pondělí 4. ledna 2016

Zlato, pojď na to!

Krásný den vám přeji!

Doufám, že jste si užili první víkend v novém roce dosytosti a teď už nám nezbývá, než jet zase naplno v prvním pracovním týdnu :) Než vyrazím do práce, představím vám dva zlaté laky na nehty, které tu mám už hodnou chvíli. Možná by bylo lepší představit vám je už před Vánoci, protože svými zlatými odstíny se zdají být k tomuto času ideální, ale věřím, že si dokáží i tak najít své příznivce. Já jim určitě neodolám i v dalších měsících :)


Dvěma zlatými zástupci v mé sbírce se staly The One dlouhotrvající lak na nehty od Oriflame a efektový lak Glitter Touch od Dermacolu.


Lak na nehty The One od Oriflame jsem si kupovala už hodně dávno, možná už to bude půl roku. Dlouho tu na mě čekal a já si ho pořád nevšímala. A pak jsem ho použila a.. byla jsem okouzlená.

Je to odstín Gold Splendor, což je nádherná zlatá, která dodá nehtům šmrnc. Na nehtech vypadá jako nalepená fólie, což se mi vážně hodně líbí. A když k tomu přičtu ty povětšinou dobré vlastnosti, tak tenhle lak fakt chcete.


Lak má skvělý plochý štěteček, kterým ho zvládnete nanést přesně (i když pro moje ruce to je i tak občas zápřah). Konzistence je akorát, na nehty se nanáší doslova sám. Lak kryje ve dvou slabších a nebo jedné silnější vrstvě. Schne velmi rychle, do tří minut máte nehty úplně suché. Výsledný efekt je, jak jsem říkala moc pěkný, jde o metalický lak, který fakt vypadá, jak kdybyste si na nehty nalepili fólii :) Sice mírně pruhuje, ale to podobné metalické barvy dělají víceméně všechny, takže vás to asi moc nepřekvapí. Vše to ale vypadá přirozeně a čistě. A pro fanoušky matných laků ještě musím zmínit, že schne spíše do matna. A výdrž? V jedné vrstvě je chudák takový slaboučký a nevydrží vskutku nic, ale pokud přidáte druhou vrstvu, tak ho mám na nehtech v dobrém stavu i v práci dva dny. Hodím-li top coat, tak to jsou potom překrásně i čtyři dny. A jo, to je u mne vážně dost. Mohlo by to být ještě o něco lepší, ale i tak si nemůžu stěžovat a mám ho opravdu v oblibě.

Lak seženete tady, běžná cena je 149 Kč, ale často bývá v různých akcích. Já ho měla tuším asi za 79 Kč.


No a v poslední zásilce novinek od Dermacolu v loňském roce mi dorazil jeden efektový lak na nehty v odstínu 14 Nude Stardust. Z toho jsem byla opravdu nadšená, protože glittrový lak ve zlatém provedení jsem ještě ve sbírce neměla. Tenhle se mi tedy trefil do noty. Jde o průhledný gel, který obsahuje především malé zlaté, ale i trochu stříbrných glitterů, které na sluníčku hází různé barevné odlesky. Tváří se nevinně, ale je to vážně pěkný divoch! V jedné vrstvě je opravdu čistě efektový, ale ve více vrstvách (2 - 3) by mohl posloužit i samostatně. Schne poměrně rychle, ale o něco déle než třeba zlatý krasavec výše. Já ho přetírám ještě top coatem, protože na dotek je ve výsledku lak hrubý. No a výdrž.. jelikož ho používám jako efektový (s barevným lakem pod ním a top coatem na vrchu), nedokáži jeho výdrž úplně posoudit, takže doufám, že mi tento nedostatek odpustíte :) Každopádně nějak rychleji než zbytek nehtů se neloupe, ba naopak drží jako přikovaný do té doby, než lak sundávám. Takže za mě maximální spokojenost a určitě ho nevidíte na mých nehtech naposledy.

Lak najdete tady nebo možná ještě nějaké kousky seženete i v DM drogérii. Cena je 59 Kč za 5 ml.


Co vy a zlaté laky? Máte? Líbí se vám? 

23 komentářů:

  1. Krásná barvička, moc se mi líbí :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně povedená, zrovna mi znovu zdobí nehty :)

      Vymazat
  2. Pěkný laky, mě hlavně pobavil nadpis :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, chvíli jsem zvažovala, zda to tak nechat, ale vlastně proč ne :D :)

      Vymazat
  3. Tak ten lak od Oriflame je nádherný a ta výdrž!:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž je celkem příjemná, i když, mohlo by to být i o chlup lepší.. :(

      Vymazat
  4. Wow lak od oriflame vypada fantasticky. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Zlatý lak ještě nemám, budu to muset napravit.. Velmi se mi líbí ten od Orfilame :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom byla donedávna stejně a to mám sbírku celkem velkou.. :D :)

      Vymazat
  6. Oba vypadají naprosto parádně, ani nevím, který se mi líbí víc:-)

    OdpovědětVymazat
  7. skvělá kombinace, ten Dermacol je božíí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi hrozně líbí, podobné hračičky efekťáky já můžu :D :)

      Vymazat
  8. Ten od Dermacolu je nádherný, já jsem je v drogerii nějak přešla a teď toho lituju :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je právě také přecházela, nevím proč, ale prostě se mi v drogérii nezalíbily a teď když je vidím všude možně po internetu, tak jsem naštvaná, že jsem si nějaké nevzala :( :D

      Vymazat
  9. Ten Dermacol mě hodně baví, mám ho doma a nosím ho na prsteníčku v kombinaci s nude nehty. A když už jsou všecky ostatní ošoupaný, tak je přetřu timhle a ještě daj tak dva tři dny :D ;)
    Karol (Mousewithpearls)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tuhle kombinaci si chci teď na nehtech udělat taky, ale ještě jsem se k tomu nedostala :( :D

      Vymazat
  10. Ten od Dermacol se mi libi vice. Ja na zlatou barvu moc nejsem, ale lak je paradni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já zlatou ráda, ale nevím proč, laky v ní nemám :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)