sobota 22. srpna 2015

The One od Oriflame

Krásný sobotní den!

Práce mne volá a já za chvíli opět vyrazím, ale pokusím se pro vás bleskovou rychlostí spíchnout ještě dnešní článek. Už nějakou chvíli pro vás plánuji asi tisíc a jednu zajímavých recenzí na neobvyklé věci, ale čas mi nedá spát, takže postupně. Dnes vám představím jednoho svého oblíbence poslední doby. A překvapivě se jím stala další tužka na rty alá "chubby stick", tentokrát The One Colour Soft Lipstick od značky Oriflame. Nějak mne ty pastelky začaly bavit a ráda zkouším nové. Na tuhle jsem narazila v katalogu náhodou v akci, tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet.



Oficiální popis: Dopřejte svým rtům hebké pohlazení. Pečující rtěnka se hladce nanáší, báječně zvláční rty a oblékne je do průsvitného barevného závoje. Díky tužce s praktickou vysouvací tuhou nebudete potřebovat ořezávátko.



Obalem je to klasika, vypadá stejně jako milion tužek dalších značek :) Tak nějak mi přijde, že tohle je všechno na jedno brdo a nějak na tom není co vymýšlet a měnit. Má stříbrné zakončení a popis, jinak je celý obal v barvě obsahu, abyste si jej nespletli s jiným odstínem. Obsah je vysouvací, takže se k němu bez potíží dostanete.Větší problém je vybrat si odstín. V nabídce jich je sice jenom pět, ale líbí se mi jich hned několik. Nakonec jsem zvolila co nejvíce univerzální odstín Sweet Rose. A dobře jsem udělala, je to krásná starorůžová, kterou jsem ve sbírce dosud neměla. Jde o opravdu použitelný odstín, který se hodí téměř ke všemu a na rtech vypadá velice přirozeně. Po otevření vás překvapí její vůně. Tahle tužka totiž voní a to opravdu krásně po růžích! Dělá čest svému jménu a při aplikaci vás ovoní intenzivní vůně růží. Je příjemná a je trochu cítit i na rtech. Jak nemám moc ráda parfémované rtěnky, tak tohle se mi líbí. Na rtech to po chvíli vyprchá, takže se nemusíte ničeho bát. Pigmentace je velmi dobrá. Na tužku určitě, přijde mi daleko lepší než u originálu. Přirovnala bych ji spíše k té pastelce od Astoru, možná je na tom ještě o chlup lépe. Co se mi na ní líbí více než na obdobných kouscích je její krémové složení. Zatímco originální Chubby Stick od Clinique mi přijde více "voskový" a pastelka od Astoru více "máslová", tohle je pro změnu pastelka krémová. Není moc mastná ani moc vazelínová/vosková, spíše do krémova jako klasická rtěnka. A sedí mi to ze všech pastelek asi nejvíce. Na rtech to vypadá opravdu hezky, přirozeně a navíc je opravdu příjemná. Taková hebká, jemná.. Do vrásek nezalézá, dokonalosti nezvýrazňuje, aplikuje se jednoduše a vcelku přesně. Výdrž je dost obstojná. Jako není to úplně dlouhodržící rtěnka, ale na to že je krémová, tak mne velmi příjemně překvapila. Ze všech pastelek vydrží určitě nejdéle. Nejsou problémem dvě až tři hodinky v dobrém stavu (to je u mě hodně, jak víte) a poté stačí rty jednou přejet a máte zase na dlouhou dobu vystaráno. Napití přežije, jídlo ne. Ale nemůžu se za to na ní zlobit, i tak je to moc fajn. Rty po celou dobu hydratuje, takže to máte i s celkem příjemnou péči o rty, které se aspoň nevysušují a pod rtěnkou se netrápí.



Sečteno podtrženo, tahle pastelka se vážně povedla a mě moc, moc, moc příjemně překvapila! Nečekala jsem žádnou pecku, ale tohle mě dostalo. Plánuji si pořídit ještě aspoň jeden kousek, protože za to stojí. Palec nahoru a já vřele doporučuji vyzkoušet. Najdete ji tady v pěti odstínech. Běžná cena je 199 Kč za 2,8 g, já ji sehnala v akci tuším za cca 120 Kč, takže se vyplatí si počkat a akci si pohlídat :)

Co vy a pastelky? Máte s touto někdo zkušenosti?

17 komentářů:

  1. Jeej, ta je moc krásná :) Taky jsem na ně v Ori koukala, ale pastelek mám teď až moc, nakonec asi podlehnu spíš těm jejich lakům z nejnovějšího katalogu (jsou na zadním přebalu), ty mi vyrazily dech... lakuju si nehty minimálně, ale krásné odstíny laků sbírám :D A ještě mě zaujaly matné rtěnky, ty náhodou vyzkoušené nemáš? :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to vůbec nevím že mají nové laky :) katalog jsem ještě neviděla, domů jezdím jednou za uherský rok, takže ho u mamky nevidím pravidelně, ale zkusím se mrknout alespoň na netu :) Jinak matné rtěnky vyzkoušené nemám, taky musím omrknout :)

      Vymazat
  2. Pastelky jsem si moc oblíbila, nejraději je mám od Rimmel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmeláckou ještě vyzkoušenou nemám, tu mám v plánu hned za touto, tak uvidíme :) mně trvalo než jsem pastelkám podlehla, ale teď mě moc baví! :) :D

      Vymazat
  3. Hezká barvička :) Já mám nejradši máslíčka od Astoru :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty také můžu :) Tahle je Astorským hodně podobná jenom je míň máslová a trochu víc krémovější.. jinak vlastnostmi na stejné úrovni bych řekla, možná tahle o chlup lépe drží :)

      Vymazat
  4. Vypadá moc hezky. Asi taky zvážím nákup a jakmile bude akce, tak si ji koupím. Odstín se mi hodně líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odstín vypadá na rtech vážně krásně! <3 Taková přirozená růžová, to jsem doma ještě neměla :)

      Vymazat
  5. Já ani nevěděla, že má Oriflame tuhle pastelku v nabídce, dlouho jsem neměla v ruce katalog, ale docela mně zaujala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň jsem informovala o něčem novém.. :D :) Já jsem si ji tam všimla také náhodou a jelikož mě teď pastelky hrozně táhnou, tak to bylo jasný :)

      Vymazat
  6. Noo tak ta je jak zrozená pro mě. Budu nad ní uvažovat. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji omrkni, lepší ale počkat na nějakou tu akci, to už je příjemná záležitost za tu stovku :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. To dělá :) Je hodně taková přirozená a přesto o ní každý ví.. krásná barva, kterou jsem postrádala! :D

      Vymazat
  8. neviem prečo, ale tie chubby sticks sa mi vôbec nepáčia a už dlho mám voči nim averziu :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná recenze, jakmile budu mít k dispozici katalog,podívám se na ni :)
    la-vie-elegante.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem ještě tyto pastelky nezkoušela :) Viděla jsem teď v akci pastelky od NYC, tak o nich přemýšlím

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)