středa 28. října 2015

MOTD: Podzim je tu!

Krásný sváteční den přeji!

Měním plány. Článek, který jsem pro vás měla připravený nechám na příště a raději vám ukážu své dnešní podzimní líčení. Ráno jsem byla venčit tu naši kobylu a uvědomila jsem si jedno, podzim je tu! Začala jsem tedy přemýšlet nad spoustou věcí, které mám s podzimem spojené. Je toho hodně, od klidných večerů při svíčkách, přes dlouhé procházky v šustícím listí a sychravém dni, po změnu barevných kombinací, ať už u oblečení či v make-upu. O chvíli později jsem si tedy sedla ke stolku a ihned začala. Vytáhla jsem tmavé rtěnky a laky na nehty a na chvíli pro změnu schovala oranžové a růžové kousky, vyměnila jsem bronzery za růžové tvářenky a tak dále.. možná to znáte :)


No a pak už nezbývalo než se pustit i do samotného líčení a takhle to dopadlo. Použila jsem mojí nejoblíbenější vínovou rtěnku od Lancome, oči jsem tentokrát nechala v přirozenějších, méně výrazných barvách a jak si můžete všimnout, dokonce jsem nedělala ani linku! :D Jednoduše v hlavní roli jsou výrazné, tmavší rty :)



Na oči v posledních dnech nepoužívám nic jiného než paletku od Freedom Pro 12 LE Fabuleux, která mě vážně baví! Obsahuje dvanáct očních stínů ve všech možných přirozených odstínech. Má stíny jak v teplých, tak i ve studených tónech, obsahuje převážně třpytivé stíny, ale jsou tam na doplnění i nějaké matné, takže si v ní rozhodně najdete to svoje. Určitě můžete v blízké době očekávat recenzi. Kromě paletky jsem použila ještě novinku od Dermacolu - hnědou tužku a oční stíny (2v1) v odstínu 1, což je krásná tmavě hnědá.. Popsala bych ji jako tmavě bronzovou :D Tu jsem použila na spodní linku, kde jsem ji po nakreslení jemně rozmazala houbičkou, která je součástí balení tužky. No a řasy mi v posledních dnech zvýrazňuje nová Devillash, též od Dermacolu. Zatím nechci dělat žádné ukvapené závěry, ale není úplně nejhorší, ba naopak, zdá se mi, že řasy hezky odděluje a prodlužuje. Uvidíme, jak si povede po pár dnech až trochu proschne.



Použité produkty:

Tvář:

Camouflage Cream - Catrice
Make-up, odstín Clair - Avril
Fixační pudr - Dermacol
Sun Club 2v1 - Essence
Matt Touch Blush, odstín 20 Berry me up! - Essence
Tužka na obočí - Essence

Oči:

Paletka Pro 12 Le Fabuleux - Freedom
Tužka a oční stíny, odstín 1 - Dermacol
Řasenka Devillash -Dermacol

Rty:

Rtěnka Rouge in Love, 379N - Lancome


No a to je vše, přátelé. Nic extra zajímavého, ale když už jsem jednou měla příležitost si líčení vyfotit, využila jsem toho :)

A vás se ptám, co vy a tmavší výrazné rtěnky jako jsou vínová, hnědá, atp.? Nosíte nebo se jim vyhýbáte? V jaké barevné kombinaci s líčením očí tmavé rty nosíte?

20 komentářů:

  1. Nádherné a jemné líčení. Ta rtěnka je skvělá, strašně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné líčení a moc ti sluší :) Já moc tmavé rtěnky nepoužívám, ale tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že já je taky nenosím denně.. Většinou jen tehdy, když vím, že bude čas kontrolovat se v zrcátku :D hrozně se u výrazných rtěnek bojím otisků na zubech, šmouh, apod. :D

      Vymazat
  3. Moc ti to sluší.Je to přirozené líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě moc přirozené díky rtěnce není :D ale děkujiiii! :)

      Vymazat
  4. Krásné líčení, sluší:-) Já na tmavší a výrazné rtěnky moc nejsem, jedu spíš na nude nebo růžové vlně, ale snažím se v tomhle trochu osmělit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chce postupně.. :) Já mám také pořád raději růžové a nude, hlavně je to využitelné kdykoliv, zatímco výrazné prostě tehdy, když se můžu kontrolovat v zrcátku a to není vždy :D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji! :) Pro mě tedy výrazné, díky rtěnce, až až.. :D

      Vymazat
  6. Tohle ti moc sedne :) Jednou za čas ráda volím výrazné rty, ale spíš na nějakou večerní party nebo někam do společnosti, než běžně na den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě :) Já jsem schopná v tom dojít do práce, ale pak už během směny přecházím plynule na balzám nebo nude odstín.. :) :D

      Vymazat
  7. U mě ta změna proběhla jen výměnou letních triček za svetry a letních vůní za ty těžší na komodě v koupelně :) Moc ti to sluší, Klárko. Někdy bych ráda viděla zase nějaký tutorial, jak líčení vytváříš ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, no vidíš to, vůně bych měla taky pomalu vyměnit :D :) Tutoriál neslibuji, já na to moc nejsem, ale třeba někdy.. :)

      Vymazat
  8. Velmi pekne liceni. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Jo to je, i po těch letech se té rtěnky nemůžu nabažit! :)

      Vymazat
  10. Líbí se mi barvičky stínů. Jednoduché líčení a ta rtěnka tomu dodává šmrnc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu mne samotnou překvapilo, jak dodá rtěnka líčení šmrnc a dostane ho na úplně jinou úroveň.. musím to asi zkoušet častěji :) Děkuji!

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)