úterý 8. září 2015

Baví x nebaví - srpen 2015

Pěkný úterní večer!

Baví x nebaví za srpen je tady! Tentokrát docela rychle, tak uvidíme, kdy bude následovat Spotřebováno a New in :D Srpen utekl jako voda a než jsem se nadála, dovolená byla fuč a září tady. V srpnu jsem té kosmetice moc nedala, v těch tropech mě to moc nebralo, ale sem tam jsem něco zajímavého objevila. Pojďme to omrknout.


Opět tu mám video, takže mrkněte, pokud vás to zajímá, pokud videa neradi, tak jako tradičně jsem to pro vás i sepsala :)


Tělovou kosmetiku jsem flákala asi ze všeho nejvíc. Ale přiznejte se, kdo jste se v těch hicech mazal pravidelně? Já to prostě nedávala, chvíli po tom, co jsem se namazala, to ze mě stékalo :D Jediné, co jsem mohla používat po večeru, kdy nebylo takové teplo a když se mírně ochladilo, bylo toto tělové mléko White Passion, limitovaná edice značky Balea, které jsem kdysi dostala od kamarádky. Asi bych nenašla vhodnější dobu na jeho použití. Bylo poměrně tekuté, rychle se vstřebalo a nezanechávalo žádný mastný pocit. Hydratací to nebyl žádný extrémista, spíše to bylo pro ten lepší pocit, že jsem se namazala. Na léto ideální. A to i ovocno-květinovou sladkou vůní. Pak je tu klasika krém na nohy s ureou, který je též z DMka a opět Balea. O tom se tu snad ani rozepisovat nebudu, vždyť ho všichni dobře znáte! Pěji na něho ódy už minimálně rok-dva a dále budu. Patří mezi nejúčinnější krémy na nohy, které jsem kdy měla a navíc nestojí jmění, ale pár kaček! :) Poslední kousek patří k pomocníkům proti potu a zápachu. Jak jistě víte, moc deodoranty nepoužívám, ale tenhle Linen Dry od Rexony jsem používala v kombinaci s Rexonou Maximum Protection a bylo to to nejlepší kombo. Ustála jsem s nimi všechno, podpaží jsem měla v bezpečí a to od potu i od zápachu.


Z dekorativní kosmetiku tu také něco mám. Opět jsem v srpnu vyznávala minimalismus, ale občas jsem se nalíčit musela. Potom jsem volila co nejjednodušší make-up. Na oči přišly povětšinou buď Quattro stíny Essence ve variaci Créme de la créme, které jsem střídala s mono stíny Color Riche od L'oréal Paris, opět světlý odstín a to 206 Little Beige Dress. To jsou stíny nejen v krásné barvě, ale navíc perfektně pigmentované a dobře držící a výrazné po celý den. Poslední stín je z limitky již zaniklého Ladyboxu a to značky Cosm'etika, který je v dokonale přirozeném, hnědém a k tomu matném odstínu, že se dá multifunkčně využít. Pro mě je to nejlepší stín pro konturování očního víčka (ideál do záhybu ;)). Rty jsem nejraději líčila lesko-rtěnkami, resp. laky na rty. A to jsem sáhla buď po Salvation Intense Lip Laquer od Makeup Revolution, který mám v zářivém odstínu Didn't I Tell You? To je ideál pro letní dny a já ho moc ráda používám. No a pak jsem si tak nějak zvykla i na novinky od L'oréal Paris a jejich lesky/laky na rty Color Riche Extraordinaire, které mám ve dvou přirozených a nositelných odstínech 102 a 600. Jsou na rtech příjemné a poměrně i pigmentované a i přesto, že má nějaké nevýhody, používám je ráda. Poslední kousek je lak na nehty, který mne velmi mile překvapil. Na svědomí ho má Oriflame a je z kolekce The One. Jedná se o dlouhodržící kousek, odstín je to luxusní. Jak název Gold Splender napovídá, je to zlatá barvička. Výborně kryje v jedné vrstvě, velmi rychle schne a navíc poměrně dlouho vydrží. Je prostě super a já chci určitě vyzkoušet další barvičky!


Je tu však i jeden kosmetický neoblíbenec, bohužel. Tím je řasenka Mega Lashes Volume ve voděodolné verzi od Dermacolu. A proč ji nemám tak ráda? Dělá totiž pěknou neplechu! Sice vypadá po nanesení na očích celkem dobře, ale po pár hodinách mám oči jako panda. Ona totiž vážně šmouhuje. To jsem u řasenky dlouho nezažila a nic mě nedokáže tak naštvat, jako černé šmouhy pod očima. Škoda, škoda.. :( To bych u voděodolné řasenky nečekala...


No a teď pár nekosmetických záležitostí. Jak můžete vidět, knížka je tu pořád ta samá. Stále jsem ještě nedočetla tuhle útlou knížečku - Lovce hlav od Jo Nesboa. Bohužel, tohle je pro mě spíše neoblíbenec.. Vůbec jsem se do ní nemohla začíst a až teď, ke konci to za něco stojí.. Avšak, pořád to není ono a prostě série s policajtem Harrym je úplně něco jiného.. Filmy jsem tento měsíc moc neřešila. Vlastně jediné, na které jsem koukala, ale za to s pořádnou chutí, je Harry Potter. Každý týden jsem se těšila na nový díl, který dávali na Nově (jojo, vydržela jsem to, nepustit si ho sama na dvd :D). Harry je prostě srdcová záležitost a nikdy ta láska k němu nezhyne! :D Kromě HP jsem z filmů asi nic nového a záživného neviděla, mám totiž v oblibě nyní spíše videa na Youtube. A fakt na videích svých kolegyněk ujíždím! Sleduji jich spousty, dokonce i zahraniční, ale stejně mám nejradši naše holky, mezi nimi například: Verunku z Blueberry Pink, Verunku z Life with Sandra a nově Monnica LIFE, Beauty Barb Blog nebo Lilian Voss.

No a co písničky? Pojďte to omrknout!

Nevím, jestli jsem o téhle nemluvila už v červenci, ale ono to neuškodí ukázat vám ji znovu. Písnička Shine od Years & Years je nádherná a já tuhle skupinu miluji čím dál tím víc! Tohle je od nich asi moje úplně nejoblíbenější písnička! :)


Mojí druhou závislostí jsou Rudimental a od nich rovnou dva hity. Písnička Never Let You Go je dokonalá. Procítěná a to jak písnička samotná, tak klip. Líbí se mi a často se přistihnu, jak si ji broukám :D


Druhým oblíbeným hitem této kapely je Rumour Mill v kooperaci se zpěvákem Willem Heardem a Anne-Marii. Ta písnička sama o sobě je dost rytmická, že máte chuť si trsnout v autě, stejně jako oni v tom klipu :D :)


Další oblíbenou letní hitovku má na svědomí další moje oblíbené seskupení DJů a tím je Sigma. Ve spolupráci s Ellou Henderson mají hit s názvem Glitterball, který je stejně úžasný a vyletněný jako ten jejich debutní, loňský a nezapomenutelný letní hit Nobody To Love. Pamatujete si na ni? :) Tahle je ale hezčí, Ella má totiž krásný hlas.. :)


No a na závěr můj nejnovější objev, který mne ale dostal stoprocentně a tancuju na něho vždy a všude, když ho slyším :D A že ho teď hrají opravdu všude! ;) Robin Schulz přichází po Prayer in C a Headlights s další hitovkou a tentokrát jede v předělávce písničky kapely Baby Bash - Sugar, Sugar. Pojmenoval ji jednodušeji, prostě jen Sugar a spolupracoval na ní s mladičkým zpěvákem Francescem Yatesem. Ten je boží sám o sobě.. natož když si vezmou na paškál moji oblíbenou písničku. Výsledek? U mě záruka úspěchu a já nyní nejedu v ničem jiném! :D


No a to bylo za srpen asi vše.. Tak zase příště u těch zářijových favoritů! :)

A co jste si oblíbili na sklonku léta vy?

10 komentářů:

  1. L'oréal Paris lesk/lak na rty Color Riche Extraordinaire, chci taky zkusit.. jen jsem se nerozhodla pro barvičku.. :(.. ale dost mě lákají právě tyhle dva odstíny..

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/foto-navod-nude-denni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu! Mně se líbí celá ta barevná nabídka :D ale nakonec jsem vybírala tak, abych je unosila.. tzn. jednu výraznější růžovou a jednu hodně přirozenou nude :) :D

      Vymazat
  2. Celé léto mám nejradši bronzer bahama mama od the balm a jinak jsem si oblíbila super sprcháč od alverde s mátou, v těch vedrech byla tahle vůně hrozně osvěžující.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč, ale já vždycky Alverde záhadně přejdu, aniž bych se vůbec na jejich nabídku podívala.. :D musím to napravit, ten sprcháč zní zajímavě! :)

      Vymazat
  3. Ten krém na nohy musím vyzkoušet, už jsem o něm hodněkrát slyšela :) Já si oblíbila hlavně máslíčka na rty barevná :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém opravdu doporučuji, to je jeden z mých svatých grálů :)

      Vymazat
  4. Do toho krému na nohy jdu.Všude ho jenom chválí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tělové mléko od Balei mám v koupelně taky a můžu se vším souhlasit, sice žádné extra výsledky, ale pro lepší pocit fajn, rozhodně mi voní líp než tělové mléko z letošní letní limitky do kterého se musím nutit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K letošní limitce jsem také čichala a také mne moc nezaujalo, přišlo mi to moc umělé :-/ Tohle je celkem fajn a nic vhodnějšího na léto bych asi nesehnala :D I když je fakt, že kdybych chodila k vodě nebo byla u moře, tak bych potřebovala něco o dost víc vyživujícího :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)