čtvrtek 18. února 2016

MOTD: Barbie Girl!

Krásný den vám přeji!

Dnešní ráno bylo jako každé jiné, když nemusím hnát do práce. Došla jsem se psem, nasnídala se a poté jako vždy zasedla ke stolku s tím, že se alespoň trochu nalíčím, kdybych náhodou chtěla někam jít a nebo šla točit video.. Jenže, občas se mi zvrhnou nápady a dopadne to tak, jak můžete vidět na fotkách. Ani nevím, co mě to napadlo, ale vytáhla jsem ze šuplíku umělé řasy. Ano, já. Jestli se divíte, tak nejste jediní :) Nakonec jsem si tedy řekla, že když už mi doma leží, chtělo by je občas provětrat a tak jsem tak učinila. Nejdříve jsem měla v plánu zkoušet jenom trsy řas od Essence, které mám od jejich nákupu pořád nenačaté, ale jelikož jeden trs jsem lepila asi pět minut a pořád s nejasným výsledkem, vzdala jsem to a sáhla po celých řasách.. Překvapivě jsem měla během pár minutek nalepené obě oči aniž bych došla k újmě na zdraví.




Výsledkem dnešního snažení je růžovoučký, přeslazený barbie look :) Není to nic, co bych běžně nosila, ale řeknu vám, že je to opravdu solidní změna! Nikdy bych neřekla, jak dokáží celý vzhled změnit pouhé řasy. Pohled se stává hlubším, oči asi tak stonásobně výraznější.. a vzhled díky tomu o tisíc procent umělejší :D Není to nic podle mého gusta, ale jednou za čas pro vyblbnutí proč ne. A dala jsem si závazek, že si pořídím nějaké další, trochu více přirozené, než tahle mega dlouhá košťátka a zkusím je nosit.. Tak uvidíme.




Použité produkty:


Tvář:

Lanýžový hydratační make-up, odstín 1 - Dermacol
Fixační pudr - Dermacol
Korektor Camouflage Creme - Catrice
Touche Éclat rozjasňující korektor - YSL
Iconic Trio - Makeup Revolution London

Oči:

Paletka ROSES - Essence
Fix na oči Precise Black - Dermacol
Fixa na oči Super Liner Blacbuster - L'oréal Paris
Umělé řasy Natural Eye Kit - E.L.F.
Řasenka Mega Lashes - Dermacol

Rty:

Lip Stain/tekutá rtěnka Pro Melts Lipgloss - Freedom

A pro jistotu ještě pár dalších fotek, tentokrát jsem to zdokumentovala opravdu důkladně..



Tak a to je pro tentokrát vše. Jenom vás prosím, berte to s rezervou :)

A vás se chci zeptat, zda nosíte umělé řasy nebo se jim vyhýbáte? Jaké řasy v co nejpřirozenější podobě bych dle vás měla vyzkoušet?

33 komentářů:

  1. Supeer ;)!!Jak uz jsem psala jina tvar,ale mooc ti to slusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Zdeni! :) Vážně ty řasy hodně změní, to by člověk ani neřekl.. :)

      Vymazat
  2. Super liceni, vypada to moc hezky :) Ja s umelymi rasami zatim zkusenost nemam, ale docela me laka nejaka vyzkouset :) Ja se stejne divila, kdyz jsem si poprve dokreslovala oboci, jak to uplne zmeni celkovy vzhled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obočí je rám obličeje, to také hodně změní.. ale že i ty řasy udělají tolik, to jsem nečekala.. :D asi je budu muset nosit častěji :D :)

      Vymazat
  3. Super liceni, vypada to moc hezky :) Ja s umelymi rasami zatim zkusenost nemam, ale docela me laka nejaka vyzkouset :) Ja se stejne divila, kdyz jsem si poprve dokreslovala oboci, jak to uplne zmeni celkovy vzhled :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle liceni je fakt super! :-) umele rasy jsem mela jednou v zivote vyhovovali mi, aleje to pracne si to dat na to oko :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to asi hodně o tréninku :) ale pro mě to na časté použití taky není, taky mi to trvá :D

      Vymazat
  5. Je to skvělá změna, taky jsem byla dnes do růžova, místo mé obvyklé hnědé a líbilo se mi to:) Řasy mám doma také, ale zjistila jsem že jsem ztratila lepidlo co k nim bylo a tak jsem je ještě nezkusila. Jsem zvědavá, jestli se k umělým řasám někdy dokopu;D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já růžovou můžu, i různé stíny do růžova jsou super :) Mně pro změnu lepidlo od těchto řas vyteklo a vyschnulo, tak jsem musela sáhnout po jiném.. ještě že jsem tu měla do zásoby nenačaté trsy řas od Essence, kde bylo lepidlo taky :) Jinak já se k tomu dokopu jednou do roka.. a právě jsem si to pro letošní rok vybrala :D

      Vymazat
  6. Umělých řas mám doma spousty. Tobě hodně sluší a je z tebe úplně někdo jiný :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ty řasy vážně hodně změní :) Já si musím nějaké další, trochu přirozenější koupit :)

      Vymazat
  7. No teda ja koukam ty kocicko :) Takze po tomto clanku si rasy raky poridim a obcas vyzkousim. Myslim ze obcas je to super oziveni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to určitě oživení :) Já si musím koupit nějaké přirozenější, tohle je až moc :D :)

      Vymazat
  8. Mně se líčení moc líbí, nepřijde mi přehnané a sluší ti :-)
    Jinak umělé řasy ráda nemám, nikdy jsem si je nekoupila ani nekoupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Ale z domů bych s tím asi vyjít nemohla :( :D

      Vymazat
  9. Ty řasy jsou super, umělé jsem ještě nezkoušela, ale mám dost chuť, když to tak vidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku to stojí :) jen bych volila nějaké přirozenější! :D

      Vymazat
  10. Ty řasy vypadají dokonale. Ještě jsem umělé řasy neměla, ale moc se mi líbí a také bych někdy ráda nějaké vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Určitě vyzkoušej, je to zajímavá změna :)

      Vymazat
  11. Líbí, a moc. Fakt velká změna!

    OdpovědětVymazat
  12. Ty máš řasy prvně?
    Prostě nádhera, úžasný =o) já kupuju řasy na ebay, tady jsou hrozně předražené... jenže problém je s tím, že jsou i jemné, ale mega dlouhé... teď jsem si objednala nějaké ála Ardell Demi Whispies a přijdou mi úplně totožný, ale není to nic natural =o)

    Jóóó, já řasy můžu =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, podruhý :D Moc na to nejsem :) já si chci koupit aspoň jedny Ardell, nějaké ty Natural, tak uvidíme, jestli se k tomu dokopu :)

      Vymazat
  13. Vypadáš úžasně, jak jsem tě uviděla na Fb, tak jsem tě málem nepoznala. :) Já na sobě umělé řasy ještě neměla, ale už jedny doma mám, tak je jen otázka času kdy se odhodlám. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší! Krásné líčení včetně řas.

    OdpovědětVymazat
  15. obdivuji Tvou šikovnost! :) já se s umělými řasami pořád hrozně peru... je to samozřejmě poznat a je to nezvyk, ale s nějakými jemnějšími řasami by to byl dobře nositelný look, sluší Ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké jemnější a více natural si plánuji pořídit, ale jestli po nich pak budu sahat častěji nevím.. :D Jako tentokrát jsem je nalepila překvapivě rychle, až jsem se divila.. :D poprvé to bylo horší, to jsem to lepila snad půl hodiny :D

      Vymazat
  16. Tak to je luxusní, moc ti to sluší! Já umělé řasy vůbec nepoužívám (vypíchla bych si oči :D) a ani se mi to většinou moc nelíbí, ale tobě to teda fakt sedne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se divím, že jsem si je taky nevypíchla :D já pro umělé řasy taky úplně nejsem, takové ty přirozené vypadají hezky, ale třeba absolutně vůbec si to nedovedu představit na denní nošení :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)