neděle 27. března 2016

MOTD: 3x jinak

Krásný den přeji!

Dnes takhle při neděli jen hodně odlehčeně. Nebudu vás zatěžovat ničím náročným, ukážu vám jen pár fotek několika líčení, která se mi podařilo v poslední době nafotit. Už mi tu tedy leží možná i dva týdny, ale za ty dva týdny jsem se moc nezměnila, takže to nepoznáte :P :D Nečekejte opět žádné zázraky, ale jen taková denní líčení, kdy jsem trochu blbnula.. Jednou jsem vsadila na rty, podruhé na oči.. Pokaždé něco trochu jiného.


Jednička je zvláštní. Jednoduše jsem líčení očí udělala tím stylem, že jsem do vnitřního i vnějšího koutku dala stejnou barvu a to jsem "rozbila" světlou barvou do středu víčka. Něco takového jsem viděla u Petry ve videu s jinýma barvičkama a vážně se mi to na ní líbilo, takže jsem si to prostě musela taky zkusit :D







Dvojka není vůbec nic extra, jen mám svoji zajetou klasiku, hnědé oční stíny, doplněné něčím výraznějším na rtech. V poslední době to byla například tužka na rty Colorama od Maybelline, kterou vám časem určitě představím. Ač se odstín jmenuje Pink So Chic, jak můžete vidět, pink to úplně není :) Ale hrozně mě baví a myslím, že vůbec není špatná.






Do třetice tu je něco hodně neobvyklého s čím jsem se úplně neztotožnila a tak jsem to ani nefotila detailně, jen jsem cvakla dvě rychlé fotky před odchodem. Fialovou na očích nosím poměrně často a ráda, i když ta barva mi je jinak silně nesympatická. Tentokrát jsem to však zkusila ještě s růžovou ve vnitřním koutku a to už na mě bylo barev moc. Ne že bych to na očích neunesla po celý den, dokonce jsem dostala i pochvalu, ale prostě jsem se v tom necítila tak dobře jako v jiných líčeních..



Fotky použitých produktů tu tentokrát bohužel nemám a stoprocentně si vše ani nepamatuji, ale pokusím se vám to dát dohromady.

Tvář:

Korektor Camouflage Cream - Catrice
Matující (případně krycí) minerální make-up - Annabelle Minerals
Touche Éclat - YSL
Iconic Trio (první líčení) - Make-up Revolution
Minerální tvářenka, odstín Romantic(druhé líčení) - Annabelle Minerals

Oči:

První líčení: Paletka London Eyes - W7
Druhé líčení: Paletka Oh so Special! - Sleek
Třetí líčení: Paletka Chaos - Makeup Revolution
Fix na oči Precise Black - Dermacol
Řasenka - ?

Rty:

První líčení: ?
Druhé líčení: Tužka na rty Colorama, odstín Pink So Chic - Maybelline
Třetí líčení: -


Pro dnešek to je tedy vše, snad vás to neotrávilo, nezhnusilo nebo neunudilo :) Závěrem vám chci popřát hezký zbytek neděle a co nejlepší sváteční pondělí, ať máte zítra zadek zmalovaný co nejméně! ;) Mějte se krásně!

23 komentářů:

  1. Tak to je pecka, všechny tři ti moc sluší! Krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvice se mi libi druhe liceni, to ti vazne moc slusi.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. moc se mi líbí jednička! jinak ale všechno super:))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné, Kláry ;) Šikulka.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekna liceni, nejvice se mi libi to druhe, ale i to posledni vyrazne se ti moc povedlo! :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to poslední se mi vůbec, ale vůbec na fotkách nelíbí :D Ale v reálu to celkem ušlo, akorát na mě prostě moc.. v předešlých dvou jsem se cítila líp :)

      Vymazat
  6. mě se líbí dvojka, to je takový můj styl :) už se nemůžu dočkat, až mi ustoupí zánět spojivky a budu se moct namalovat!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to přeji brzké uzdravení! :) To chápu, já se vždy pár dní malovat nemusím, ale pak se v tom úplně vyžívám! :D :)

      Vymazat
  7. Všechna líčení jsou moc hezká, ale nejvíc se mi líbí to druhé.

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi takový článek s přehledem líčení :) Nejvíce se mi líbí druhé

    OdpovědětVymazat
  9. Rozmyslala som, ci to sem napisat, ale napisem. Podla mna nie je dobre, ze sa v texte k fotkam podcenujes. Myslim tym vyjadrenia typu nie je to nic extra, dufam, ze vas to neotravilo a pod. Vobec to v texte nemuselo byt. Kazi to celkovy dojem z clanku. Ked si sa raz rozhodla, ze to das verejne na web, treba si za tym stáť a nepodceňovať sa. :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za názor, opravdu! :) A omlouvám se, za takové řeči.. Ono jde o to, že já vím, že se to dá udělat i lépe a mám v tom velké rezervy, proto se to snažím takovým způsobem trochu "snížit" :) Zároveň si ale myslím, že určitý posun i u mě v líčení za ty roky nastal, takže to chci ukázat.. i když si prostě stoprocentně nejsem výsledkem jistá.. Takže tak :)

      Vymazat
  10. Máš to krásné, vážně se nepodceňuj. ;)
    Nejvíc se mi líbí poslední.

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi první a druhé, zelená barva ti vyloženě sluší. To poslední je také moc pěkné, ale k tobě mi to moc nejde, barevná kombinace je ale supr :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, musím souhlasit, ty poslední barvy nejsou úplně můj šálek kávy :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)