sobota 3. října 2015

Spotřebováno za srpen 2015

Krásný sobotní den!

Trochu se zpožděním tu pro vás mám Spotřebováno za srpen. Tak strašně ten čas letí, že jsem ani nepostřehla začátek nového měsíce. Ups. Tak se vrátíme ještě k létu a já vám představím asi tunu produktů, které jsem v srpnu spotřebovala. Jedná se o jednu z největších spotřeb tohoto roku, fakt že jo.


Pro fanoušky videí tu mám jedno dvacetiminutové. A to jsem to brala vážně hopem!


A samozřejmě nesmí chybět ani krátký popisek :) Celkem jsem spotřebovala 22 výrobků. Uff. Je mi z toho mdlo. Fakticky. Ale zase se mi to tu trochu pročistilo.. :D


Radox Feel Relaxed - sprchový gel s vůní leknínu a levandule. Vůně krásná, ale tím to asi končí. Ještě má tedy zajímavé balení, které je nově doplněno o poutko, za které si ho můžete zavěsit ve vaší sprše. To je plus. Ale jinak je pro mě sprcháč takový nijaký, až moc obyčejný. Nezanechal ve mě ten wow efekt, díky kterému bych ho chtěla znovu. Řekla bych průměrná záležitost. Hodnocení: 2,5/5.

Dove sprchový gel Go Fresh - mandarinka a květy tiaré - z počátku mi tato varianta moc neseděla svojí vůní, ale na léto jsem si na ni opravdu zvykla a ještě ji uvítala. Ač je to pro mě nejslabší článek z celé řady jejich sprchových gelů, pořád je lepší než spousta jiných. Go Fresh varianta není tak jemná a vyživující jako Deeply nourishing řada, ale oproti jiným pořád je příjemný a pokožce dá náležitou péči. Rozhodně mohu jejich sprchové gely doporučit, pro mě jedny z nejlepších v drogérii. Hodnocení: 4/5.

Saloos Bio tělový peeling Růže - doporučuji všema deseti! V nabídce je několik voňavých variant, takže pokud si přijdete na tu svoji, tak budete spokojeni. Růže se mi nelíbila tolik jako Čokoláda, kterou jsem měla předtím, ale i tak je to radost používat. Krásně obrousí, provoní a k tomu krásně vyživí. Není potřeba se po použití ani namazat, díky obsahu olejů, které tuto péči obstarají. Hodnocení: 5/5.


Weleda Mandlové tělové mléko pro citlivou pokožku - velmi příjemné tělové mléko. Trochu tekutější, takže práce s ním musí být opatrná, ale jinak krásně voní, rychle se vstřebá a zanechá pokožku hydratovanou a opečovávanou, aniž by vás nepříjemně zatěžovalo. Hodnocení: 4,5/5.

Balea tělové mléko White Passion - je hodně odlehčené tělové mléko, vhodné pro letní období. Opravdu jsem se nemohla trefit s jeho používáním lépe, protože tohle je velmi lehký kousek, který hydratací není žádný výkřik, ovšem pro parné dny letošního léta to bylo vážně ideální, protože kdo by se v těch hicech mazal něčím výživným a mastným? Tohle se krásně vstřebalo, něco málo z péče to pokožce dalo a to vlastně stačilo :) Takže fajn na to nejteplejší období, jindy bych si ho asi nevybrala. Plusem je příjemná květinovo-ovocná vůně, lehoučká konzistence a nízká cena. Mínusem mizerná péče, ale jak jsem psala výše.. chápete :) Hodnocení: 2/5 jako celku, přes léto 3,5/5.

Frais Monde travel kit Frutti - prozatím tu mám z celého kitu jeden kousek a tím je tělové mléko, které mne odrovnalo svojí vůní a svými hydratačními schnopnostmi, které byly moc fajn, ale už se mi tolik nelíbilo to roztírání, které bylo zbytečně zdlouhavé. Takže, použít se dalo, celkově poměrně příjemné, ale nějaká ta chybka tam je. Hodnocení: 3,5/5.


Rexona Linen dry antiperspirant - Tomuto spreji říkám jo! Mám pocit, že jsem vám ho ukazovala jen v nějakém videu, jinak se na něho nedostalo, ale nyní používám další varianty, takže se tu dřív nebo později o sprejových antiperspirantech Rexona dozvíte. Tenhle byl moc příjemný, jak svoji vůní, tak účinky. Sice mne nedokázala stoprocentně ochránit na celý den, ale ze všech, které jsem kdy zkoušela, se té ochraně blížil nejvíce. Zápach žádný cítit nebyl, takže kdybych si měla vybrat jeden sprej, kterému bych věřila, je to právě tenhle. Za mě povedenené, hodnotím bez schopnosti zabránit pocení, protože to u mě prostě nezvládne žádný sprej. Hodnocení: 5/5.

Fa Fresh & Dry antiperspirant - bohužel, FA spreje jsou pro mne jedny z těch nejslabších. Vůně zeleného čaje je sice příjemná a osvěžující, ale to je pro mě jediné jeho plus. Potíže nastanou už při aplikaci, kdy mne tyto spreje dráždí podpaží a pěkně mě štípou. Další potíž mám s tím, že vůbec antiperspirant nepomáhá. Jak jsem říkala už několikrát, nezabírá mi žádný sprej a potřebuji něco silnějšího, ale tohle nezabere ani na pět minut, už po chvíli cítím, jak mám mokré podpaží nehledě na to, že nepřebije ani zápach, což je průser. Když nic jiného, tak aspoň to od spreje potřebuji. Za mě ne. Hodnocení: 1,5/5.

Antiperspirant Dove Powder Soft - jeden z nejpříjemnějších sprejů, které jsem kdy používala. Velmi příjemná, lehká, něžná vůně, která skutečně připomíná pudr. Sprej nedráždí podpaží, postupně krásně uvolňuje vůni a pokud nemáte velké problémy s pocením a stačí vám spreje, budete nadšení. Pro mě je to pouze doplňková péče něčeho silnějšího, ale v oblibě jsem ho vážně měla, tedy dokud mi ho neukradla sestra, které se moc zamlouval :)  Hodnocení: 4/5.


Balea šampon pro objem vlasů s pačuli a jasmínem - o šamponech zn. Balea se tu chci v budoucnu rozpovídat více, takže to vezmu jen hopem. Předchozí varianta Sensitive pro mne byla o něco lepší. Ne že by byl tento nějaký propadák, ale vlasy se mi cuchaly o něco více a rychleji se mi mastily, takže jsem s ním prostě nemohla být stoprocentně spokojená. Nebyl mi tak příjemný jako předchozí, ale zase na šampon za cca 35 Kč to není nic hrozného a určitě bych ho úplně nezatracovala. Hodnocení: 3,5/5.

Garnier Fructis Bezoplachové sérum Densify - se mi celkem zamlouvalo. Líbí se mi vůně, která doprovází každý produkt řady Fructis, ani tohle není výjimka. Intenzivní ovocná vůně, která ve vlasech vydrží po dlouhou dobu (nejlépe jsou na tom šampony!). Sérum vlasy nezatěžovalo, ale zanechalo je v pěkném stavu, tzn. lesklé, jemné, konečky se netřepily.. Můžu říci, že jsem s ním byla spokojená a nenašla jsem na něm žádný výrazný nedostatek, i když pořád více tíhnu k různým olejíčkům. Pořád tam je nějaký důvod, proč jsem si ho úplně stoprocentně nezamilovala. Plusové body i za pumpičku, krásně se to díky tomu dávkuje a nízká cena. Hodnocení: 4,5/5.

Dermacol Expresní odlakovač na nehty - nemá cenu asi více představovat, protože za ten rok, co je na našem trhu, udělal celkem díru do světa :) Miluji ho a vím, že nejsem jediná. Pro mě zaručeně jednička, která vím, že mne nikdy nezklame a vždy odlakuje, co potřebuji. Mám už asi druhé nebo třetí balení a další do zásoby. Jen tak se ho nevzdám! Hodnocení: 5/5.


Balea sprej na nohy - jsem tu měla už dobře tři roky a až nyní jsem dosáhla jeho dna. Opravdu jak bezedný :) V poslední době mi sloužil především v práci, kde podobné věci zužitkuji nejvíce, protože, co si budeme povídat, nohy se mi v botách pořádně potí :D Tohle mi je hezky osvěžilo, trochu navonělo a tak.. :D Nejsem si jistá, že to nějak výrazně pomohlo proti pocení, ale asi jsem to ani nečekala :) Za 35 Kč celkem příjemný pomocník pro moje nožky. Hodnocení: 4,5/5.

Balea krém na nohy s ureou - další svatý grál, budu si ho kupovat zas a znovu, dokud bude k dostání na našem trhu. Žádný z obyčejných krémů mi je nedokáže udržet ve formě tak, jako tenhle. Je nejpříjemnější, extra nemastí a přesto si nohy lebedí. Už jsem překousla i tu vůni. Navíc stojí pár korun (cca 45 Kč), takže vás to ani nezruinuje. Už mi leží na nočním stolku další. Hodnocení: 5/5.

Ozal Karlovarská koupel nohou - je něco na způsob soli do koupele, určená přímo pro nohy. Pytlík byl na jedno použití, takže nečekejte žádnou podrobnou recenzi, ale svůj účel - namočit nohy a trochu povolit zrohovatělou kůži, aby se dala poté lépe odstranit - to koupel splnila, takže jsem s ní byla spokojená. Navíc celkem příjemně voněla a jeden pytlíček seženete už za 9 Kč, takže to nestojí svět :) Hodnocení: 5/5.

Weleda mandlový krém na citlivou pokožku rukou - mne moc nenadchl. Ač parfemace byla moc příjemná a krásně doplňoval tělové mléko a sprcháč, které jsem tu k tomu měla, tak jsme si nepadli do oka. Na mne byl moc slabý a málo hydratoval. Chvíli po namazání jsem nevěděla, že jsem si ruce vůbec mazala.. Přišlo mi, že je založen na vodní bázi a to se vsákne aniž by to rukám něco dalo. Znám lepší krémy, i od Weledy :) Hodnocení: 2/5.


Hellerdent White & Go bělící pero - o bělení tu byl celý článek i video, takže vás odkážu na ně, pouze řeknu, že fungovalo a znatelné výsledky se opravdu dostavily již do 14 dnů. Ovšem mám ten pocit, že to přichází na úkor zdraví vašich zubů. Tak trochu počítejte s narušením zubní skloviny. Použití bylo poměrně jednoduché, i když ta minuta čekání na zaschnutí "lepidla" nebyla nic moc, zvládne to doma úplně každý. Cena pera také není nijak vysoká, takže pro expresní bělení k nějaké příležitosti to beru. Nedoporučuji ale používat dlouhodobě nebo "jen tak", to se mi zdá zbytečné. Hodnocení: funkčnost 5/5, ostatní aspekty zdraví, použití, cena, atp.: 3,5/5.

Eva Cosmetics bělící pudr - jsem používala jako doplněk ke bělení perem, takže samostatně nemohu posoudit, ale jelikož jsem ho používala o měsíc déle než pero a zuby zůstaly bělejší, tak na něm také něco bude. S tím, že jde o drhnutí zubů pudrem, tj. hrubšími zrníčky, které dle mého obrušují zubní sklovinu.. Opět nechám na vás, zda se vám to zdá v pořádku a nebude to vadit vašim zubům. Tady musím vypíchnout z počátku velmi nepříjemnou chuť pudru, ze které se mi doslova zvedal kufr. Lze použít místo zubní pasty a čistit tím zuby, ale nevydržíte to dlouho, jelikož je to příšerně nechutně slané :D jinak je ale použití velmi jednoduché a plus dávám za nízkou cenu. Hodnocení: funkčnost: 3,5/5, ostatní aspekty: 2/5.


Gabriela Salvette Flawless Skin make-up - jsem z počátku neměla ráda. Mohlo za to nižší krytí a správně jsem už vloni na podzim v článku uvedla, že to pro mě není na podzim/zimu, ale že by se hodil na léto. Jo, tak mi vydržel schovaný a toto léto jsem ho vytáhla. A měla jsem pravdu. Je odlehčený, velmi příjemné krémové konzistence, krásně se roztírá, pleť nezatěžuje a nechává ji dýchat. Pleť sjednotí a lehce zakryje nedostatky. Na léto prostě ideální parťák, se kterým jsem se cítila velmi dobře. I odstínem mi přes léto perfektně sedl, takže pokud máte rádi něco lehce krycího a jen tak "na pošolichání" obličeje, tohle se vám bude líbit. Přes léto best friends, přes zimu mám favority jiné. No a teď to zhodnoťte :D Léto: 4,5/5, zima: 2,5/5.

Miss Sporty Studio Lash Instant Volume Mascara - tohle byl z počátku ten samý problém, také jsem ji neměla ráda. Jenže ona po chvíli krásně proschla a stala se z ní jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem v poslední době měla! Udělala krásně dlouhé a oddělené řasy, že jsem sama zírala. A vydržela hrozně dlouho, měla jsem ji snad půl roku! Vážně můžu říci, že tohle je za málo peněz hodně muziky a já si ji rozhodně plánuji koupit znovu, doufám, že i další balení bude takhle super :) Ještě dodám, že kartáček je umělohmotný a seženete ji v každé drogérii ;) Hodnocení: 4,5/5.

L'oréal Paris Nude Magique Eau de Teint make-up - mne zrovna neohromil. Na to, že se jedná o jeden z nejprofláknutějších make-upů. První, s čím jsem měla problém byla vodová konzistence, protože ta aplikace je fakt pitomá, já se svojí šikovností jsem ho měla nakapaný snad úplně všude. Rozetřít šel krásně, to mu nemůžu upřít, hezký bylo i zmatnění a pudrový efekt, který vytvořil. Ale, krytí mizerné, po obličeji divné mapy a tak.. a výdrž čistě průměrná. Není to pro mě tedy žádná hitovka a oblíbence mám úplně jinde. Použít se dal u mě převážně přes léto, kdy mi odstín sedl nejlépe a kdy jsem nepotřebovala od make-upu "nic extra" a používala ho spíše pro jistotu. Hodnocení: 2,5/5.

My Face Basic balzám na rty - klasický balzám na rty, který o mé rty pečoval na cestách. Ničím mne neuchvátil, ale když jsem potřebovala rty přetřít, tak mi bohatě stačil :) Tak nějak průměr, kterým není co zkazit :) Hodnocení: 3/5.

Ufff, tak tohle byl vážně silný měsíc na spotřebu, to tu dlouho nebylo! :D Ale můžu vám slíbit, že zářijové spotřebováno tak nadupané nebude, tam trochu zvolníme tempo ;)

Máte s něčím z toho zkušenosti?

12 komentářů:

  1. Odlakovač od Dermacolu je můj miláček :) Ten sprej na nohy od Balea jsem taky měla a byl docela fajn :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že nás je víc, co milujeme DC odlakovač :D :) Ten sprej je fajn, protože takových věcí jsem po drogériích moc neviděla, další variantou, co si pamatuji, je akorát Schöll, který stojí snad 3x tolik :)

      Vymazat
  2. No, dost věcí jsi spotřebovala :) S pár věcmi mám sama zkušenosti a zrovna spotřebovávám šampon od Baley. Ze začátku mi docela hodně vyhovoval, ale teď už se mi po něm nějak mastí vlasy, tak ho možná úplně odložím/vyhodím.. :) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, docela se to za ten měsíc nashromáždilo.. :D No u šamponů za pár korun člověka ani nebolí to, že by ho měl vyhodit.. :D Já ho spotřebovat zvládla, zas tak špatný nebyl, ale ta varianta Sensitive s aloe vera byla příjemnější :)

      Vymazat
  3. Připojuji se k názoru, že sprcháče DOVE jsou nejleší z drogerky. Mandarinkový jsem měla v létě taky a byl moc fajn. Teď už mám na vaně od DOVE jiný, výživnější, a je prostě super. Co se týká antiperspirantů, tak pro mne je taky topka DOVE, jednu dobu jsem měla ráda ty ve spreji, momentálně mám tuhý Invisible Dry a tu vůni prostě miluji. A proti pocení mě vždy ochránila jakákoli varianta :) Na nohy mám taky v práci sprej Balea, ale tu pomerančovo-mátovou variantu (nebo grepovo-mátovou :) ? ) Teď nevim ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo na tu grepovo-mátovou variantu jsem koukala a také o ní přemýšlela :) nakonec jsem si teď koupila sprej přímo do bot, ale Balee jsem zůstala věrná :D

      Vymazat
  4. Mas teda skvelou spotrebu. Ja mam rada sprchace od dove jsou uzasne. A ten makeup bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, spotřeba je u mě vždy pěkně velká :D Dove sprcháče rozhodně jedny z nej! :)

      Vymazat
  5. Odlakovač od Dermacolu je také můj velký oblíbenec. Pěkná spotřeba, moji najdeš u mě na blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná spotřeba. Já mám od Dove ten samý antiperspirant, ale tuhý a taky nejsem moc spokojená.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani tuhý nezabírá? A ten mne docela lákal :-/ Já ty spreje neodsuzuji, ony jsou fajn, ale já se potím fakt hodně, takže na mě prostě slabé :(

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)