středa 2. března 2016

Multifunkční olej Nuxe - blogerské zlatíčko

Krásný den vám přeji!

Tak jsem si tak včera říkala, že tenhle kousek tu škudlím asi sto let, ale pořád jsem vám ho ještě oficiálně nepředstavila, takže je nejvyšší čas na tom zapracovat.. I když si myslím, že asi netřeba vám ho zvlášť představovat, protože už jste ho určitě potkali na nejednom blogu. Dopíšu tedy článek, spokojeně si jdu nahrát fotky a v tu chvíli zjistím, že žádné fotky nejsou! No věřte mi, vážně jsem na sebe byla naštvaná, protože jsem je určitě fotila. Akorát jsem brutální tele a nechtěně jsem si je asi před měsíce smazala.. Na řadu přišel tedy náhradní plán, sepsala jsem vám článek o tělovém másle a dnes tedy tuto recenzi doplním, resp. rozšířím a konečně vám představím tenhle multifunkční olej, který na to tak dlouho čekal. Na svědomí ho má značka Nuxe, která nedávno zařídila průvan v kosmetickém světě a také ve spoustě peněženek. A díky e-shopu Parfémy Elnino.cz jsem měla možnost tento bestseller - Zkrášlující suchý olej - vyzkoušet.



Oficiální popis: Zkrášlující suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse Multi Purpose Dry Oil obsahuje vzácné oleje, které dodávají pokožce potřebnou hydrataci. Hloubkově vyživuje pokožku i vlasy. Tento jedinečný olej chrání pokožku, pleť i vlasy. Pokožka je tak regenerovaná a vyživená. Vlasy jsou silnější a plné oslnivého lesku. Aplikujete na tvář, tělo nebo suché vlasy. Neoplachujte.


Už jste ho někdy viděli, že jo? Tahle skleněná lahvička je v posledních měsících mega známá. Jednoduchá linie lahvičky, která připomíná kolínské a parfémy našich prarodičů. Vypadá jednoduše, čistě a přesto luxusně. A když ji držíte v ruce, máte s ní pocit, že jste v sedmém nebi :) Poté ji otevřete a na vás dýchne velmi intenzivní vůně. A když se zeptáte jaká, já vám nebudu schopná vůbec vůni popsat, jen vás opět odkážu na prarodiče, protože mi ta vůně strašným způsobem připomíná jednu kolínskou mého dědy. Ale fakt velmi silně. Pro mě je to takové solidní retro, které mě však moc baví! Jedná se o suchý olej, což bych potvrdila tak napůl. Jo, polosuchý. To je ono. Když se namažete, tak nejste umaštění od hlavy až k patě. Na druhou stranu o něm víte, pokožka/pleť je nejen na dlouhou chvíli voňavá, ale také pořádně nacucaná. Ne nějakým nepříjemným způsobem, spíš jak kdybyste pokožku nadopovali něčím super výživným, co ji udržuje pěstěnou. Co se týče využití, tak je to multifunkční kousek, každý ho může použít na to, co uzná za vhodné. Já jsem vynechala vlasy, protože pro ně mám spoustu pečujících přípravků na ně určených, proč olejem tedy plýtvat. Neváhala jsem ale vyzkoušet ho na pleť, samozřejmostí je pak péče o tělo. Pokud se bojíte olej používat na obličej, tak se bát nemusíte. Překvapivě je na ní poměrně příjemný, nijak zvlášť ji nezatěžuje a hlavně pleti nijakým způsobem neškodí a to ani té mastnější. Spíše naopak, pleť vypadá vážně hezky a to nejen v daný okamžik, ale i dlouho poté. Je faktem, že přes zimu mám sušší pleť více než obvykle, ale i tak pořád spadá do kategorie normální až mastná a ani tak ji olej nijak nedokázal ublížit. Jelikož jsem ale fanoušek spíše krémových produktů na obličeji, po nějaké době jsem se s olejem v této pozici rozloučila a nechala si ho na hýčkání těla. A že umí opravdu hýčkat! Pro tělo je to nádhera, doslova labůžo. Je krásně provoněné orientální vůni na dlouhou dobu a zároveň je pokožka krásně jemná a heboučká na dotek. Bonus je opravdu vyživená pokožka na celý den, ještě ráno (po namazání večer po sprše) cítím, že jsem se jím namazala. Skutečně si jeho péči užíváte. Pro mne je to trochu luxusní péče a proto ho používám spíše ve vzácných chvílích, aby mi tak neubývalo, ale minimálně jednou týdně si ho dopřeji. Ubývá poměrně pomalu, stačí ho opravdu pár kapek, ale i tak je úbytek znát a pomalu, ale jistě se dostávám hladinou níž a níž, takže si ho škudlím, co to jde.

Pokud se tedy rády hýčkáte opravdu kvalitní kosmetikou, nebojte se ho omrknout a vyzkoušet. Stojí za to. Je to něco fakt zajímavého a příjemného. Olej i další kousky této značky najdete například tady, 50 ml za 416 Kč. K sehnání je však určitě i v lékárnách (v Pardubicích jsem Nuxe viděla určitě v lékárně KOLF v Paláci).



Co vy a olej Nuxe? Podlehli jste jeho kouzlu nebo stále odoláváte?

*PR produkt, za zaslání děkuji e-shopu Parfemy Elnino.cz

12 komentářů:

  1. Podlehla jsem.Je skvělý a ta vůně.Čmuchala bych ho pořád.Ježíšek mi přinesl i toaletku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A toaletka voní stejně? :) Já si myslím, že to už by na mě bylo asi moc.. Tohle je intenzita vůně tak akorát, abych ji zvládla :D Ale je to fakt spešl parfemace, to se jen tak nevidí :)

      Vymazat
  2. Už dlhšie po ňom pokukujem, tak snáď si ho čoskoro doprajem :). A s tým jeho šetrením by som na tom bola asi rovnako :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle si člověk šetří, i kdyby nechtěl :) :D Úplně to k tomu svádí :)

      Vymazat
  3. Klárko, já ho raději ani nepoužívám a mám ho jako dekoraci :-D Mně zase jeho vůně připomíná fialky, vůbec nevím, kde se to tam vzalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak to by byla zase škoda ho nechat jen ležet skladem.. :D Já to mám vymyšlené tak, že si pak nechám lahvičku, naleju do toho něco s podobnou barvou a tadáááá :D :)

      Vymazat
  4. Neměla jsem štěstí olej vyzkoušet, ale určitě bych ho zkusit chtěla.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já jsem příjemně překvapená tou cenou, že myslím, že to to skvělá investice :) Já jsem na různých blozích na něj četla jen chválu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nechápu, jak dokáže jeden olej všechny takhle omráčit.. je to vážně krása :)

      Vymazat
  6. Cetla jsem na nej tolik chvaly, a ja jeste stale odolavam. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)