neděle 15. listopadu 2015

Quick tip: Sprchová pěna Wellness & Beauty

Krásný nedělní den!

Doufám, že si užíváte víkendu! Nechci vás na dlouho zdržovat a proto pro vás mám jen rychlý tip na jeden kousek, který by mohl zajímat fanoušky sprchových pěn nebo ty z vás, kteří by ve sprše při mytí rádi zažili změnu :) Chci vám představit Sprchovou pěnu, kterou lehce seženete a ještě za ní zaplatíte "pár kaček". Wellness & Beauty je privátní značka Rossmanna a v posledních letech slaví úspěchy. Já od nich prozatím mnoho věcí vyzkoušených nemám, ale chystám se to napravit.. Začala jsem touto pěnou s vůní Třešně a růže.


Oficiální popis: Pocítíte snovou svěží smyslnou vůni z výtažků třešňových květů a růží. Sametově jemná pěna velmi jemně myje a zanechává pocit jemné a vláčné pokožky.


Měli jste už ve sprše pěnu? Ne? Tak to zkuste. Je to něco jiného, zábavného, příjemného.. určitě vás to chytne! Já jsem už pár pěn měla a s radostí se vždy k nějaké zase vrátím. Ne, že by mi sprchové gely vadily, to vůbec, ale tohle je pecka. Sprchování je příjemné, ta pěna je tak strašně jemná a úplně k poňuchání.. a člověka to prostě baví. Koncept sprchové pěny je jednoduchý: obsah, který je v lahvičce v tekutém stavu, změní svoji konzistenci poté, co se pod tlakem dostane ven. Jednoduché a sakra účinné! :) Pěna je bílé barvy, má sladkou, květinovou parfemaci a voní kombinací růží a třešňového květu. Vůně je na tělový produkt celkem slabá. Musíte hodně zaměřit své čichové buňky, abyste ji cítili. Ve sprše ještě cítit trochu je, ale po opláchnutí je fuč. To je asi jediná věc, která mě u tohoto kousku vadí. I když jak víte, zmiňovala jsem i ve videu, po sprše se ihned mažu, takže bych vůni poté asi stejně nedocenila, každopádně je to škoda a pro někoho, kdo se nemaže by to mohl být důležitý poznatek :) Balení je jednoduché, je to úplně obyčejná umělohmotná lahvička. Proti světlu vidíte i obsah, takže když vás zajímá, kolik vám zbývá pěny stačí mrknout. Ale věřte, že je lepší nemrkat, jinak budete smutní z toho, že ubývá :( :D Ten pocit po umytí je.. moc příjemný. Pokožka není nijak vysušená, podrážděná.. naopak, je hebká a příjemně naladěná.. prostě to musíte zažít.




Takže, jak jsem říkala i ve videu, pěna je poměrně fajn a mě to s ní hrozně baví. Jediné mínus je ta slabá vůně, po které po umytí není ani stopy. Je to možná škoda, jinak bych neměla pěně co vytknout.. Ale myslím si, že za cca 70 Kč, za které ji seženete, za vyzkoušení stojí. Pokud chcete sprchování něčím osvěžit, tak hurá do toho :) Pěnu naleznete v drogériích Rossmann, stojí tuším 69,90 Kč (nebo 79,90 Kč?) za 150 ml.

Co vy a sprchové pěny? Máte s nimi zkušenosti? Zkoušel jste někdo přímo tenhle kousek?

23 komentářů:

  1. Ještě jsem žádnou sprchovou pěnu nezkoušela, ale tahle vypadá moc zajímavě, navíc za tu cenu :)


    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moc fajn! :) Měla jsem jich už několik a nikdy mě to nenudilo :D

      Vymazat
  2. Sprchovou pěnu jsem ještě nezkoušela Klári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, tak pokud nějakou potkáš (najdeš tuhle v Rossmannu nebo určitě nějaké i v DM), tak do toho jdi! ;) je to moc super!

      Vymazat
  3. To bych rada vyzkousela. Pouzivam pouze antibakterialni mydlo - penu na ruce a je to lepsi nez gel.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hodně dobře, nikdy předtím jsem podobný produkt nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě vyzkoušej, je to moc fajn! :) Podobné kousky mívá i Balea.. nevím tedy, jestli je mají ve stálé nabídce, ale už jsem od nich asi dvě také měla :)

      Vymazat
  5. Já jsem měla pěnu od Rituals, ta byla boží, a pak ještě od Baley - ta mi moc nesedla, protože špatně myla. Nedokázala např. odstranit antiperspirant z podpaží. Ani tahle wellness pěna mě moc neláká, přijde mi drahá a asi si vystačím s klasickými sprcháči a mýdly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rituals jsem měla také, to je něco jiného, opravdu kvalitní kousek.. ale bohužel také cenově někde jinde.. :( takže já si vystačím s těmi levnějšími :) od Balei jsem měla dvě, jedna byla vcelku fajn, druhá byla horší :-/ ještě teď vím o pěnách od Kneipp (tuším, že se to tak jmenuje), což budu muset také blíže prozkoumat :)

      Vymazat
  6. Já jsem měla pěnu od Balei, ale ta mně moc nezaujala, nějak jsem se s ní nedokázala umýt, případně jsem s ní neměla pocit, že jsem umytá:-D Tak jsem ji dopoužívala na holení, na to byla ucházející:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Balei jsem měla dvě, takovou růžovou, ta nic moc a pak nějakou s tropickým ovocem a ta byla lepší :) Tahle je na tom o něco lépe, ale já jsem pro podobné kousky fakt zapálená :D

      Vymazat
  7. Vypadá to zajímavě, pěnu jsem ve sprše ještě neměla... ale mám teď pěnový Lactacyd a ten mě baví moc, takže jestli je i se sprchovou pěnou podobná sranda, musím ji mít :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo to bude něco podobného ;) je to fakt moc fajn, já ty pěny můžu!

      Vymazat
  8. Vidět tuto pěnu v regálu, tak mě její obal asi vůbec nezaujme. Věřím, že je moc příjemná, ráda bych ji vyzkoušela, ale jelikož se po sprchování nemažu, tak bych brala, kdyby mé tělo vonělo i nějakou chvíli po umytí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu! Proto to zmiňuji, já to bez té vůně po přežiji, ale kdybych se nemazala, tak to od produktu také požaduji.. i když po umytí nevoní ani moje oblíbené Aroma Rituals.. to zas není jen otázka této pěny :-/

      Vymazat
  9. Pena vypada hodne dobre, jen skoda ze vune nevydrzi i po umyti. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Sprchové pěny neznám, a tohle popravdě vidím poprvé..Už jen kvůli té vůni to nutně potřebuji!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je chyba! :) Je to fajn zpestření sprchování! ;)

      Vymazat
  11. To vyzkouším =o) já pěny ráda, nejsou tak těžký, jako sprcháče...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Mikinko! :) Mně přijdou také takové lehčí, jemnější a příjemnější :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)