středa 16. prosince 2015

Haul: Sekáčové úlovky a další..

Krásný středeční den!

Není to tak dlouho, co tu bylo poslední video, ale jelikož tu mám ještě jedno do zálohy, tak jsem se rozhodla přihodit ho dnes. Další snad na sebe nenechají dlouho čekat, protože mne konečně čeká pár klidnějších dní, tak se snad dostanu i k natáčení.. :)

Dnes to bude další haul, tentokrát ovšem zapomeneme na kosmetiku a vrhneme se na oblečení, dekorace (svíčky především) a nějaké ty maličkosti okolo, které jsem měla potřebu vám ukázat. No, od té doby, co jsem video točila, se mi tu nahromadily věci pomalu na další čtvrthodinku videa, ale to zase příště.. Pokud vás zajímá, co je u mne nového a chcete to mít z první ruky, tak sledujte fanpage stránky na FB, kde se to objevuje nejrychleji. Po Vánocích už tu bude snad i instagram.. :)


Pro zhlédnutí videa klikněte buď přímo na fotku nebo tady.

Tentokrát nebudu rozepisovat jednotlivé položky, jelikož je nemám nafocené a u oblečení se mi to zdá i zbytečné, takže pokud vás věci zajímají, pusťte si video :) Tady jen jedna fotka s mými posledními voňavými úlovky z oblasti svíček, důkaz místo slibů, že jsem vážně svíčkofil..


Mějte se krásně, přeji vám hezký předvánoční čas a já jdu zase něco dělat, ať moc nezlenivím! :)

A co vy a svíčky? Také pálíte jednu za druhou? Čím si zdobíte na Vánoce svůj byt?

5 komentářů:

  1. Já jsem na tom se svíčkami úplně stejně, od podzimu až do jara pálím a je jedno, jestli svíčky nebo vosky, ale pálit se prostě musí:-) Něčím se ty dlouhé večery a nevlídné počasí přece zpříjemňovat musí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :) Ale já jsem na to nikdy moc nebyla, až poslední dva roky pálím furt! :D

      Vymazat
  2. Ja na videá veľmi nie som,ale tie tvoje si vždy rada pozriem. Si uvoľnená a strašne sympatická, ďakujem! A vlasy takto ti mega pristanú <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Olivio! :) Jo vlasy v copu nosím v poslední době hodně, už je mám konečně pořádné dlouhé.. :D

      Vymazat
  3. Taky miluju svíčky, mám je zapálené skoro pořád :D. Nejčastěji zapaluju vonné čajové svíčky, které dávám do lucerničky a tu pak tahám všude po domě, takže se mi naši smějou, že jsem jak světluška :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)