sobota 29. srpna 2015

Růžová víla s Frais Monde

Pěknou sobotu vám přeji!

Tak si tak říkám, že je čas vám představit další zajímavou značku, kterou mnozí z vás určitě ještě neznají :) Už je tomu více jak tři měsíce, co jsem se zúčastnila degustace parfémů s e-shopem Elnino.cz , který nám tam kromě jiného představil italskou značku Frais Monde. Přiznám se, že do té doby jsem vůbec netušila, že taková značka existuje, ale jsem moc ráda, že jsem se o ní něco dozvěděla, protože vypadá (a nejen vypadá) zajímavě a nabízí širokou škálu produktů, které určitě stojí za vyzkoušení.


Prvně se tu rozpovídám o tahounech této italské značky, kterými jsou jejich parádní olejové parfémy. Řeknu vám, že už když jsem je prvně uviděla, zamilovala jsem se! Značka jich totiž nabízí skutečně požehnaně, tuším, že kolem 40 různých parfemací (klik)! Takže na své si přijde opravdu každý. Oleje existují ve variantách různých sladkých a květinových vůní (např. vanilka, růže, jasmín,..), ve variantách ovocných (jako je mandarinka, pomeranč, kokos..) nebo dřevitých a orientálních (ambra, mošus, sandalové dřevo a spousta dalších). Na své si přijde prostě úplně každý, ať máte rádi vůně těžké nebo vůně svěží.. Já jsem měla možnost vyzkoušet vůni Rose, což není úplně podle mého gusta, ale řeknu vám, že jsem ji podlehla i tak. Na jaro/léto se mi hodí více než kdy jindy a střídala jsem ji s parfémem CK One Summer, který je pro změnu těžší, kořeněný, pánský.. Takže jsem tímto sladkým, květinovým kouskem vše vyvážila a po celé léto jsem spokojená :)



A za druhé, ten olej budete používat, i kdybyste nechtěli, protože on vás prostě uchvátí. Už jenom tím dokonalým, maličkým, roztomilým balením. Jak ho vidíte, máte pocit výjimečnosti a zajímavosti a na mě to působí hrozně dospěle :D Když ten malý flakónek vidím, tak se vracím do mladých let, kdy jsem podobné lahvičky okukovala u babiček na stolcích a kochala se.. :) Je to prostě roztomilost. Balení je tedy malinké, obsah je 12 ml, ale věřte, že vám vydrží věčně. Ono ho stačí totiž opravdu kapička, kterou rozetřete na všechny pulzující místa a vůně se bude postupně uvolňovat po celý den. Vůně je hodně intenzivní, takže se vonět vážně jen trochu, aby jste to nepřehnali. Hrozně se mi líbí ta kombinace olej-parfém. Pokud se bojíte toho, že jde o olej, tak buďte bez obav, není to typický olej, kdy budete mastní až za ušima, naopak je to spíše suchý olej, který se po chviličce vstřebá. Přesto je k pokožce takový pečující, heboučký, příjemnější než jen parfém.. :) Je to hrozně zvláštní a líbí se mi, jak ten olej dokáže tu vůni upouštět postupně.. I po hodinách ho cítím a hlavně ho cítí i okolí, protože nejeden člověk se mě ptal, co mám za vůni.

Tohle je tedy moc povedená záležitost a věřím, že tenhle není můj jediný :) Určitě tam chci sáhnout po dalších, minimálně milovanou ambru musím mít :D



K oleji jsem dostala ještě mýdlo se stejnou parfemací, takže jsem měla i růžové ruce :) Mýdlo je klasicky tuhé. Vytvarované do oválna s vyraženým nápisem, což tam samozřejmě není věčně a po časem se to smyje. Ale na první pohled to vypadá hezky, takže třeba dobrý dárek pro moji babičku, která má tuhá mýdla stále nejraději. Mýdlo je v krabičce a ještě zabalené ve fólii, aby vůně nevyprchala. Parfemace není úplně identická s vůní růží a olejem, je to spíše "mýdlová vůně" smíšená s jemným náznakem růže, ale není to až tak špatné. Já tuhá mýdla moc nepoužívám, ale musím říci, že jsem si na tohle poměrně rychle zvykla. Poměrně dlouho vydrží, měli jsme ho na bytě cca 3 měsíce a to se používalo pravidelně několikrát denně! Já měla jen maličko problém s vysušováním. Jako ne že bych měla ruce jako sušinky hned po použití, ale obecně se ví, že tuhá mýdla nejsou nejhydratačnější, takže takový pocit suchých rukou se po umytí dostavil. Pokud jste ale na tuhé mýdlo zvyklí, tak vám to asi nepřijde a mohl by se vám tenhle kousek líbit. Jo a ruce provoní na celkem dlouhou chvíli, není to jen tak, že si umyjete a ani nevíte, že jste si ruce umyli.. ;)




Cena parfémovaných olejů se pohybuje od 236 Kč až po 440 Kč (záleží na velikosti a vůni). Mýdlo jsem na e-shopu neobjevila, prozatím je neprodejné a byl to dárek od e-shopu.

Oleje tedy určitě omrkněte, protože ty jsou boží a za povšimnutí stojí. Já jsem si procházela celou nabídku a vybrala jsem si minimálně další čtyři. Takže už vím, co si nadělím za odměnu příště :) Mýdlo není moje krevní skupina, takže si další asi odpustím, ale zase nemůžu říci, že by to byl nějaký propadák. Prostě klasické tuhé mýdlo. Za mě ale tahle přírodní kosmetika stojí za prozkoumání a určitě ji budu nadále věnovat svoji pozornost :) Má spoustu zajímavých věcí, vyrábí od pleťových věcí, přes vůně a parfémy až po dekorativní kosmetiku a nezapomíná ani na muže! Pokud by vás zaujala, tak mrkněte tady.

Co vy a kosmetika Frais Monde? Znáte? Zaujala vás? Máte zkušenosti s nějakým parfémovaným olejem?

6 komentářů:

  1. To mýdlo je celkem sympatické, ale jsem příznivcem normálních tekutých mýdel :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také raději tekutá (ty od Ziaji jsou nejlepší!), ale docela jsem si na to zvykla :)

      Vymazat
  2. Vypadá to moc hezky, o značce slyším poprvé :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oleje jsou boží, určitě je omrkni! :) Já už tu mám připravenou objednávku na další :D

      Vymazat
  3. O znacce slysim poprve a vypada celkem zajimave.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavá je, ty oleje jsou vážně krásné, takže budu značku prozkoumávat dál :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)