čtvrtek 26. listopadu 2015

Dárkové balíčky - Vánoce 2015

Krásný čtvrteční den!

Mám tu pro vás shrnující článek na téma vánočních kosmetických balíčků pro letošní rok! Asi je vám jasné, že žádná větší značka si nenechala tuto příležitost ujít a poslala na trh dárkové kazety plné jejich oblíbených produktů, příp. limitovaných edicí.. Mne nechávají podobné balíčky povětšinou chladnou, ale letos se některé balíčky natolik povedly, že jsem si je musela i pořídit.. Tak pojďme to omrknout, alespoň malou část z nich, třeba se vám bude inspirace hodit.. :)

Jako první vlaštovky přišly v letošním roce balíčky od Dove. Tam mne několik balíčků zaujalo a to především díky krásným bílým taštičkám, ve kterých se produkty skrývaly.





Navíc ihned vyrukovali i s balíčkem tělové kosmetiky DermaSpa, které jsou také v hezkých taštičkách, takže tím své balíčky vůbec vyzdvihli! :)



Jeden z balíčků Dove přišel až ke mně domů, takže ho tu máte nafocený v reálu :) Musím říci, že ty taštičky jsou vážně krásné a navíc vypadají kvalitně, snad tedy něco vydrží.



Své balíčky na trh přinesl tradičně i koncern L'oréal a to ať už za L'oréal Paris, Garnier nebo Mixu či Vichy.. Vybrala jsem jen některé, setů mají ještě daleko více, například vlasové, které obsahují šampony a kondicionéry, atp.. takovou tu klasiku. Ty jsem vynechala úplně, tak doufám, že to bez nich přežijete :) Ve většině případů je to taková typická krabicová klasika, která mne upřímně ničím moc nezaujala. Když je vidím, tak mne k sobě nijak zvlášť netáhnou a nemám vůbec chuť a potřebu je nějak dál prozkoumávat. Kdybych set dostala, tak se sice neurazím, ale na druhou stranu nebudu ani štěstím bez sebe..

L´oréal Paris má ještě celkem pěkné krabice, černá by se mi líbila a docela i hodila. Navíc kazety obsahují všechny ty jejich fajn krémy, takže za mě určitě nejlepší nabídka.








Garnier má úplně obyčejné klasické krabice, nemastné neslané, stejné jako každý rok.. Občas se mi aji zdá, že se k sobě jednotlivé produkty vůbec nehodí..






Mixa nezůstala pozadu a má také své balíčky..


Balíčky si nenechal ujít ani Radox. Tam očekávejte pořádnou dávku relaxu s jejich pěnami a sprchovými gely ve všech možných variantách.. Opět jednoduché krabice. Nemastné, neslané. Takové ty krabice, které frknete někomu, koho vlastně neznáte a nevíte, co mu nadělit.. :D




Rexona taky nechybí, v balíčcích najdete jejich antiperspiranty, sprcháče plus dárek navíc. Mají jak dámské, tak pánské varianty..



Nechybí ani Dermacol! Ten má letos balíčků opravdu požehnaně. Najdete tam jak dekorativní taštičky, tak boxíky s jejich nejlepšími produkty řady Aroma Ritual ve všech možných i nemožných kombinacích či jejich pleťové řady pěkně pohromadě.. Tady je jenom nástin některých, zbytek si můžete prohlédnout zde.






Dvě sady mi přinesl pošťák jako dárek za dosavadní spolupráci s Dermacolem, za což jim mnohokrát děkuji a vy se na ně můžete těšit, budeme o ně soutěžit :)


Vichy má také balíčky a jako dárek u nich najdete také moc pěkné taštičky! Variant je také několik, většinou kombinace jejich nejlepších krémů..



Verze Vichy pro muže:


No a úplně to nejlepší nakonec. Letos mne překvapivě odzbrojily balíčky značky Balea a Alverde. Opravdu hodně dlouho se neobjevily na trhu takové kazety, kterým bych nemohla odolat. Až nyní.

Prvně jsem si zaběhla pro set Alverde s vůní Brusinky. Obsahuje tělové máslo a krém na ruce. Dárkové kazety Alverde okukuji už dlouho. Jejich tělová máslíčka jsou slavné a já je měla v košíku již několikrát, nakonec jsem ale vždy odolala. Tomuhle se ale odolat nedalo :) Navíc jeho cena 89,90 Kč je více než příjemná.


Ale ještě horší/lepší to je s Baleou. Ta letos opravdu perlí, protože od nich se mi líbily snad úplně všechny dárkové kazety! První, kterou jsem si musela koupit byla ZuckerSchnute, která obsahuje koupelovou kouli, sprchový gel a tělové sufflé s citrónovo-vanilkovou vůní. Cena je 129,90 Kč, což je podle mě moc fajn za takový roztomilý dárek. No řekněte, nevypadá nádherně..?


Ještě krásnější je set Balea Luxury, který mám určitě v plánu si pořídit, protože něco tak hezkého jsem dlouho neviděla :) Pokud tedy hledáte pro někoho levný a luxusní zážitek, určitě doporučuji omrknout! A hlavně co nejdříve, protože v nabídce nebudou věčně..

Tak a to je pro dnešní článek asi vše, myslím si, že informací požehnaně.

Co vy a dárkové balíčky? Nadělujete je? Dostáváte je? Zaujaly vás některé? 

Fotografie: Oficiální foto Dove, Radox, Rexona, L'oréal, Dermacol.

33 komentářů:

  1. Ahojda,

    teda nejhezčí jsou balíčky Vichy, prostě taková čistá elegance =o)
    Jinak mi nic nezaujalo, ale já prostě z finančních důvodů zvažuju, kolik čeho mám doma a co potřebuju koupit =o)
    Jinak dárky mám téměř nakoupený a letos nebudu balíčkama obdarovávat =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mikinko, Vichy balíčky prostě umí, opravdu jsou takové čisté a k té značce prostě se hodící :) Já obvykle také každou korunu v ruce dvakrát převrátím, ale tedy těm balíčkům Balea se fakt nedá odolat :D Vzala jsem je s tím, že buď si je nechám nebo je nadělím kamarádkám, takže to tolik nebolelo.. :) ale budu si je prostě muset nechat, nejde to jinak :D

      Vymazat
  2. Já bych nejradši dostala všechny dárkové balíčky :D Líbí se mi jich spousta. Já sama je ale nedávám, radši namíchám kosmetiku sama nebo vymyslím něco jiného, ani nevím proč :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou také tvořím vlastní balíčky, ale tyhle jsou prostě úžo! :)

      Vymazat
  3. Najradsej mam balicky s nejakou tastickou, krabickove ma zaujmu iba ak je na nich 50% zlava 😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak taštičky jsou lepší, člověk je aspoň užije.. také se mi líbí víc :)

      Vymazat
  4. Najradsej mam balicky s nejakou tastickou, krabickove ma zaujmu iba ak je na nich 50% zlava 😃

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, že balíčky moc nemusím, vždycky je tam něco, co se mi nehodí, kosmetických taštiček mám milion..když už tak pro někoho tyhle kosmetické balíčky sestavuji radši sama podle jeho preferencí od různých značek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to tak taky dělám :) je fakt, že já z balíčků většinou dokážu při své spotřebě využít vše, ale mám raději ty na míru, člověk aspoň ví, že si s tím někdo lámal hlavu a dal si s tím práci :)

      Vymazat
  6. zaujala mě ta Mixa, viděli jste někdo v obchodě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já jsem ji myslím, potkala i v DMku, ale nechci kecat.. :-/ :)

      Vymazat
  7. Já balíčky s kosmetikou většinou sestavuji sama, koupím to, co vím, že ten člověk používá a to, co by ho mohlo potěšit a pak stačí zabalit, stuhu, jmenovku a je to:-) Třeba loni jsem dávala mamce vlastnoručně namíchaný balíček, kde bylo všechno růžové..takže jsem záměrně vybírala výrobky s růžovým obalem, aby to hezky ladilo a nejen, že to hezky vypadalo, ale i udělalo radost:-)
    A souhlasím, že balíčky Balea vypadají lákavě, už jsem je v dm okukovala a dalo mi dost přemlouvání se aspoň jedním neodměnit:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou také dělám svoje balíčky, ale letos se mi fakt líbí i tyhle, takže bych se nestyděla některé z nich někomu věnovat :) ty Balea jsou fakt prostě dokonalé, pořád se přemlouvám, abych tam ten Luxury nechala! :D :)

      Vymazat
  8. Balíčky kosmetiky občas dostávám a vždy mi vykouzlí úsměv na tváři!! ten od Balei je krásný :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? Jsou opravdu rozkošné :) Jako mě balíček také neurazí, ale zase chápu, že je to mojí vášní pro kosmetiku.. :D kdybych do toho nebyla tak zapálená, tak to beru asi jinak :)

      Vymazat
  9. Nejvíc mě zaujal ten balíček s tím Loreal suchým olejem na obličej :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jeden z mála, který se mi od nich také líbí :) Musím ten olej v obchodě omrknout :)

      Vymazat
  10. Mě letos zaujala jen Balea a Alverde. Jeden jsem dokonce už i rozbalila a začala používat :))) a zbytek mám nachystán pro kamarádky/rodinu pod stromeček :). Letos jsou jejich balíčky opravdu povedené :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy :) Já už je mám taky načaté, ale pořád ještě čekám aspoň na video, abych je mohla ukázat :D

      Vymazat
  11. Hodně se mi líbí balíčky od Dove. Taky bych brala nějakou pěknou sadu pod stromečkem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za Dove balíček s novou tělovou řadou Dermaspa bych se taky nezlobila! :D :)

      Vymazat
  12. Dove a Vichy mají teda opravdu nádherné balíčky, vypadají krásně a luxusně :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc mě zaujaly balíčky od Dermacolu a pak ten od Balei, vypadá to fakt skvěle
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  14. Nad článkem jsme doslova slintala jako Homer Simpson při myšlence na koblihu... :D Jen jsem se chtěla zeptat - je někde seznam všech kazet/balíčků od Dove, Baley a Alverde? Hledala jsem a nenašla. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Tak přirovnáním s Homerem jsi mě dostala! :D :) Jinak co se týče seznamů, tak jsem také nikde neobjevila, Baleu a Alverde jsem pokupě vůbec nenašla a Dove jsem měla informace přímo od zdroje, pokud by tě zajímaly, napiš mi prosím e-mail, já ti obrázky pošlu :)

      Vymazat
  15. Ty balíčky Dove jsou naprosto úžasné. Ale měla bych problém si vybrat jen jeden. A ten balíček Loreal skin perfection bych taky brala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, Ivanko! :) Já jsem z těch balíčků od Dove unešená, jeden hezčí než druhý a to nejen obsahem, ale i tím obalem/taštičkou ;) letos za ně opravdu tvůrcům tleskám! A Loreal Skin Perfection je i můj favorit, ještě s tím balíčkem obsahujícím olej na obličej ;) :)

      Vymazat
  16. Dove balicky se mi libi nejvice. :) jeden si budu muset poridit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  17. Dove balíčky jsou skvělé. Má je v mém okolí hodně lidí rádo. Jinak já teda letos vsadila na praktičnost. Koupila jsem rodičům tady titanové nádobí. Tak jsem zvědavá, jak se jim bude líbit. Já jsem s nimi maximálně spokojená. Tak snad budou i oni.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)