pátek 13. listopadu 2015

Baví x nebaví za říjen 2015

Krásný páteční den!

Je to nějakou chvíli, co tu bylo poslední video.. A proto je čas to napravit a přidat zase další. Včera jsem měla chvíli, takže jsem opět po cca třech týdnech sedla před kameru a natáčela jako divá a fakt jsem si to užívala. Výsledkem je video o oblíbencích i neoblíbencích za minulý měsíc, takže kdo chce může mrknout, kdo nechce, nechť sroluje níže..

Kliknutím na fotku se dostanete na video na YT
Jednou mi zase nefungují odkazy na video, takže buď klikněte na fotku nebo přímo ZDE a budete přesměrováni na Youtube, kde video najdete. Konec hlášení, děkuji za pochopení! ;)

Oblíbenců z kosmetiky tu mám zase několik. Jooo vybrat vždy jenom pár kousků je za trest a zatím se mi to nedaří :D


Jako první tu je sprchová pěna značky Wellness&Beauty, což je privátní značka drogérie Rossmann. Seženete ji tedy výhradně tam. Už dlouho jsem kolem ní chodila, až mi ji nakonec koupila kamarádka k svátku. Pěny ve sprše já moc ráda, jsou jemné a to sprchování je takové mazlivější a příjemnější :D Voní po růžích a třešňovém květu, takže sladká květinová vůně a je to prostě fajn. Mínus spatřuji akorát v tom, že vůně po umytí na těle nevydrží. Což mi zase žíly netrhá, jelikož se hned po umytí mažu. Další mega favorit je Specialista na pokožku v podobě olejíčku Bi-Oil. Můžu říci, že je to vážně specialista, protože pokud vás trápí nějaké nedokonalosti v podobě pigmentových skvrn, jizviček, strií, atp. tak tohle vám pomůže. Tedy alespoň mně pomáhá a to fakt dost! Dokázal totiž nemožné a moji fialovou a dost viditelnou jizvu na holeni víceméně "vyzmizíkoval". Jednoduše paráda! Poslední kousek na fotce je další mega favorit a to suchý šampon Batiste. Jo, je těchto šamponů všude plno, ale není divu, když jsou konečně dobře dostupné i u nás! A stoprocentně si pozornost zaslouží, protože tenhle šampon umí přesně to, co od sucháče očekáváte - na další den (minimálně) vám hodí vlasy do pohody, nedělá bílé fleky, voní, nezadusí vás a ten efekt.. WOW. Já po něm mám tak krásně jemné a lesklé vlasy, jaké pomalu nemám ani po umytí!


V péči o pleť jsem si také v poslední době pár oblíbenců našla. Zmíním tu dva a to Květinovou pleťovou vodu Santalové dřevo od Saloos. Přírodní voda, která osvěží a hydratuje vaši pleť, když to potřebuje. A tím to nekončí, je totiž multifunkční a použít ji můžete i na rozčesávání vlasů, pro zklidnění po holení, a tak dále.. Jo, tenhle pomocník se vážně neztratí! Druhým kouskem je moje oblíbená Idéalia od Vichy. Tuhle řadu já miluji a tento krém není výjimkou. Ač jsem četla v komentářích, že složením to není žádná hitparáda, tak mně prozatím vážně skvěle sedí. Moje pleť po něm vypadá naprosto spokojeně vůbec nevypadá zničeně a unaveně, jak se cítí, ba naopak je krásná a svěží a to je to, oč tu běží!


Paletku Freedom Pro 12 La Fabuleux jste viděli v posledním článku, tahle paletka mne zaujala až na druhý pohled, ale za to pořádně a nyní je mezi námi silné pouto. Ona je totiž krásně pigmentovaná a přesně v barvách, které já můžu! A tak se spolu každé ráno setkáváme. Výdrž není stoprocentní, ale použiji-li bázi, tak je mám na očích beze změny od rána až do večera. Druhým dekorativním favoritem je lak od EBD Up to X v odstínu 01 Marchmallow, který je naprosto dokonalý. Nádherná starorůžová (na fotce vypadá více fialové, ale zdání klame) s fialovým nádechem, která dělá ruce krásnějšími. Bez nadlaku vydrží dva, maximálně tři dny, ale s top coatem je to těch pět a to je vážně krása!


Bohužel se najdou i takové kousky, které mi zrovna dvakrát nesednou. Takové tu mám tentokrát dva. Jedním z nich je lak na nehty od Douglas v odstínu 123. Odstínově je to moc krásná světlá růžová, takovou ve sbírce nemám a moc by se mi na nehtech líbila, kdyby ovšem tenhle lak dobře kryl a ne že i ve třech vrstvách bude flekatět a nedosáhnu plného krytí.. Takhle bohužel kamarádi nebudeme. Druhým kouskem je řasenka Multi-Action od Essence, která není úplně nejhorší, řasy celkem hezky zvýrazní, prodlouží a neslepuje, ALE dělá mi na očích šmouhy. Po několika hodinách mám šmouhy pod očima, nad očima.. všude, kde to jen jde.. Takže se s ní na očích musím pěkně hlídat, abych nechodila jako panda..


Ze seriálů je momentálně v mém hledáčku The Walking Dead (Živí mrtví) a to již šestá série, která běží premiérově. Tenhle seriál miluji, i když už pomalu, ale jistě ztrácí na kráse, protože se to pořád opakuje. Ano, ono se ani nic jiného čekat nedá, vždycky tam budou potíže se zombíky, ale proč sakra nemůžou chvíli zůstat všichni na jednom místě, kde budou "doma" a šťastní? :D Pořád se rozdělují a mé nervy jsou z toho na pochodu :) Co se týče filmů, tak jsem se teď vracela ke starším kouskům - v říjnu jsem koukala každý týden na Novu Cinemu, kde dávali Dannyho Parťáky, jelikož nedokážu odolat svým oblíbeným hercům - Bradovi a Georgeovi! A překvapivě jsem si oblíbila i sérii filmů X-men, které mne vždy nechávaly chladnou. No jo, přiznávám, že jsem jim úplně podlehla! :D Baví mě to jako dlouho už žádné filmy a postupně dokoukávám ty, které mi chyběly.. Ovšem jednoznačný favorit ze všech dílů je X-men: Origins - Wolverine, protože tam je Hugh Jackman vážně sexy kus! :D Z knížek jsem pořád u toho samého - Dan Brown a jeho Inferno. Pořád se doho nemohu začíst.. Jsem zvědavá, jestli se někdy dostanu na konec této knížky.. :D No a ve videu zmiňuji i časopis Cosmopolitan v říjnovém vydání, který jsem si koupila na cesty a velmi mne překvapil.. Ani nevím, zda příjemně či nepříjemně, každopádně jsem byla zaskočená z toho, že se jednalo převážně o blogerský obsah.

A je tu písnička! Tam teď jedu bomby s kouskem Downtown, který má na svědomí Macklemore feat. Ryan Lewis. Je boží a broukám si ji skoro pořád :)


Z kategorie Youtube tu mám jednu oblíbenkyni a tou je Olga Vavřiníková. Její videa mě moc baví a vážně žeru ten její moravský přízvuk! Přijde mi to v jejím podání takové děsně roztomilé. Jsem ráda, že po odmlce je opět na scéně a solí jedno video za druhým, protože mám aspoň na co koukat! :)

Tak a to je pro tento měsíc vše, pokud vás zajímá ještě ta obálka na poslední fotce, tak mrkněte na video, kde vyprávím o svém prvním fanouškovském dopise, který jsem obdržela. Juhůůů! Radost z toho mám ještě teď (a to už je to týden..)..

A vás se ptám, co bavilo a nebavilo během října (klidně i listopadu) vás?

2 komentáře:

  1. Batiste suchy sampon se take stal mymoblibencem. Tu pisnicku take miluji. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste je fakt jednička mezi sucháči! :) Písnička je hrozně nakažlivá, pořád mi zní v hlavě! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)