čtvrtek 17. března 2016

New in: Kosmetika za únor 2016

Krásný čtvrteční den vám přeji!

Po týdnu si dáme další video, jste pro? Omrkneme New in za únor, které bude trochu skromnější než obvykle, ale o to zajímavější :) Je tam pár věcí, které pro mě byly naprosto neokoukané a nové, takže pokud vás zajímá o co jde a trocha keců okolo omrkněte video:



No a pokud si raději čtete, tak ani na vás jsem nezapomněla :)

První balíček v měsíci byl opět Dermacolácký. Obsahoval Micelární vodu Hyaluron, která není úplnou novinkou, ale druhé balení do zásoby se mi náramně hodí. O ní už jste si mohli přečíst zde. Jednou z prvních novinek tohoto roku je další řasenka ze série Mega Lashes, tentokrát růžová Express Volume. Stále ji podrobuji zkoušce, ale prozatím jsem s ní opravdu hodně spokojená. Řasy krásně prodlouží a hlavně se mi s ní dobře pracuje. Určitě vám dám časem vědět víc. Třetí kousek je doopravdy pecka. Přišel mi jeden ze třinácti parfémů, které byly navrženy exkluzivně k 50. výročí, které letos značka Dermacol slaví. Vůně frézie a muškátu mne z počátku děsila, protože na sladké květinové vůně moc nejsem, ale ona mě baví! Jde o květinovou vůni, ovšem trochu těžší než u podobných kytiček bývá zvykem a proto se mi líbí. Navíc voní na dlouhou dobu a ten flakónek je mazlivý.


O semináři se Sparitual jsem vám psala, takže kdo by se rád dozvěděl něco o nehtech, může článek omrknout zde. Na školení jsem se nejen mnohé dozvěděla, ale odnesla jsem si i pár dárečků. V dárkové taštičce jsem našla skvělý lak na nehty a to v odstínu Intricate. Ten lak vážně miluju. Nádherná temná modř se stříbrnou perletí. Už ho pro vás mám nafocený, takže brzy se můžete těšit na článek. Další dárečky mi dělají nemenší radost a pravidelně mi pomáhají v péči o nehty a manikúře - pilníky, dřívko a odlakovač. Všechno jsem si mohla po semináři a tvorbě své manikúry odnést, což bylo naprosto super. Pak tu mám vzorečky peelingu, tělového mléka a krému na ruce a ještě jeden krásný mini-láček v odstínu Can you dig it?, který jsem si v showroomu koupila. Maličké laky jsou pro mě praktičtější a to nejen na cesty, ale i na spotřebu a téhle měděné jsem nemohla odolat. Kdybych měla neomezené zdroje, tak stojany Sparitual vykoupím, protože ta nabídka barev je fakt dokonalá!


Únor je měsícem lásky, však víme.. Valentýn a tak. A i když to neslavím, jednu krásnou valentýnku jsem obdržela. O tu se postaral Avon s jejich nádherným balíčkem. To vám takhle přijel kurýr, strčil mi do ruky taštičku s nádherně zabalenou krabičkou.. a v ní byly tyhle tři poklady. Nové Avon True Colour matné rtěnky. Odstíny Red Supreme, Adoring Love a Ideal Lilac jsou perfektní a já je nyní používám velmi často. Rtěnky jsou totiž vážně super a jejich kvalita mne příjemně překvapila.


V únoru jsem navázala i jednu úplně novou spolupráci a to se značkou Annabelle Minerals. Hodně jsem o přijetí této nabídky přemýšlela, ovšem stačilo mrknout na jejich stránky a očíhnout nabídku a bylo rozhodnuto. S minerálními produkty totiž dosud zkušenosti nemám a myslím, že byl čas to změnit. Měla jsem možnost, vybrat si několik produktů, takže jsem neváhala a na zkoušku si vzala od každého něco - štětce, make-up, tvářenku i oční stíny. A musím říci, že dosud vesměs pozitivní zkušenosti. Za mě je určitě nejlepší make-up a tvářenka. Takhle krásně přirozený, vyhlazující a krycí efekt make-upu jsem ještě neviděla. Myslím, že jsem objevila něco nepostradatelného. A tvářenka..? Nejen krásná barva, která přes skvělou pigmentaci dokáže vykouzlit velmi přirozený výsledek, ale navíc perfektní výdrž.. Jo minerální kousky celkem válí. Více se o produktech dozvíte z připravované recenze, připravte se na to, bude to nálož! ;)


Pak je tu trio od Oriflame. V katalogu jsem objevila akci na řadu Love Nature. Neodolala jsem dvojce s malinami - pleťové vodě a peelingu. Prozatím na vyzkoušení čekají, ale brzy se na ně snad dostane. Třetí kousek je slupovací maska s hroznem, kterou jsem si vybírala ve výprodeji. Už se těším, až si ji napatlám a budu postupně slupovat :D To je zábava, která mne nikdy neomrzí..


Posledním přírůstkem je tužka na rty Maybelline Color Drama. Tak dlouho jsem kolem nich chodila, až jsem si konečně jednu odnesla. Na zkoušku jsem zvolila odstín č. 110 Pink So Chic a myslím si, že nezůstane jenom u něho. Tužka mne totiž příjemně překvapila, nejen, že je krásně pigmentovaná, ale navíc i dost obstojně na rtech drží a je moc příjemná..


Tak a to je pro tentokrát úplně vše a zase za měsíc! To toho bude podstatně víc, takže se máte určitě na co těšit! ;)

A co pěkného jste si v poslední době pořídili vy?

17 komentářů:

  1. Balíček od Dermacolu vypadá skvěle, micelárka mně tedy moc neoslovila (lépe řečeno mně pálila v očích), ale na parfémek a novou řasenku bych si říct dala:-)
    A tužky Maybelline mám ráda, já kolem nich moc dlouho chodit nedokázala, hlavně když jsem je načapala ve slevě, ale jsem fakt spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně lidem ta micelárka nesedí, že štípe.. Já na to že mám citlivé oči, nemám nejmenší problém, nechápu :D :) Ale je fakt, že ji na oči primárně nepoužívám.. :) Já si musím počkat na další tužky.. Když mě přišly ty odstíny hodně takové "divoké" a ač se mi líbily, tak jsem si říkala, že bych je asi neunosila.. ale teď jsem odhodlaná koupit si i nějakou tu divočinu :D jsou fakt super!

      Vymazat
    2. Micelárka je určená na oči i pleť a já ji teda používám jen na pleť, protože v očích mě tak moc pálila, až jsem z toho brečela. Ale na pleti nelepila, nevysušovala :)

      Vymazat
    3. Já celkově micelárky na oči nepoužívám, dvojfázové odličovače jsou lepší :) ale na pleť je fakt skvělá, nepřijde mi o nic moc horší než růžová Garnier, kterou jsem si fakt oblíbila :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. On je fakt moc fajn, pokud máš možnost skočit si je do obchůdku očichat, doporučuji! ;)

      Vymazat
  3. Tak na recenze Annabelle Minerals se hodně těším :)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Parfém od Dermacolu bych ráda vyzkoušela. Škoda že nejsou k sehnání vzory. A na recenzi make-upu od Annabelle Minerals jsem hodně zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je škoda, že nemají dostupné na e-shopu třeba odstřiky.. :( takhle je možné je očichat jen v obchůdcích v Praze, kam se taky nedostane každý, že.. :-/ Recenze už se chystá, bude dlouhatánská :) :D

      Vymazat
  5. tie tvoje videa zbožňujem ... ten avon ma zaujal ... momentálne totiž zháňam nejaké rúže ...
    PS: začala som znova písať budem rada keď občas zájdeš Ali
    http://alicaletko.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si, vítej zpět! :) Ty rtěnky jsou moc fajn, doporučuju!

      Vymazat
  6. Nemas nove vlasy??? si kočka :))
    (Ak si to spominala vo videu tak prepac, musim sa priznat ze na videa moc nie som)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve videu jsem po návštěvě kadeřnice :) ale nic extra nového s vlasy nemám, jen sestříhané a od kadeřnice natočené.. :D Ale nevím proč, každý si myslí, že je mám obarvené :) :D Děkuji moc!

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Fakt vyzeraju tmavsie!! Hodili by sa ti take, porozmyslaj :D aj ja sa chystam na strihanie, momentalne od stvrtka nam aj Mesiac praje a zacalo vhodne obfobie na strihanie, tak uvidim :))

      Vymazat
    4. Tak snad to dopadne! ;) Já jsem tmavé vlasy měla a přemýšlela jsem o tom, ale nechci už barvit :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)