pondělí 2. listopadu 2015

Spotřebováno za září a říjen 2015

Ahoj moji milí!

Velká nálož spotřebovaných produktů je tady! Tentokrát dokonce double várka, protože se mi nějak nepovedlo rozdělit spotřebu za září, takže jsem to shrnula do jednoho, abych vyprázdnila odpaďák a mohla zase uvolnit místo dalším věcem. A teď už s čistým štítem přecházím do listopadu a snad půjde vše podle plánu a stihnu další videa, jak chci :)



Tentokrát je spotřeba opět hojná, ty dva měsíce jsou prostě znát :) Celkem jsem vyprázdnila 22 obalů. Ha, to je fakt docela dost. Zastoupení tu mám z řad pleťové, tělové i dekorativní kosmetiky. 


Sprchový gel Aroma Ritual Dermacol - je jeden ze spousty voňavých variant oblíbených sprcháčů této značky. Jak víte, tak já je zbožňuji, ovšem právě tato varianta - Mandarinkový sorbet - není zrovna parfemace, která by mi učarovala. Tak nějak mi nesedla jako třeba Irská káva nebo Sicilská pistácie, ty stále vedou :) Jako sprcháč však jejich klasika - hustější gelová konzistence a žádné vysoušení po sprše. V tomto případě mne ani nemrzí, že neprovoní vaše tělo na dlouhou chvíli, ale zůstane v koupelně :D Vím, že Dermacol to umí líp! :) Hodnocení: 3,5/5.

Tělový peeling Gold Amber Janette Beauty - je jako peeling docela mizerný, jelikož obsahuje ne zrovna hrubá zrníčka. Ale jako sprchový gel s jemným náznakem peelingu se použít dá a v takovém případě jsem si ho celkem užívala. Především jeho vůni, která je podle mého gusta, ambru já můžu. Hodnocení: 3,5/5.

Tělové suflé Mléčné potěšení Soaphoria -  bylo něco dokonalého! Krásná vůně, která vydrží na těle po hodně dlouhou dobu. Jemný vyšlehaný krém, který se při dotyku roztéká a mění svoji strukturu na olej. Díky tomu počítejte s umaštěním, protože jde ve výsledku opravdu o olej a ten dokáže pěkně zlobit. Ale pokud vám toto nevadí, budete spokojení. Vaše pokožka bude opravdu důkladně vyživená, doslova nacucaná a jako bonus provoněná kokosem s vanilkou. Balení je také moc pěkné a to, že se jedná o handmade a přírodní kosmetiku už je jen příjemný bonus :) Palec nahoru, tohle je paráda! Hodnocení: 4,75/5.

Pěna do koupele Travel Kit Frutti Frais Monde - byla součástí cestovního kitu, který jsem dostala na vyzkoušení. Pěna krásně voněla po granátovém jablku, příjemná sladká vůně. Miniaturka mi vystačila na tři použití. Koupel fajn, ale faktem je, že pěny jsem v té vaně zrovna moc nenašla, což je škoda. Když už si dávám koupel, tak chci pořádnou dávku bublin! :) Hodnocení: 2/5.

Tělové mléko pro pružnější a pevnější pokožku Uplifted Derma Spa Dove - o tom teprve článek čekejte, plánuji souhrnný článek o všech produktech kolekce Uplifted, které tu mám :) Tohle je první kousek, který padl za vlast. Prozatím prozradím, že se jedná o opravdu povedené tělové mléko. Jak jsem dříve Dove tělové krémy nemusela, tak tohle se mi moc zamlouvá. Nádherně voní a ta vůně zůstává na těle intenzivní dlouhou dobu. Mléko je tekutější konzistence, jak to u mlék bývá, ale krásně se rozetře, velmi dobře se zapracuje a ihned se vstřebává. Zanechá pokožku jemnou a přesto vidíte, že je hydratovaná a opečovávaná. Vážně se mi efekt líbí a přemýšlím o jeho nákupu, i když v tomto případě je cena vyšší než jste u produktů Dove zvyklí. Podrobnější recenzi mám rozepsanou, takže o něm ještě minimálně jednou uslyšíte. Hodnocení: 5/5.


Pedicure Micro Exfoliation Scrub Cuccio - je peeling pro pedikúrní účely, který se mi zdá pro tento způsob využití trochu nešťastný. Jelikož je prostě hrozně jemný a na nohy dle mého až moc slabý. Jako na tělo by mi přišel ideální, na nohy prostě málo. Plusem ale je, že je založený na olejovém základě, takže po použití jsou nohy vyživené a cítíte, že i peeling jim něco dal. Nejsem ale stoprocentně přesvědčená o jeho účinku. Hodnocení: 3/5.

Máslová emulze Cuccio - je jiná. V tomto případě škoda, že je to tak maličké a nevydrží to déle! Máslovou emulzi lze použít nejen na nohy, takže jsem se jím samozřejmě musela aspoň jednou namazat celá a je to.. boží! Krásná vůně kokosu a bílého zázvoru provoní a chvíli to i vydrží. Konzistence je krémová, úplně máslová se mi nezdála, ale moc fajn na rozetření a vstřebání. Efekt provoněné a hydratované pokožky/nohou tu byl a rozhodně bych se nebránila většímu balení, tohle mě bavilo! Hodnocení: 5/5.

Bio balzám Devatero kvítí Saloos - je jeden z nejlepších produktů, jaký jsem prozatím od této značky zkoušela. A vlastně obecně jeden z nejoblíbenějších produktů z péče o mé nožičky. Jedná se o produkt typu vazelíny/balzámu, který je tužší a hutnější a používá se v menším množství. Tenhle kousek měl schopnost prohřívat a hojit namáhané části těla, v mém případě, jak jste jistě pochopili jde o nohy. Používala jsem ho nejen na odřená a suchá chodidla, ale také na bolavá lýtka, která jsem s tímhle kouskem chvíli masírovala a ono to tím mentolem prohřálo a bolest a napětí v nohách trochu povolila. Jo, to mě moc baví! Na suchá chodidla to pomáhalo též, suchost z velké části zmizela a třeba odřená místa po puchýřích se rychleji hojila. Za mě tohle top a určitě si budu kupovat další balení, prostě se tomu nevyhnu :D  Hodnocení: 5/5.

Koupelový olej pro nohy Balea - jsem si odnesla v létě, kdy jsem hledala něco, čím budu pečovat o své nohy. Potřebovali to a stále to potřebují, takže se pravděpodobně nevyhnu nákupu dalšího balení :) Koukala jsem, že tento kousek Balea stále ve svém sortimentu má a doplnila ho minimálně ještě o jeden podobný produkt (akorát modrá etiketa), takže pokud sháníte něco, co použijete do lázně pro nožky, tak se tomuto nebraňte. Je to založeno na dvojfázové bázi, obsahuje to olej a mléčnou složku, které se mají před použití promíchat a poté se množství dvou víček nalije do teplé vody. Pak už jen naložit nohy a nechat je chvíli máchat. Tohle je trochu rozmočí tak, abyste je poté mohli vydrhnout pemzou, zároveň je to díky oleji vyživí, takže nějaká ta péče se dostaví. Stojí 65 Kč, je toho 150 ml, což vydrží na cca 10 lázní. Hodnocení: 4,5/5.


Micelární voda Pureté Thermale 3v1 Vichy - o té jsem vám dosud ani nepsala a nakonec ani nebudu, zmíním ji pouze takto. Měla jsem menší cestovní balení, ale vydržela mi poměrně dlouho. Je bez parfemace, vhodná i pro citlivou pleť. Bohužel slibované odlíčení očí nezvládá, na pleť je fajn, zbaví vás make-upu i nečistot, ale oční make-up spíše rozmazala všude okolo a toho jsem se pak jen těžce zbavovala. To jen pro ty, kteří používají micelárku ke kompletnímu odlíčení. Já na oči používám dvojfázové odličovače a micelárku si nechávám pouze na pleť, takže mi její funkčnost stačí. Pleť byla po použití v pohodě, vyčištěná a jemná, nedostavilo se žádné zarudnutí, štípání, svědění.. Takže celkově proti ní nic nemám, ale jednoduše to není micelárka, která by mi nějak zvlášť uvízla v paměti a něčím mne oslovila natolik, abych po ní toužila a chtěla ji znovu. Hodnocení: 4/5.

Micelární voda Bourjois - jedna z nejlepších micelárních vod, které jsem kdy měla. Používala jsem ji strašně dlouho a vůbec neubývala, poté přišly na testování další, takže jsem tuhle s těžkým srdcem přenechala sestřičce. Můžu říci, že opravdu micelárka s velkým M, protože vše, co od ní potřebujete hravě zvládne. Pleť očistí bez nejmenších potíží, nelepí, není parfemovaná, pleť nedráždí.. prostě o ní ani nevíte. Vlastně jenom vidíte výsledky, což je čistá a jemná pleť. A pokud odličujete s micelární vodou oči, tak tohle je správná volba, jelikož to zvládne bez větších potíží. Za mě ano a rozhodně doporučuji. Plánuji po ní sáhnout znovu, až mi jednou dojdou ty mé obří zásoby. Hodnocení: 5/5.

Povzbuzující bylinkový toner Herbalife SKIN - už v recenzi jsem uváděla, že tohle není zrovna kousek, který bych nějak potřebovala ve své sbírce mít. Toner osvěží vaši pleť, ale tím to tak nějak končí. Neshledávám v něm nic zajímavého a pro moji pleť extra užitečného. Pokud jste na tonery, které osvěží vaši pleť, zvyklí, tak se vám bude líbit. Pokud podobné produkty nepoužíváte jako já, tak se bez něho obejdete i nadále. Fajn je rozstřikovač a příjemná ovocná vůně, efekt osvěženější pleti také asi pocítíte, nelepí, neštípe, nepálí, takže v tomto ohledu fajn, ale prostě to nepotřebuji. Hodnocení: 3/5.

Výživný noční krém Herbalife SKIN - zato tenhle kousek jsem měla hodně ráda. Jedná se výživnější a mastnější krém, který je pro mne na noc ideální. Mám ráda, pokud noční krém mé pleti opravdu dodá výživu a hydrataci a nebojím se těžší krémy používat ani se svojí mastnější pletí. V noci mi to nevadí a ráda nechám krém přes noc "pracovat". Tenhle kousek díky obsahu olejů byl takový a jak mi sedl! Používala jsem ho celé jaro a léto a za tu dobu jsem neměla s pletí nejmenší problémy. Krásně nacucaná a zdravá pleť, bez známek vysušování, bez akné i bez černých teček a zdála se mi hlavně i taková pružnější, prostě fakt zdravá a spokojená. Za mě tedy palec nahoru, tohle se mi hodně líbilo. Fajn je i jednoduché balení s pumpičkou a příjemná, lehká, ovocná parfemace. Hodnocení: 5/5.


Krémový mycí gel pro obličej a tělo Ziaja - mne velmi mile překvapil. Jedná se o univerzální kousek, kterým se můžete umýt od hlavy až k patě. Já ho testovala prioritně na obličeji a můžu říci, že poslouží opravdu dobře. Je jemný, krémový, bez parfemace. Neštípe, nepálí a obličej po umytí ani nepne. Jednoduše opravdu povedený pomocník, který je určen i pro citlivou pleť a neobsahuje parabeny, silikony ani mýdlo. Balení je navíc s pumpičkou, takže aplikace jednoduchá. A cena velmi příznivá. Vážně fajn kámoš, který nejspíš nebyl v mé koupelně naposledy. Hodnocení: 4,5/5.

Výjimečný krém s mikro-perličkami oleje Nutri Gold L'oréal Paris - jsem netestovala já, ale ségra. Kdysi přišel zrovna v době, kdy jsem měla na testování asi další 3 krémy, takže putoval k ní. Nejdříve ho moc nechtěla a pak pro změnu chválila a byla ráda, že ho má. Strašně krásně voněl, byl poměrně výživný, ale přesto taková lehčí konzistence a velmi dobré výsledky. Ségřina pleť byla jako dětská prdelka. Jako jo, ona má celkově lepší pleť než já, ale tohle bylo vážně úžasné. Takže jsem se rozhodla, že až jednou přijde ta chvíle a já tu nebudu mít žádný v zásobě, půjdu si právě pro tenhle. Hodnocení si tentokrát odpustím.

Essentials výživná maska na obličej Oriflame - byla překvapivě hodně dobrá. Bílá barva, krémová konzistence a příjemná ovocná až žvýkačková vůně. Masku po aplikaci necháte 15 minut působit, ona začne trochu usychat a poté jednoduše opláchnete. Pleť byla krásně vyživená a nádherně jemná a svěží. Výsledný efekt se mi moc líbil. Navíc na obličeji vůbec neštípala, což mi dělá 90% masek, takže za mě ano. Dva pytlíčky mne stály 29 Kč, takže parádní kup a já nemůžu jinak než hodnotit 5/5.


Expresní odlakovač na nehty Dermacol - stálice na poli odlakovačů. Žádný jiný momentálně nepoužívám a asi dlouho používat nebudu. Asi nemá cenu se tu o něm zase rozepisovat, objevil se na blogu už tolikrát, že je to celkem ohraná písnička :D Pro mě top. Odlakovač, který zvládne odstranit jakýkoliv lak bez rozčilování a zanechá nehty v dobrém stavu. Hodnocení: 5/5.

Obnovující a ozdravující krém na ruce Oliveway - velmi fajn záležitost. Krém splňuje vše, co od něho očekávám - krásně hydratuje a vyživuje ruce, voní, netvoří na rukou mastný film, ale namazané ruce máte, což poznáte díky "ochranné" vrstvě, která ruce pokryje. Vůně se mi z počátku nezamlouvala, ale zvykla jsem si na ni a nakonec jsem si ji celkem oblíbila. Hodnocení: 4/5.

Maximum Protection Stress Control Rexona - další stálice u mne na stolku. Asi též nemá cenu dále rozebírat, jelikož je to starý známý o kterém jste už slyšeli mnohokrát a nejen na mém blogu. Pro mne prostě nejlepší ochrana, jakou mohu svému podpaží dopřát. Cítím se s ní jistěji než s jakýmkoliv jiným antiperspirantem. Tato zelená varianta mi voněla asi nejlépe a chránila skutečně skvěle. Tričko jsem tentokrát žádné zničené neobjevila, takže spokojenost. Budu si kupovat zas a znovu, takže tu tento antiperspirant určitě nevidíte naposledy. Hodnocení: 5/5.


Vatové tyčinky pro úpravu líčení Bel - u mne sídlily asi dva roky. Ale zase nemůžu říci, že by nenašly využití a nehodily se. Pokud máte občas jako já problémy s přetahy linek nebo s obtisklou řasenkou, tak se vám tyhle napuštěné tyčinky budou hodit. Poté už jen otřete suchou stranou a tadá, neporušené líčení je na světě. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Couvrance Avéne - nebyla řasenka, nad kterou byste si řekla WOW, ta dělá divy! Ale zase ji nemám ani co vytknout. Řasy zvýraznila, prodloužila a zanechala pořád na takové úrovni, že to bylo přirozené. Neopadávala, neobtiskávala se, kartáček pro mě ideální - umělohmotný s jednou stranou s krátce střiženými štětinami, díky kterému nalíčím i ty nejkratší řasy. Za zmínku stojí to, že je vhodná i pro citlivé oči, takže se ji nemusí bát ani lidé s alergiemi, kontaktními čočkami, atp. Hodnocení: 3,5/5.

Big & Beautiful Style Muse Astor - tahle řasenka byla pro mne tragickou záležitostí, kdy jsem po pár použitích její používání vzdala a raději poslala řasenku dál (čti: zdědila ji ségra). Ona totiž příšerným způsobem slepovala do pár chlupů, což fakt není nic pro mne s krátkými a řídkými řasami. Ségře dělala to samé, ale po několika týdnech poté, co pořádně proschla, se prý použít dala. Prodloužila hezky a přestala tolik slepovat. Ale kdo by chtěl čekat několik týdnů? Já teda rozhodně ne. Hodnocení: 2/5.

A jsme zdárně na konci! Teď vám dám chvíli s prázdnými obaly pokoj, u dalšího Spotřebována se sejdeme za měsíc! :) Už se vás jen zeptám:

Máte s některými produkty zkušenosti? 

8 komentářů:

  1. Měla jsem mandarinkový sprchový gel a ten nebyl špatný (rozhodně lepší než varianta s citronem), ale na Irskou kávu, kterou naprosto zbožňuji prostě nemá:-) A pak odlakovač na nehty Dermacol a souhlasím, kupuji už jedině tento:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, pro mě je Irská káva taky nejlepší :)

      Vymazat
  2. nachádzalo sa tu hneď niekoľko produktov, ktoré by som sama rada skúsila :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi ty, s kým se vždycky shodnu na spotřebovém sprcháči? :D Taky jsem teď domatlala mandarinku :) Jsi šikovná, pěkná spotřeba!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to nevím.. :D ale je to možný! ;) teď mám sprchovou pěnu od Welness&Beauty, sejdeme se zase? :D

      Vymazat
  4. Ja take spotrebovala dermacol sprchac, ale jahodu s rebarborou. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten není špatný, jeden z těch voňavějších :) Já tu mám zase Irskou kávu, tu když vidím v akci, tak nikdy neodolám :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)