středa 30. září 2015

Šup do sprchy!

Krásný středeční den!

Čeká nás exkurze do koupelny, kde vám představím dva kousky, kterými momentálně ve sprše hýčkám své tělo. Jsou dva. Žádná velká čísla u mě nečekejte, však víte, jak to u mne chodí :D Ne že bych neměla zásobu, ale nejdřív jeden, potom druhý :)



Prvně tu mám ještě jeden závan léta a tím je Povznášející sprchové gel Mandarinkový sorbet Aroma Ritual od Dermacolu. DC sprchové gely jsou legendární a u mne už jste je viděli mnohokrát, takže nemá cenu se o nich nějak zdlouhavě rozepisovat. Tahle mandarinková varianta je jedna z těch novějších, která byla uvedena na trh z jara. Já jsem se k němu dostala až nyní, na sklonku léta a začátku podzimu. Ale řeknu vám, že mi to nevadí, pořád si aspoň trochu připomínám léto :) Jistě je vám jasné, že vůně je opět nevšední a zajímavá. To ani jinak u těchto sprcháčů nejde. Musím tedy uznat, že z počátku mi mandarinková vůně přišla nevšední a zábavná, ale celkem rychle se mi omrzela. Normálně z ní mám pocit, že je to vůně nějakého drinku, taková dost zvláštní.. a já si při mytí přijdu jako alkoholik :D :) Přijde mi o něco intenzivnější než třeba Irská káva, ovšem na těle se po umytí neudrží, provoní spíše tu koupelnu, než-li vás. Jako sprcháč mi slouží dobře, umyje pěkně, dobře se s ním manipuluje, jelikož není ani extra hustý ani tekutý. Spláchnout jde jednoduše a pokožka je po umytí naprosto v pohodě, osvěžená, umytá a nijak nevysušená. Za mě tedy fajn, i když tato vůně není z těch, které bych toužila si pořídit znovu. Já radši kávu, pistácii nebo meloun.. :)

Seženete v drogériích, běžná cena je kolem 60 Kč, ale jak jistě víte, není potíž sehnat Aroma Ritual sprcháče v akcích, třeba i za 29,90 Kč.. ;)




Druhý kousek je něco jiného. K narozeninám jsem dostala od své drahé Elišky tenhle Tělový peeling značky Janette Beauty, kterým se trefila do mého voňavého vkusu. Je totiž s vůní Gold amber. Ambra je jedna z mých nejoblíbenějších vůní, to už možná taky víte, takže tohle je něco pro mě. Na peeling jsem se těšila a vrhla jsem se na něho hned, jak jsem udolala své železné zásoby. Ta vůně ambry je fakt úžasná. Pokud jste na dřevité vůně, tak tohle je něco pro vás. Balení je jednoduché - umělohmotná tuba se šroubovacím víčkem. To je asi jediná věc, co můžu u balení vytknout, do sprchy moc šroubovací obaly nemusím, jelikož se mi s tím mokrýma rukama celkem špatně manipuluje :D ale samozřejmě to není zase až takový problém, jen bych brala raději zaklapávací víčko. Samotný peeling je čirý, gelová konzistence a obsahuje velké množství bílých zrníček. Ač to vypadá, že by peeling mohl hezky vydrhnout, opak je pravdou. Naopak je to poměrně dost jemný peeling, spíše, jak jsme se s Eliškou shodly, jde o náznak peelingu. Je to něco na způsob sprchového gelu s jemnými zrníčky, vhodný pro každodenní použití. To mě trochu zklamalo, protože k té boží vůni by se mi líbil opravdu hrubý peeling, kterým bych vydrhla jednou-dvakrát týdně svoji pokožku. Bohužel, tohle je spíše na každodenní použití, protože zrníčka v tom téměř necítíte. Štěstí, že alespoň cítíte tu příjemnou vůni. Sice po umytí nevydrží na těle nijak dlouho, ale na chviličku se zdrží. Jinak umyje normálně, pokožku nemám vysušenou ani podrážděnou, takže jsem s ním spokojená. Jen to prostě není peeling, jaký jsem si představovala, používám ho normálně jako sprchový gel na střídačku s tím mandarinkovým.





No a pro dnešek vše. Moje aktuální pomocníky ve sprše znáte a já se ptám vás, zda máte s některým z nich zkušenosti? A co dělá společnost vám? Přecházíte také na nějaké těžší, podzimnější vůně nebo stále používáte ovocné a osvěžující sprcháče?

*PR produkt - Dermacol

19 komentářů:

  1. konkrétne tento sprchový gél som neskúšala..ale mám doma asi všetky ostatné vone:D Letný favorit je melón a zimný belgická čokoláda. To by som sa mohla sprchovať aj pol dňa s týmito sprcháčmi:D

    A peeling nepoznám, ale mám rada ten v okrúhlej nádobke od nich. Ten je skvelý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! :) Já mám na léto také nejraději meloun, na zimu spíš než belgickou čokoládu upřednostňuji irskou kávu, ale ty vůně jsou boží prostě skoro všechny!

      Vymazat
  2. Sprcháče Dermacol taky miluju,kromě manga a pistácie. Mandarinkový sorbet jsem dodělávala minulý týden a v koupelně už mi zbývá vypotřebovat jeden zbytek nějakého letního gelu. Na vaně už mi pěkně stojí nový pečující Dove a sprchový mléčný gel od Palmolive. Podzim mě dost baví, takže s radostí najíždím na výživné sprcháče a mléka ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to schvaluji! :) Pečující Dove sprcháče jsou na podzim ideální! :) Já mám zase DC pistácii ráda, mango mi taky celkem voní.. slabší mi přijde trochu ten kokos s ananasem, ale dá se a tenhle a citrón.. ty jsou dle mého nejslabší.. ale zase se musí nechat, že jsou všechny vyletněné a osvěžující.. jsem zvědavá s čím přijdou nyní na podzim, měla by se zase objevit další varianta! ;)

      Vymazat
  3. Dermacol sprcháče jsou super, mám je ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky! :) Jen tato není úplně můj šálek kávy.. vím, že mají i lepší!

      Vymazat
  4. S tou mandarinkou jsi to přesně vystihla, taky ji teď používám a po chvilce se mi vyvoněla... :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes! Nejdřív jsem si říkala, ty jo, to krásně voní a pak při použití na tělo mě to prostě omrzelo a začalo vadit.. :-/ :D a zrovna dneska mi přítel říká, čím voňavým se to myju.. no fuj :D

      Vymazat
  5. Peeling je pro mě úplně neznámý, co se značky týče :) Dermacol sprcháče mám moc ráda, ty se jim opravdu povedly :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám se značkou také první zkušenost :) DC sprcháče jsou moc fajn, podle mě si každý najde tu svojí vůni! :)

      Vymazat
  6. tie Dermacol sprcháče vidím všade a už si konečne nejaký musím aj ja kúpiť :D :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ta vůně je božská.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  8. Mandarinkový Dermacol jsem měla, špatný vůbec nebyl, ale pro mně je nejvoňavější Irská káva:-) Spolu s mandarinkou jsem měla i citronovou variantu, ale ta se moc nepovedla, sice osvěží, což je v létě žádoucí, ale vůně sama o sobě je nic moc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas! :) Pro mě je top také irská káva, pak pistácie a na léto meloun.. :) ty jsou dle mého nepřekonatelné.. citrón jsem ani nezkoušela ten mi nevoněl už na očuchání a tohle na první dojem dobré, ale prostě ne.. rychle se omrzí :( Jsem zvědavá, jaká vůně přijde jako další! :)

      Vymazat
  9. K obojímu bych si tak chtěla přičuchnout!:D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už by mohli vymyslet něco na přeposílání pachů,co? :D :D

      Vymazat
  10. Zrovna tento sprchac bych rada vyzkousela od dermacolu, mam jeden s vuni jahody a rebarbory. Libi se mi jak voni.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)