úterý 24. listopadu 2015

Dermacol Hyaluron 3D - fluid, micelárka, maska na oči

Krásný úterní večer přeji!

Mám tu pro vás shrnutí dojmů z pleťové řady Hyaluron Therapy 3D od Dermacolu, kterou tu mám už nějaký ten pátek a kterou jsem postupně testovala. Z této řady se ke mně dostaly hned tři kousky a musím říci, že šlo pro mne o celkem nevšední záležitosti. Tedy micelární voda zrovna nevšední není, je to můj každodenní pomocník a stálá položka na mém kosmetickém stolku. Ale s maskou na oči a tónovacím fluidem jsem dosud žádné zkušenosti neměla..


Řada Hyaluron Therapy 3D je určena pro věkovou kategorii 30+, což je ještě pár let napřed oproti mému věku, ale víte co, já si přijdu občas jako vrásčitá babička, takže nemám pocit, že by bylo nějak extra brzo, použít občas něco z péče proti vráskám.. Tato řada je specifická podílem kyseliny hyaluronové v obsahu, která působí příznivě proti vráskám, které má vyplňovat a vyhlazovat. Na zázraky sice nevěřím, ale proč to nezkusit, obzvlášť když jsem měla z této řady opravdu zajímavý výběr. Masku na oči jsem dosud žádnou neměla, tónovací fluid jakbysmet a micelárek pro změnu nemám nikdy dost..

A tou začneme. Čistící micelární voda je z těchto tří kousků asi taková nejtradičnější záležitost a myslím si, že se mi doma nikdy neztratí. Určitě už víte, že na micelárky já si potrpím a vyzkoušela jsem jich už docela dost.



Oficiální popis: Osvěžující čistící micelární voda perfektně odstraní nečistoty pleti, dokonce i voděodolný make-up. Kyselina hyaluronová pleť zpevňuje, vypíná a hydratuje.

Když jsem micelárku viděla, ihned si získala mé srdce. Přijde mi obalem hodně podobná micelárce od Garnier a ta se mi hodně líbí, takže i tady je záruka, že se mi bude balení líbit :D Vhodná je pro všechny typy pleti, takže i na moji normální s mastnější t-zónou. Parfemaci žádnou výraznou nemá, ale přijde mi, že slabě tak nějak čpí, trochu mi to připomíná voskovky. Není to nic tragického, ale prostě úplně bez jakékoliv čichové stopy to také není. Co ale musím vyzdvihnout, je perfektní odlíčení a to jak očního make-upu, tak i celého obličeje. Micelární voda pleť nevysušuje, nedráždí, nelepí, ba právě naopak zanechává ji krásně jemnou a opravdu čistou. Po odlíčení je má pleť naprosto bez problémů, takže já jsem s tímhle kouskem vážně spokojená a patří mezi ty nejlepší, které jsem dosud vyzkoušela. Kromě té vůně ji nemohu vytknout vůbec nic.



Další kousek, který jsem s radostí testovala byla Osvěžující hydratační maska na oči. Řeknu vám, že ta mne fascinovala od samého začátku.



Oficiální popis: Osvěžující hydratační maska na oči perfektně rozjasní oblast očí. Gelová chladivá textura a kyselina hyaluronová dodá jemné pokožce extra dávku hydratace a osvěžení. Vyhlazuje jemné linky pod očima a zabraňuje jejich vzniku. Zvyšuje elasticitu pokožky očního okolí. Okamžitě odstraňuje otoky a tmavé kruhy. Intenzivně regeneruje a zklidňuje.


Ve zlaté krabičce najdete šest pytlíčků masek pro vaše očka. Samotná maska v pytlíčku je bílá silikonová "ledvinka", která je navlhčená a kterou si naplácnete pod oči, kam se vám celkem hezky přichytne. A vy už pak jen půl hodinky odpočíváte a maska působí.. Chladivý efekt je příjemný sám o sobě, případné otoky se redukují. Já si tu chvíli s maskou pod očima užívám, strašně se mi to chlazení líbí a ten silikonový "polštářek" je báječný. Jak je polštářek mokrý, tak se to v průběhu uvolňuje a oční okolí to krásně hydratuje. Po sundání je oční okolí vypnuté, nacucené a vážně hezky osvěžené. Konečný efekt je hrozně fajn, přijde mi, že v poslední době občas mívám kůži okolo očí takovou napnutou, unavenou a vysušenou, takže tohle ji nemálo prospěje. Na několik dní a hezkou chvíli bezprostředně po použití je oční okolí takové zjemněné a dobře vypadající, takže jsem s tímhle zázrakem vcelku spokojená. Rozhodně mi prospívá, nemůžu říci že ne. Zase ale účinek není stoprocentní, protože na kruhy pod očima mi bohužel nezabírá. Jo a taky bych brala v krabičce víc než šest kusů, tohle vám totiž zmizí nebezpečně rychle :(



Do třetice všeho dobrého a zlého tu mám Remodelační tónovací fluid. Upřímně u toho jsem se už na začátku zasekla a tak nějak jsem tušila, že to pro mne bude nejslabší článek celého tria..



Oficiální popis: Jemně tónovaný remodelační fluid s čistou sférickou kyselinou hyaluronovou a silným protivráskovým komplexem barevně sjednocuje a projasní tón pleti, vyplňuje vrásky a je tak alternativou hyaluronových injekcí. Obnovuje 3D strukturu a hustotu pokožky, dlouhodobě navrací tváři kontury, viditelně vyhlazuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagenu a elastinu a omlazuje pleť, zajišťuje celodenní hydrataci a svěžest pleti, zklidňuje ji. SPF 30.




Krabička s fluidem v sobě skrývala lahvičku s pumpičkou, kterou si fluid můžete nadávkovat. Ovšem na to dávkování pozor, protože já si pokaždé nadávkuji fluidu tolik, že bych tím zmalovala tři ksichty.. Korigovat se to dost dobře nedá a krému se vám patlá zbytečně moc. Odstín je jeden univerzální, co jsem pochopila. No.. asi takhle, na ruce se mi to zdá ideální, po rozmazání mi to přijde také v pohodě, ale ono to snad oxiduje nebo co, protože za chvíli vidím na obličeji až moc oranžový odstín :( Takže bledule ať si dávají trošičku pozor. Zbarvený je sice opravdu lehce a pleť spíše ošetřuje než-li namaskuje, ale oranžový nádech určitě nechcete nebo jo? Žádné vysoké krytí nečekejte, spíše jen velmi mírné sjednocení a projasnění. Já tenhle kousek chápu jako takovou "předzvěst" make-upu, tzn. nanášela jsem ho pod make-up. Pro mě je to něco na způsob báze, s tím rozdílem, že báze se zaměřuje na zmatnění a výdrž make-upu a tento kousek spíše na péči o samotnou pleť. A tady opravdu jde o péči o pleť s velkým P. Krém je hutnější a poměrně výživný. Velmi mi připomíná klasickou modrou Niveu a to nejen texturou, ale také vůní. Opravdu jako by ji z oka vypadl. No a kdo někdy zkoušel na obličej Niveu, tak ví, že je to opravdu výživná bomba, která není ideální pro mastnější pleť a už vůbec ne na použití přes den. Proč? Protože ač se krém vstřebá, zanechá pleť ztěžklou a tak nacucanou, že netrvá dlouho a lesknete se. A opravdu hodně. Takže pokud nemáte nějaký zázračný přípravek, který by zmatnil i diskokouli nebo nemáte extra suchou pleť, která by to snesla, tak to není nic pro vás. Já se extra mastným a výživným záležitostem nebráním ani s normální pletí, ale používám podobné kousky pouze na noc, přes den volím naopak něco matného. Zase ale díky tomu zbarvení tohle na noc nejde, takže zase nic. Kdyby to alespoň drželo na místě, ale stačí se mírně zapotit a obličej se vám pomalu roztéká a všechno máte dole. Pro mě tedy tohle opravdu není a za mě tak nějak.. zbytečná věc. Na noc to použít nemůžu a přes den díky vlastnostem také ne. Možná pro extra suchou pleť místo krému poslouží, ale za mě ne.

Takže, sečteno podtrženo, řada podle mě nebude špatná, micelárka i maska na oči, které jsem tu měla, byly/jsou příjemné a moc fajn. Micelárka mne velmi příjemně překvapila a stala se mým favoritem. Za mě lepší než ta původní klasická micka od Dermacolu :) Maska na oči je specialitka, ale užívala jsem si ji, ne že ne. Za to tonizační fluid je obrovské zklamání, na moji normální pleť to bohužel není a pořád jsem nenalezla smysl tohoto produktu, jelikož ve stejné řadě se nachází i denní krém, který podle mě pod make-up úplně stačí a make-up prostě stejně potřebujete, tohle samotné je na.. nic :)

Micelární voda má obsah 400 ml a stojí 179 Kč, najdete zde. Šest masek v balení stojí 199 Kč, k dostání zde. Fluid je o obsahu 50 ml a seženete ho tady za 369 Kč.

Co vy a tato řada? Máte s ní někdo zkušenosti?

*PR produkty

11 komentářů:

  1. Micelárku jsem měla, je fajn, ale vodu od L´Oreal nebo Bourjois mám radši. Ale nalákala jsi mě na zbytek řady, tak v drogerii určitě mrknu :)
    http://www.fashionmad.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárku nemám,masky pod oči jsou opravdu boží.Ty můžu taky moc doporučit.Mám to jako ty,úplně cítím tu hydrataci a opravdu si to užívám.Fluid vlastním a s jeho nanášením se musí dávat opravdu pozor,dávám jen trochu na sjednocení pleti.Make-up nepoužívám,tak se mi nic neroztéká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně se fluid roztéká, ať už ho mám samostatně nebo na tom make-up, je to na mě hrozně těžký a na den mastný :-/

      Vymazat
  3. Micelarni vodu bych rada zkusila. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Micelárka je úžasná, v jedné malé drogerce jsem ji dokonce sehnala za 129 Kč. Po masce na oči stále pátrám v DM i Tetě, ale už mi připadne jako taková paní Colombová, všichni o ní mluví, ale nikdo ji ještě neviděl ;) Alespoň já ne :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Micelárku mám už od léta a mně teda hrozně štípe v očích, až jsem z ní brečela :D. Takže ji používám na pleť, tam mi vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež som testovala celú sadu a som superspokojná, micka perfektne odličuje a maska pod oči na mne robila zázraky :-)

    Beauty Diaries

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem ráda, že jsem narazila na tvůj článek a přečetla si tvé hodnocení na remodelační tónovací fluid. Přemýšlela jsem o něm, ale pokud píšeš, že je to slabé, tak nevím :/ Já od této řady používám 3D Hyaluron Therapy denní krém a ten je super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tuhle micelárku potkala myslím v dm asi za 130Kč, tomu jsem nemohla odolat, ale zklamala mně, odličuje výborně, to ano, ale dráždí mi oči, strašně mně štípou. To moje oblíbené Garnierovské micelárky tohle nedělají, ty moje oči snáší v pohodě, takže zůstanu raději u nich:-) Případně se chystám pořídit si micelárku od Balei:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že micelárka vyhovuje, dneska jsem si ji totiž taky koupila :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  10. Micelarka mi take sedla, voskovky v ni necitim, asi mam jiny cich:)) Ale ostatni mam naopak, polstarky mi nic neudelaly, proste zadny efekt, to me mrzelo, hodily by se mi.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)