neděle 6. března 2016

Kosmetický miš maš IV.

Krásný den vám přeji!

Občas nestíhám psát tak rychle jako testovat. A sem tam také není moc co psát na dva odstavce, aby z toho byl článek. Od toho tu je tedy tento článek, kde si to všechno shrneme.. Bude to delší, takže pojďme rovnou na to!

Sprchový gel Hruška Williams - Dermacol






Tohle asi nemusím dlouze představovat. Myslím, že už tu o nich bylo psáno dost, ale neodpustím si vám alespoň fotkami a pár slovy nepřiblížit tuto nejnovější variantu z řady Aroma Ritual. Vůně hrušky mi nepřijde obvykle přitažlivá a úmyslně ji nevyhledávám. Raději hrušky jím. Obvykle mi přijde vůně hrušky hodně chemicky upravovaná a připomíná mi alkohol. Což tedy zrovna dvakrát nemusím. Ale dala jsem ji šanci a ve finále mě tahle hodně překvapila. Není tam totiž žádný podtón vůně, který by mi připomínal alkohol, naopak je vůně krásně sladká a opravdu maximálně připomínající zralé hrušky. Je to vážně paráda a já jsem si sprchu s tímhle kouskem neskutečně užívala. Na léto bude ještě ideálnější, takže si myslím, že jsem ho neměla naposledy. Jinak je to klasika na kterou jste u těchto sprcháčů zvyklí - hustá gelová textura a příjemná sprcha. Opláchnout ho je potřeba pořádně, ale jinak s ním nemám nejmenší problém. Nevysušuje, pokožka je v dobrém stavu a bonusem je i fajn cena. V akcích je seženete i pod 40 Kč, což je paráda. Za mě tedy tenhle ano, rozhodně mě vůně hodně zaujala.




Peeling Dairy Fun - Dealia Cosmetics



Pokud budete mít někde možnost sehnat si ještě tento peeling, tak vám ho vřele doporučuji. Plánovala jsem na něho celý článek, kde bych se mu podrobně věnovala, ale než jsem se k němu dostala, přestal být dostupný. Věnuji mu tedy alespoň tady menší okénko, protože za to rozhodně stojí. Už jen tím balením. Však se na to podívejte! To je taková roztomilost. Kravička na skleničce. Infantilnost sama, ale zabírá to. Podle mě naprosto ideální dárek pro kamarádku/mamku/ségru/babičku/tetičku.. Nadělá totiž spoustu parády. Sklenička je keramická, s takovým tím plechovým uzávěrem. Kráva na ní je vyrytá a poglazurovaná. No nádhera, fakt. Je vám asi jasné, že skleničku vyhazovat rozhodně nebudu :) Ale k obsahu. Peeling samotný je žluté barvy a nádherné sladké vůně. Měl by to být karamel, ale řeknu vám, že ten mi to připomíná jen z dálky. Spíš tam cítím nějaké mango a jiné sladké ovoce. Každopádně je vůně úžasná. Peeling je středně hrubý, dokáže vydrhnout, ale spíše příjemně než bolestně. Ve vodě se rozpouští, pokožku žádným způsobem nedráždí. Co je super je olejový základ, takže po umytí už není potřeba se mazat, jelikož nějaký ten olej na vaší pokožce ulpí. Kdoví, zda je to dobře, či nikoliv, ale já toho občas moc ráda využiji. Za mě tedy úžasná zkušenost, jsem nadšená jak ze schránky, tak z obsahu a je obrovská škoda, že jsem ho neobjevila ke koupi, šla bych do něho znovu! Kupovala jsem na dekorativka.cz, kde mě stál kolem 130 - 140 Kč.






Deodorant High Trust - Bourjois



Mi dělal společnost posledních několik měsíců. Sáhla jsem po něm někdy před Vánoci při objednávání dárků a od té doby jsem ho donedávna denně používala. Jak jsem dříve spreje nepoužívala, tak jsem si na ně v poslední době zvykla. Skvěle doplňují krémové a tuhé antiperspiranty a parádně převoní tu pánskou parfemaci :D Tenhle fialový kousek má nejroztomilejší obal jaký jsem kdy viděla. Vůní mne překvapil, protože to není to, co bych úplně čekala. Ale jelikož je vůně trochu taková orientálnější a těžší než jsem u deodorantů zvyklá, moc se mi to zalíbilo. Měla by to být vůně pivoňky ve spojení s pižmem, což je zajímavá kombinace. Aplikace je klasická, takže asi nemá cenu více rozebírat. Co se účinků týče, tak nepočítejte se stoprocentní ochranou. Je to spíše deodorant, který pach nějakou dobu převoní a nepustí ven, ale nezabrání pocení. Pro někoho, kdo se tedy potí více to úplně nestačí, ale pokud s pocením nemáte potíže a běžně vám deodoranty stačí, běžte do něho! :) Je vážně moc příjemný a já chci určitě vyzkoušet i další vůně :) Kupovala jsem na Europarfemy.cz, za cca 100 Kč.





Univerzální krém Květiny - Balea



Jsem si musela koupit, když jsem ho uviděla. Rozkošná malá plechovka s květinovým potiskem. Aaaa, kdo by ji odolal? Já jsem to tedy nezvládla :) Po otevření se v plechovce skrývá trochu hutnější krém. Docela mne překvapilo, že snad ze třetiny byla plechovka prázdná, ale asi to tak má být, nevím. Stál pár korun, takže jsem to nijak nepřeměřovala. Vůně je jemná, neřekla bych vyloženě květinová, mně přijde docela sladká a připomíná mi spíš žvýkačky. Rozhodně je ale příjemná a jelikož není nijak vtíravá, tak ji mám celkem v oblibě. Krém ač vypadá, že by mohl být vcelku hydratační a výživný, tak zklamal, protože opak je pravdou. Ač na první pocit po namazání si říkáte, že to vypadá fajn a prvních pár minutek krém cítíte, netrvá tenhle pocit dlouho. Stačí pět minut a vy o krému vůbec nevíte. Jak kdybyste se nenamazali. Pocit suchých rukou (na ty ho používám především) mám snad ještě větší než před namazáním. Takže obvykle mažu ruce rovnou dvakrát, protože jednou je to prostě málo. Za mě tedy tenhle kousek nebrat. I když na první pohled připomíná klasiku všech klasik - modrou Niveu, ve skutečnosti krém tak kvalitní není a já příště sáhnu raději po té modré klasice. Tenhle nosím jako největší nouzovku v kabelce, pro chvíle, kdy fakt mám pocit, že už si ruce fakt musím namazat, jinak nepřežiju :D Kdyby se vám náhodou přeci jen líbil a chtěli byste ho prubnout, tak ho seženete v DM za cca 35 Kč za 30 ml.




Tak a tady to pro dnešní den utnu a pokračování si dáme zase někdy jindy.. Mám tu totiž minimálně další čtyři kousky, které vám chci alespoň ve zkratce představit a to už sem asi vážně nenarvu :)

Máte s některým z těchto kousků zkušenosti? 

28 komentářů:

  1. Super článek, zaujal mě ten Peeling, na to musím někde v drogérií kouknout :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala v článku, dostupnost peelingu je špatná, takže si myslím, že v drogérii asi neseženeš.. ale třeba se pletu :)

      Vymazat
  2. Tak ten peeling má opravdu sladké balení, tomu bych asi neodolala. Sprcháč mám, hrušky tedy nejím, ale sprcháč voní nádherně.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní, voní! Já si musím omrknout akce a slevy a nakoupit si tyhle sprcháče zase do zásoby :) :D Já si je vždy koupím a pak je rozdám jako dárky :D :D

      Vymazat
  3. Ten peeling vyzerá veľmi dobre aj z vonku aj z vnútra, no ešte som sa s touto značkou vôbec nestretla. Hneď som si spomenula na Mango, takže určite skvelo vonia, úplne má takú mangovú farbu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Tam se to mango přímo nabízí! :) Škoda, že je ten peeling teď nedostupný :( prohledala jsem internet a e-shopy a nikde už není :-/

      Vymazat
  4. Na tyhle kremiky jsem v DM uz koukala, skoda, ze nejsou nic moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky níže chválí, tak třeba jsou jiné vůně lepší.. :) Já už ale ani nemám chuť další zkoušet :) :D

      Vymazat
  5. Hrušku Wiliams už mám doma a hrozně se těším na jaro / léto, až to vytáhnu, teď se ještě snažím dopotřebovat zimní zásobu sprcháčů. Krémíky od Balei jsou přesně takové, jaké popisuješ, rozkošný obal, ale obsah nic moc. Ten peeling vypadá teda božsky, to je velká škoda, že už se nedá sehnat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si musím sprcháč koupit na léto znovu, to se bude hodit ještě víc, je super! :)

      Vymazat
  6. Po tom peelingu se určitě musím mrknout. Dříve jsem je vůbec nepoužívala, ale ted jsem si na peelingy hodně navykla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já peelingy miluji, minimálně jednou týdně si ho dám, je to vždy příjemné osvěžení těla i mysli :)

      Vymazat
  7. Skoda, ze ten peeling uz nejde sehnat, protoze to baleni ma fakt rozkosne. Dermacol sorchace jsou fajn jeden jsem mela a byla jsem spokojena. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teď taky strašně mrzí, že jsem peelingů nekoupila víc, strašně by se mi hodil jako dárek! :) :D

      Vymazat
  8. Presne na inú verziu toho Balea krému som dnes publikovala recenziu. Ja mám verziu pomaranč&grep. Hydratácia mi vyhovuje a používam ho najmä na lakte a kolená. Vadí mi ale jeho vôňa, ktorá sa na pokožke mení :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pomerančovou verzi jsem koukala taky, ale asi mi ani nevadí, že jsem nekoupila, i když podle popisku zní lépe :)

      Vymazat
  9. Hruškový sprcháč jsem zatím nepotkala. Scrub s kravičkou na obalu je teda boží :D
    Já mám taky jeden univerzální krém od Baley, ale jinou verzi, malinovou. A musím říct, že to je pro mě teď zázrak. Poslední asi 2 týdny trpím na hrozně suché rty a mazala jsem se vším možným. A pak jsem se začala mazat tímto krémem a fakt mě zachránil a moje rty uzdravil a už mě šupinky netrápí. Navíc jsem měla velkou rýmu, kdy jsem měla hrozně odřený nos, že se mi až loupala kůže a ten mi uzdravil taky, takže kdybych tu svou variantu ještě někde potkala, nakoupím si ji do zásoby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to je fakt pomalu zázrak :) Ale jestli Ti takhle dobře funguje, tak je to super! ;)

      Vymazat
  10. Dermacol sprchové gely mám ráda, hlavně třešňový (nebo višňový? teď nevím :D) mám ráda! Hrušky nemusím celkově, ani k jídlu ani jako parfemace :D
    A moc se mi líbí ten obal od Baleáckého krému!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Višňový, myslím :) Ten je taky super! Mým oblíbencem je i meloun a úplně top prostě ta Irská káva, no :D :)

      Vymazat
  11. Ten peeling vypadá úžasně, velká škoda, že teď není ke koupi. Baleácký krém v plechovce mám ve více variantách a jako nouzovka do kabelky na takové to přemáznutí mi bohatě postačuje, navíc se mi moc líbí ty obaly a docela vyhlížím, jestli se objeví i nějaká další vůně:-) No a hruškový sprcháč bych taky ráda vyzkoušela, ale spíš až v létě, na jaro by ta vůně ještě asi úplně neladila:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto bude ten sprcháč ideálnější, to je pravda :) ale teda hodil se i v zimě, jak je vůně sladká, tak mi to ani nevadilo :D Jinak jo, jako nouzovku ten krémík taky beru, ale nic, z čeho bych byla odvařená :) Tajně doufám, že peeling se zase vrátí do prodeje, vždyť je božíííí! :D

      Vymazat
  12. Mě se líbí ten scrub, takové ťuťavé balení :D Sprcháče od Dermacolu zboňuju, hlavně třešeň a meloun. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to balení je fakt k pomazlení! <3 pak si musím dózu někde vystavit :D

      Vymazat
  13. Zkušenosti nemám, ale peeling se mi moc líbí a ten hruškový sprcháč plánuju... až spotřebuju aspoň čtyři sprcháče :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to jsou taky vždy moje podmínky pro nákup sprcháčů.. až spotřebuji tenhle a tenhle a tenhle.. a ono pořád nic :( :D

      Vymazat
  14. já jsem normálně zjistila, že moje narvaná krabice se sprcháči a šampony začíná být skoro prázdná! nevídané... takže až dodělám i poslední sprcháč, tak jdu do Dermacolu, hruškovou vůni miluju. minulý týden jsem dodělala Manufakturu, ale to byla bohužel limitka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko a já ti řeknu, že to mám teďka stejně! :D Šampon mám jedinej, ten co teď používám a sprcháče do zásoby max. dva :D a krémy? Taky nějak dochází, sakra! :-O :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)