pátek 20. listopadu 2015

New in: Kosmetika za říjen 2015

Krásný páteční den!

Jelikož mě čeká konečně volný víkend, mám hromadu plánů a to i mimo domov, z čehož vyplývá jediné, nebudu mít příležitost postnout vám video a sepisovat články. Proto vám jedno video přináším dnes a to poslední z měsíční série - kosmetické novinky, které se u mne doma objevily během října.

No a co se tu objeví tentokrát? Můžete se podívat na video nebo si to níže pročíst.



Tentokrát je novinek trochu střídměji, což upřímně vítám, protože zásob tu mám dobře na rok a pomalu si mohu otevřít drogérii, takže pomalejší tempo s přírůstky mi absolutně vůbec nevadí :) Bohužel vím, že mi to nevydrží dlouho.. :D


Hned začátkem října dorazila na otestování nová vlasová řada Regenerate Nourishment od Dove, určená pro zničené a namáhané vlasy. U mě se s podzimem mění i vlasy a potřebují daleko víc péče než jindy. Navíc i čím je mám delší, tím je to s nimi těžší, konečky se mi začínají krepatět a vlasy už nejsou to, co bývaly, takže nějaká účinnější a výživnější péče by jim mohla prospět (jo a taky nový sestřih, který mám v plánu, ale zatím se na něho nedostalo :D). Tak uvidíme, jak si s nimi tato výživná řada poradí. Řada obsahuje šampon, kondicionér, masku a olejové sérum.


Asi vás nepřekvapí, když tu uvidíte i tento měsíc novinky od Dermacolu. Jako každý měsíc i v říjnu přišly s něčím novým, tentokrát s řasenkou Devilash, která slibuje ďábelsky svůdný pohled díky dvojnásobnému objemu řas a dále dvě kajalové tužky. Černou klasiku a Tužku s očními stíny 2v1 v odstínu 1, což je oříškově hnědá. Obě tužky obsahují z druhé strany pěnový aplikátor (Smudge brush), který sice není na rozmazávání extra příjemný, ale v případě nouze se používat dá.


Další novinky od Tetesept jsou ideálními pomocníky ve studených podzimních dnech. Kdy jindy se naložit do vany plné pěny s krásnou vůní. Na výběr máte ze tří variant - med, kokos a mandlové mléko. A všechno naprosto dokonale voní! A to nejen v pytlíku, ale poté i ve vaně a celé koupelně :) Není to klasická sůl, protože dokáže vytvořit i pěnu, takže o to je to příjemnější.. Je to vážně parádní zážitek a já se už teď těším na další váleníčko ve vaně :D


Pak je tu i nová značka štětců Nanshy, které mi zaslal na vyzkoušení e-shop Pinkpanda.cz. Dostala se ke mně sada štětců na obličej, takže se mi už snad tak často nebude stávat, že bych neměla čistý štětec na tvářenku :D :) Sada v krabičce obsahuje čtyři štětce, z toho jeden na make-up, dva použitelné na tvářenku či bronzer a jeden na rozjasňovač. Samozřejmě využití si můžete přizpůsobit vašim potřebám. O štětcích připravuji trochu obsáhlejší článek a pravděpodobně i video, jelikož je to podle mě lepší a všechny ty vlastnosti viditelnější :) Zatím jen řeknu, že jsou hezky jemné, chlup je hustý, ale bohužel i docela dlouhý, což může být na škodu..


Doplnila jsem zásoby svých oblíbených produktů - lak na vlasy Taft od Schwarzkopf, který kupuji už několik let a stále se k němu vracím. Vlasy neslepuje, ale zároveň je uhladí a udrží pohromadě. Jde bez velkých potíží rozčesat a cenově je také velmi sympatický. Druhou stálicí je krém na nehty s ureou, asi vám nemusím více představovat. Balea prostě tímhle krémem boduje a budu ho kupovat pořád a pořád.. Poslední kousek má na svědomí také Balea, jedná se o Koupelovou sůl z mrtvého moře, kterou jsem prostě v DMku nemohla nechat. Vypadá tak rozkošně! Lahvička s korkovým uzávěrem i s dřevěnou lžičkou, kterou můžete sůl jednoduše dávkovat. Líbí se mi to, pořád ještě se tím kochám. Podle mě skvělý tip na dárek pro někoho blízkého ;)


To nejlepší nakonec. Tuto fotku jsem vám již ukazovala na facebooku, kde sklidila obrovský úspěch. Ani se nedivím. Vážím si všech spoluprací a každá další darovaná věc mi dělá obrovskou radost. Ale tohle je něco úplně jiného.. Yves Saint Laurent, ty tři písmena mi úplně vyrazily dech, když jsem si přečetla první e-mail. A když jsem otevřela obálku, kde jsem našla tyhle dva kousky, bylo to úplně stejné. Víte, že k high end se moc často nedostanu, proto si tohoto testování nesmírně vážím. A užívám si to. Black Opium je dokonalá vůně, která se hodí na podzim více než kdy jindy. Touche Éclat jako jeden z nejslavnějších rozjasňujících korektorů jsem si prostě zkusit musela, abych věděla, proč je tak slavný a proč ho všechny dámy na světě tolik milují.. Zajímá mě, jestli má opravdu něco navíc oproti levnějším kouskům a nebo je to jenom nafouknutá bublina :)


A trocha vánoční atmosféry na závěr! Tohle bylo příjemné překvapení od mé "druhé mamky" Ilonky, která mi tím vyčarovala úsměv na tváři :) Krásná drobnost, která mi zpříjemnila celý den.

Tím se s vámi rozloučím, protože mne za chvíli čeká opět odchod do práce a vám přeji krásný víkend a pokud možno s úsměvem na tváři! :)

A co jste si v poslední době pořídili vy?

10 komentářů:

  1. Vlasová řada od Dove vypadá luxusně, budu se těšit na Tvé dojmy:-) A koupelové soli Tetesept jsem teď okukovala v dm, asi jsem udělala chybu, že jsem si je nekoupila, budu ji muset napravit:-) Ale co jsem neviděla nebo přehlédla byla koupelová sůl Balea, vypadá naprosto dokonale..vidím to na další výlet do dm, přece to tam nenechám:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď na všechny věci do koupele úplně šáblá a nejraději bych měla všechno! :D Ta sůl od Tetesept je moc zajímavá, ale chce to nechat ji pořádně v teplé vodě rozpustit, protože jinak budou zrníčka dřít :D Koupelová sůl Balea se nacházela u dárkových vánočních předmětů, ale musím říct, že už jsem ji tam včera nepotkala.. takže radši zajít co nejdřív :) Celkově teď v DM mají strašně moc zajímavých věcí a to nejen těch do koupele (pěny, rozpustné balistiky, atp.) :)

      Vymazat
  2. Na recenzi na štětce se těším, určitě jí udělej ;) Vypadají fakt zajímavě. A ke spolupráci s YSL upřímně gratuluji, j eto úžasná značka :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hani! :) Recenzi na štětce určitě udělám, to si nenechám ujít! :)

      Vymazat
  3. Black Opium bych si moc přála vyzkoušet, ale bohužel si myslím, že na mě bude vůně moc těžká a bude mě z ní bolet hlava :(
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je ta vůně taková "speciální".. Je to něco mezi sladkou, kořeněnou a těžkou vůní :D Není ani jedno z toho, je to zlatý střed všeho.. :)

      Vymazat
  4. Včera jsem dostala Black Opium od přítele k narozeninám :) Přála jsem si ho už od května. Tak se tu s ním kochám (s Opiem). :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten korektor od YSL je skutecne zazracny, co uz neni zazracne je cena :) A nad timhle parfemem take uvazuju, ale podle me se hodi spise na vecer nez na denni noseni a to clovek asi moc nevyuzije :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  6. štětce od Nanshy vypadají fakt dobře, kvalitu musíš posoudit sama, každopádně mi přijdou poměrně drahé a proto jsem zvědavá, co na ně řekneš. s YSL se roztrhl pytel, ale Opium Black je úplně neskutečná vůně! jednička je pro mě stále La Vie Est Belle od Lancome, nicméně OB jí hodně šlape na paty :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)