středa 30. března 2016

Legendární odličovač s chrpou Yves Rocher

Krásný den vám přeji!

Pomalu, ale jistě, se dostávám na dno svého prvního balení modrého Expresní odličovače očí s chrpou, který asi nemusím nijak zdlouhavě představovat, protože jeho pověst ho předchází. Myslím si, že se bude jednat o jeden z nejslavnějších kousků francouzské kosmetické značky Yves Rocher.



Oficiální popis: Dvoufázový Expresní odličovač s chrpou snadno odstraní i voděodolný make-up. Složení odličovače bylo speciálně vyvinuto pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. Důkladně odstraňují všechny stopy líčení bez zanechání mastného filmu. Lehká gelová textura okamžitě pleť zklidní a zanechá ji příjemně svěží. Obsahuje vodu z ekologicky pěstované chrpy, která má uklidňující účinky.

Trvalo mi to "jenom" čtyři roky, než jsem se uráčila si ho na základě kladných recenzí koupit. Docela doba. Ale ta potřeba prostě musela dozrát. Hlavně jsem po dlouhé době do obchůdku YR vlezla a on byl zrovna v akci a ještě jsem měla nějaký slevový kupón, tak jsem se rozhodla do něho jít. I když sleva nebyla taková, jak jsem si myslela (o slevovém systému YR jsem mluvila ve videu tady), tak jsem ráda, že jsem si ho přinesla. Tahle lahvička s modrým obsahem totiž fakt za pozornost stojí!



Průhledná lahvička o 125 ml, s obsahem dvou složek - modré olejové a čiré vodové. Taková ta klasika, kterou běžně u dvojfázových odličovačů potkáváte. Je krásně drobná z pevnějšího plastu. Nalévací otvor je poměrně malý, takže vám nehrozí, že si ho vylijete na tampónek litry. To mi naprosto vyhovuje, spotřeba se dá nádherně korigovat. Po protřepání se složky ihned spojují a zůstanou tak na delší chvíli, takže se nemusíte s aplikací nikam honit. No a co je naprosto nejdůležitější? Že opravdu umí odlíčit. Odličovač stáhne veškerá líčidla z vašich oček a to během krátkého okamžiku. Není potřeba nijak drhnout a extrémně tlačit, stáhnete vše velmi jednoduše. V očích neštípe, nepálí a nejsou po odlíčení ani zarudlé. Zbaví skutečně veškerého očního make-upu, ještě se mi ani jednou nestalo, že bych pak třeba pod očima nacházela černé šmouhy od zbytků řasenky či podobně. Bez nepříjemné mastnoty okolo očí či mlhy před očima. Nemám s ním nejmenší problém, výsledkem jsou vždy snadno a bez potíží čisté oči. Spotřeba je normální, používám ho cca tři měsíce a zbývá mi ještě třetina, takže mi to přijde celkem v pohodě.


Takže sečteno tohle je vážně skvělý pomocník a nedivím se, že je tenhle odličovač tak oblíbený. U mne se určitě řadí mezi top odličovače, které jsem kdy měla (těsně za ním je fialový dvojfázový Garnier a zelená emulze Ryor). A o tom, že jsem si ho fakt oblíbila svědčí i to, že ho mám koupený do zásoby, kdyby náhodou došel. To se mi nestává až tak často, že bych něco kupovala dlouho dopředu a vůbec, že bych něco kupovala dvakrát.. :)

Odličovač seženete buď tady nebo v obchůdcích YR. Cena se různě mění podle akcí a slev, běžná cena (za kterou to většinou nebývá a díkybohu za to, páč je celkem vysoká) je 199 Kč, na e-shopu nyní 139 Kč, v obchůdku také přibližně tolik.

A co vy a tenhle legendární odličovač? Máte s ním zkušenosti?

29 komentářů:

  1. Už jsem ho měla Klári 2x, když mi přišel kuponek se 40% slevou, tak jsem ho kupovala za 119 Kč. Oficiální cena 199 Kč mi přijde hodně na 125 ml.
    A byla jsem s ním spokojená, ale zase když si vezmu dvoufázový od Garnier (já měla v modré verzi) tak mi službu udělá stejnou a za míň peněz mám i větší balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používala Garnier ten dvojfázový fialový a ten stojí stejně (tedy pokud si beru YR ve slevě za 119 Kč) a má i stejnou velikost, takže je mi to jedno, po kterém sáhnu :) Na YR to chce ale fakt tu slevu, 199 Kč bych za něho taky nedala :D

      Vymazat
  2. Je opravdu skvělý, vpodstatě už jiný ani nepoužívám. I když mně tedy vydrží lahvičku v průměru měsíc. Asi s tím víc plýtvám. Ale vždy mám doma zásoby, naposledy jsem ho kupovala 2 za cenu 1, takže jsem měla za 200 Kč hned dva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrý kup, Stáni! :) Já si ho brala vždy na ty kupóny za 119 Kč, ale já ty akce moc nesleduji, takže jsem ráda i za to :D Mám tu ještě jedno balení do zásoby, pak pro změnu Ryor a pak se k němu určitě zase vrátím, je prostě fakt nej :)

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že jsi o něm napsala, taky nad ním přemýšlím. Takže až přijde sleva, tak je to asi jasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, zkus ho :) Já ho mám fakt moc ráda a když pro nic jiného, půjdu si do obchůdky YR minimálně pro něj :)

      Vymazat
  4. Už delší dobu nad ním přemýšlím, takže díky za recenzi. :) Jen si musím udělat čas a zajít pro něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máme stejně, já se úplně nutím do toho obchůdku vlézt :D ale teď mám tu slavnou klubovou kartu, tak to jde o chlup líp :)

      Vymazat
  5. a ja som asi jediný tvor na zemi, ktorý je z neho maximálne sklamaný a som s ním nespokojná...odličovanie mi zaberá hrozne dlhú dobu, namiesto odlíčenia mi to rozmachlí všade naokolo, ostanem po ňom mastná, s waterproof-kou si neporadí...používam len pleťové mlieka (momentálne od Garnier) a urobí mi oveľa lepšiu službu, ako tento kúsok

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Leni, tak to je normální, že ti něco nesedí :) Ale přijde mi zvláštní, že s tím máš takové problémy, to já fakt stahuji úplně vše, aniž bych si prodřela víčka :D Prostě jen přiložím a chviličku čekám, pak dopiluji "detaily" a hotovo :)

      Vymazat
  6. Ahojda, já po něm tak nějak pomrkávám, ale ještě jsem ho nekoupila... Už jsem se na něj byla i podívat, ale pidi lahvička za dvě kila, no nene...
    Ten jejich eshop mi štve, že nezasílá na pobočky, ptž 139 + kilo poštovný...
    Až ho potkám ve slevě, tak ho koupím =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu..! Já si na e-shopu občas také něco vyhlídnu, ale poštovné stovka mě dokáže odradit (a to nejen na jejich e-shopu..) :D Ale naštěstí i v obchůdku bývají odličovače často v akcích, takže bych to hlídala! ;)

      Vymazat
  7. Já ho používám už asi 5 let, kupujeme si ho s mamkou stále dokola a máme i několik v zásobě :D :D :)


    Giveaway o paletku Wet n Wild

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivím! :) A zásobu jedině schvaluji, protože člověk nikdy neví, kdy je napadne ho z prodeje stáhnout a co pak?! :-O :D

      Vymazat
  8. Už na něj koukám tak dlouho a zatím jsem si ho nikdy nevzala. Ale až dopotřebuju zásoby, asi se po něm konečně podívám a vezmu si ho, když si ho každý tak chválí! :D tak to musím mít taky!

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dlouho čekala.. asi to muselo uzrát, ale jsem ráda, že už jsem se k němu odhodlala :D

      Vymazat
  9. Jsme na tom stejně, taky jsem dlouho jen četla, jak je skvělý, až jsem ho prostě jednoho dne v obchůdku popadla a že musím zjistit, co že na něm všichni mají. A už to vím, je opravdu bezvadný a i já ho můžu zařadit mezi jeden z nejlepších odličováků:-) Momentálně jedu druhé balení a další mám v zásobě, vypadá to na dlouhodobé kamarádství:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, u nás to taky vypadá na dlouhou lásku :D :)

      Vymazat
  10. Lenka Jančová - nejsi jediná, nic horšího jsem snad nikdy neměla, nevidím rozdím mezi obyčejnou vodou a tímhle. Klasickou řasenku jsem si tím musela pomalu vydřít z očí. Nechápu, 2x vyzkoušeno a po třetí letěl do koše ...Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-O Ty jo, tak to mně setře úplně všechno a to jsem zkoušela několik řasenek, několik linek, voděodolný produkty.. a prostě pohoda :) A nebyla škoda ho po třech použitích vyhodit? Já bych mu dala šanci, nebylo to řasenkou? Občas jsem slyšela, že třeba voděodolné a barevné řasenky od Dermacolu dělaly potíže a dobře se odličovaly jenom jejich odličovači.. :)

      Vymazat
  11. Nezkousela jsem, zatim pouzivam odlicovac od garnier.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyby ste měla některá zájem, mám pár nových kousků odličovače doma:). Je možné předat v Praze, cena 80 kč kus:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nabídku, Káťo! :) Třeba se některá čtenářka ozve :) Já tu mám momentálně v zásobě velké balení, které si pak doplním v akci nebo na kupón, protože bohužel nejsem z Prahy a s poštou to budu mít za stejno.. :-/

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)