě je namazaná, stačí ji to, ale nic navíc. Chybí takové to kouzlo, kdy bych si řekla: "jo, tak tohle musím mít znovu!". Takže není špatné a rozhodně mu nemůžu nic významného vytknout, ale až jej spotřebuji, tak mi vyloženě chybět nebude a já budu zkoušet další kousky..



Máslo ubývá takovým tím běžným tempem. Používám ho cca měsíc a pomalu se dostávám na dno. Množství je 200 ml a cena kolem 90 Kč. Seženete ho buď tady, kde jsem ho kupovala já a nebo v drogériích Rossmann, kde ho do sortimentu přidali relativně nedávno. Tuším, že je tam dostupné ještě asi ve dvou nebo třech dalších variantách (minimálně toto a olivu jsem tam zahlédla).

Co vy a Fennel? Znáte tuto kosmetiku? Zaujalo vás máslo?

13 komentářů:

  1. Škoda, že němá nějak velkou hydrataci. :) Jinak se mi i líbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není to prostě nic extra, takové klasické máslo.. :)

      Vymazat
  2. Už jsem o ní slyšela právě ve spojení s tělovými másly. Má úplně krásné balení a ta vůně musí být boží! Já mám doma máslo se stejnou vůní, jen od značky Jafra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě přijde ta vůně taková trochu umělá :( ale balení to má hezký a v nabídce mají ještě asi další čtyři lákavé vůně, tak asi zkusím nějaké další :)

      Vymazat
  3. Znacku neznam, ale maslo nevypada spatne. Ja si ted oblibila telove sufle od Soaphorie nebo mleko od Weledy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tělové sufflé je opravdu něco! :) Také jsem měla a je to láska! <3 :)

      Vymazat
  4. Znacku neznam, ale maslo nevypada spatne. Ja si ted oblibila telove sufle od Soaphorie nebo mleko od Weledy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fennel je pre mňa značka, ktorej vône mi akosi nejdú do nosa, ale inak je fajn :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jiné prozatím očuchané nemám, ale tahle mi přijde až taková chemicky "přeslazená".. :-(

      Vymazat
  6. Já na tyto tělová másla slyšela prozatím jen samé skvělé recenze...asi se po nich budu muset poohlédnout ;)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako za tu cenu jsou přijatelné, to ano, ale zase nic, z čeho bych skákala metr vysoko, takže asi tak :)

      Vymazat
  7. Tyto másla znám jsou super !

    Dnes u mne na blogu Army outfit :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)