neděle 3. ledna 2016

Jaký byl rok 2015?

Krásný nedělní den přeji!

Původně jsem myslela, že žádné shrnutí dělat nebudu. Jenomže víte, já jsem hrozný kalkulant a na Silvestra to ve mě neuvěřitelně vře a já pořád ten poslední den v roce musím přemýšlet o tom, co bylo, co bude, co jsem mohla udělat jinak, atd. Je fakt, že hned po půlnoci, kdy nás ohluší ohňostroje, to ze mne spadne a jdu dál, ale nedá mi to neotočit se za uplynulým rokem i tady.. Protože rok 2015 byl..


- náročný. Od začátku do konce. S tím, že ve druhé půlce roku to bylo náročnější než kdy dřív a já občas padala únavou na hubu.

- dlouhý a zároveň krátký. Každý má chvíle, kdy mu vše utíká rychleji a naopak i takové chvíle, kdy doufá, že to rychle uteče a ono NIC. Jako celek ten rok utekl jako voda, ale byly tam chvíle, které se vlekly až to hezké nebylo..

- plný změn. A velkých. Začátkem roku se objevil ON, následovalo v létě společné stěhování, chvíli na to změny v pracovním poměru.. Bylo toho tolik, že mi to hlava občas nepobírala, čehož jste si mohli všimnout i vy, moji blogoví přátelé.

- plný zábavy a smíchu. S nikým se nenasměji tolik jako s ním. A jelikož se obklopuji lidmi, se kterými se nikdy nenudím, život je hned veselejší!


- plný lásky. Nejen té mezi námi dvěma, ale také k tomu nejroztomilejšímu stvoření na světě, psí slečně Jully. Tu už jste tu také několikrát viděli :)

- plný překvapení. O to se postarala spousta lidí. Ať už šlo o překvapení v podobě různých dárečků, různých zážitků či skutečností. Každou chvíli mě něco překvapilo, povětšinou mile.

- skvělý a až na jednu věc, kterou potřebuji ještě změnit, byl jednoduše povedený..

Děkuji za něho nejen svým blízkým, ale také vám, protože jste byli po celý rok jeho součástí! Já vím, že už to tu není jako dříve a v poslední době se blogu věnuji čím dál tím méně, ale pořád je pro mě blog ten nejoblíbenější koníček a stále se k němu s radostí vracím. Občas nevím, kudy kam a stále více přemýšlím o tom, co bude dál, ale loučit se s ním rozhodně nechci a prozatím ani nebudu, protože vy tu stále jste, ať se děje co se děje, takže já tu prostě budu taky! :) Díky za to a pojďme do toho nového roku vstoupit společně! :)


Ještě jednou všem přeji úspěšný rok 2016 a doufám, že za rok se tu opět sejdeme u podobného kalkulování! ;) :)

A dejte mi vědět, jaký byl rok 2015 pro vás! :)

17 komentářů:

  1. Ahoj Klarko,moc hezky sepsane a ja urcite nadale zustanu tvym vernym odberatelem ☺ muj rok 2015 byl rychly,z pocatku roku jedna velka vyzva a jinak docela v poklidu a zadne velke zmeny se nekonaly,jen koncem zari jsem bohuzel prisla o pejska a to bylo to nejhorsi co se v roce stalo. V tento rok doufam ze zaziju nejake vetsi vzruso v pozitivnim slova smyslu a s pritelem oslavime 6 let vztahu. Do noveho roku Ti preji jen to nejlepsi a snad si i vice odpocines ☺ Mej se hezky,Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, děkuji! :) Tobě přeji též krásný rok a hlavně to pořádné vzrůšo! ;)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. super zhrnutie ;) to super vedieť, že si mala taký pozitívny rok a do toho nového ti želám aspoň dvojnásobok všetkých tých dobrých vecí ;)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já tobě taky! :) Byl to celkem úspěšný rok, mohlo být hůř, ale i líp, však to znáš.. :)

      Vymazat
  4. Pěkné shrnutí a rok jsi měla pěkný, tak ať tento je minimálně stejný ne-li lepší než ten předchozí a víc odpočívej. ;)
    Pro mě byl minulý rok skvělý, hlavně co se týká cestování a letos chci, aby to bylo podobné. Celé shrnutí je na blogu. ;) A pokud vyjde to, co chci už dlouho, tak se mi trochu víc změní život. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru! :) Tobě taky přeji krásný rok a hlavně ať vyjde to, co má! ;) Já mám tip, co by to mohlo být, ale nechám se překvapit, věřím, že se to na blogu pak dozvím! :)

      Vymazat
  5. tobě také šťastný nový rok, Klárko! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mně byl rok 2015 krásný, třeba už tím, že jsem se přestěhovala a máme s přítelem vlastní domov:-) Jsem moc ráda, že nehodláš končit, já se sem totiž strašně ráda vracím:-) Ať je pro Tebe rok 2016 báječný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, zlato! :) Já jsem moc ráda, že se sem vracíš!! :) Pro mě bylo společné stěhování do jedné domácnosti s přítelem také fajn zážitkem a to společné bydlení pořád zážitek je, tak hlavně ať to vše vydrží, viď? :) ;)

      Vymazat
  7. Vše nejlepší v novém roce! Ten minulý byl fajn podle tvých fotek a povídání. Tak ať ten letošní je také tak prima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Martinko! Tobě přeji též úspěšný rok! :)

      Vymazat
  8. Přeju úspěšný a spokojený nový rok!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek! Přeji Ti vše nejlepší v tomto roce, ať se Ti daří a jsi spokojená :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)