sobota 26. září 2015

Video: Haul - oblečení, bižuterie, doplňky do bytu..

Krásný sobotní den!

Doufám, že si užíváte víkendu a sobotního odpoledne. Já opět zamířím do práce, ale než tak učiním, přidávám ještě nové video. Tentokrát nákupy, ale ne kosmetiky, jak jste zvyklí. Posbírala jsem vše okolo - oblečení, bižuterii a dokonce i pár doplňků do bytu, které jsem nakoupila v posledních měsících a všechno vám to ve videu ukazuji. Takže kdo rád videa, nechť to omrkne, třeba se vám nějaký tip bude hodit. A kdo nerad, tak ať se zastaví zítra.. :)




A vás se ptám, co pěkného jste si v poslední době koupili vy? 

9 komentářů:

  1. Krásné věci sis pořídila :) Zvlášť ten náhrdelník z Pepca je super. My jsme s přítelem ještě pořizovali poličku do kuchyně a já jsem samozřejmě plenila H&M e-shop kdykoliv byla vyhlášená doprava zdarma... :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se budu muset na e-shop H&M taky víc zaměřit :D kolegyně vždy chválí, že tam mají zajímavý a výhodný akce a slevy a já jsem to pořádně ještě ani neotevřela :D :(

      Vymazat
  2. zrovna včera jsem byla s kamarádkou byla v Pepcu a ona si také koupila tyhle skvělé krabice. teď lituju, že jsem si je taky nevzala, jsou fakt pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně je to celkem praktický :D stojí to pár korun, hezky to vypadá a pobere to spooooustu bordýlku :D :)

      Vymazat
  3. Jsi strasne moc sympaticka! Mas velmi hezky a sympaticky hlas!:) Hezke ulovky za neuveritelne ceny! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Joo to já nakupuji jedině výhodně! :D :)

      Vymazat
  4. Krásný tipy a hezký pozadí.A já jdu do Pepca.

    OdpovědětVymazat
  5. Takovýto výběr je velice fajn a mám z Vás velikou radost. Mám velikou radost z toho, že si můžete dopřát takovéto krásné oblečení :) To já jsem těm našim šprťouchlatům brala oblečení z onlinesekac , protože jsem potřebovala ušetřit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za super článek o tom, co bych si měla pořídit do domu. Jste pro mne veliká inspirace a pokaždé k vám chodím pro inspiraci, co bych si nového měla do bytu pořídit, protože máme docela dost podobný styl :-) Nedávno jsme si domu pořizovali postel, podle té Vaší a kupovali jsme si do ní i nové matrace , takže díky moc za inspiraci, kterou nám všem přinášíte :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)